PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 sizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 bende 2 tane jolly joker var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 1 ace of spades, 3 tane de yugioh kartı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 İskenderunda görmeyeli görmeyeli çok değişmişsin KesH, sana bunu kimler yaptı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 hahaha bu şehir efsanesi değil benim başıma geldi :P Hatunun biri acaip emin kendinden, ilk defa da poker oynuyo dedim kesin blöf yapıyor bu. Ne var ne yok koydum ortada. Sonra kağıtları bi açtık elinde 5 as var.. Meğer desteler karışmış ayırmayı unutmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 sizin oynicağınız poker de o kadar axedice bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 restine rest ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 axedice said: hahaha bu şehir efsanesi değil benim başıma geldi :P Hatunun biri acaip emin kendinden, ilk defa da poker oynuyo dedim kesin blöf yapıyor bu. Ne var ne yok koydum ortada. Sonra kağıtları bi açtık elinde 5 as var.. Meğer desteler karışmış ayırmayı unutmuşlar kazandı mı bence onun kazanması lazım bu kadar da şanslı olunmaz ki. esas aah ah bi monkey islandda bi as buluyodun bi yerde 5 asla oyunu kazanıyodun veya hile yapıyosun diye sana bişey yapıyolardı ama hangi monkey islanddı ve ne oluyodu unuttum. bilen varsa söylesin de hangisiyse oyniyim bi daha pardon as değilmiş ölümmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 SturmVogel said: İskenderunda görmeyeli görmeyeli çok değişmişsin KesH, sana bunu kimler yaptı? neresi değişmiş yahu aynı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 bende 6 kas var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Baklava kas asdasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 bende royal flush var hepinizi döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 benim royal flushım seninkinden daha yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 royal flush : as k q j 10 daha yuksek olması gibi bi ihtimal yok.. Yani royal flush tek 5liye verilen isim zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 böle bişi..2.günceleme oldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Baluu said: royal flush : as k q j 10 daha yuksek olması gibi bi ihtimal yok.. Yani royal flush tek 5liye verilen isim zaten :D daha yüksek olma olasılığı var.. işte onun kupalı olan versiyonu üst resimdeki maça olanı geçiyor.. ayrıca sinek papazı da büyük iskender, karo papazı ise sezardır.. *kasıl, kasıl* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 *Ortaya glock marka silahını koyar ve der ki:* Paraları sökülün ve dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 heheyt bre.vale derki elimde pimi çekilmiş bir bomba var.ya ganimetleri verin yada hep beraber ibiza ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 @vivavale tanışıyormuyuz ha? @thekamenrider: beni aldılar ankaraya koydular bide bana.. :D laptop flm almadım daha bayramı bekliyorum böyle internet kafe kşelerinde takılıyorum napam :( hamiit kömür gönder agali soguk burası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 5as royal flushdan daha yüksek olmazmı? bence olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dillinger Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 2 desteyle oynuyosan np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar