Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Almanya Deniz Feneri davası sonuçlandı

Bone

Öne çıkan mesajlar

Deniz Feneri'nin tartışıldığı başka topicler var ama temizden bir topic olsun sadece bu mahkeme ve dava sonucunu konuşalım diye açtım.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/9918143.asp?gid=229&sz=50850

Hakim'in "Almanya tarihinin en büyük dolandırıcılığı" demiş olması ilginç.
Çok büyük bir iş başarmışız, tebrik ediyorum Deniz Fenerini.

Gerçi o Deniz Feneri'nin uzantısı aynen burda, ama AKP ve "sivil demokrat" kardeşlerimiz dokundurtmaz herhalde o uzantıları...
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye'yi bağlamaz, her akşam atv de reklamları var, üstüne İstanbul'un her yerinde tabelaları falan asılmış, yardıra yardıra bağış topluyorlar. Benim de umrumda değil versinler paraları onlarda harcasın müstehak bu insanlara, hatta gözüne soka soka harcasınlar, afrikaya gidiyo bu paralar diyip reinaya gitsinler gene verir bu millet. Eşşek olduktan sora semer vuran çok olur misali. Ha ne oldu Almanya'da, Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacağına, bu ülkenin evlatlarının ailelerine gideceğine o paralar, şimdi kızılhaça gidecek, eh allah kabul etsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Breedan said:
Ancak sanık 1,5 yıldır tutuklu olduğu için duruşmadan sonra salıverildi.
bu dava yeni açılmadı mı neden bu herif 1.5 yıldır içerdeymiş?

tutuklu diyor hapis değil.
bizim de 1.5 yıldır tutuklu kişiler var Ergenekon'da. Ama sanmıyorum suçlu bulunsa bile herhangi bir ceza indirimine gidilceğini... O 1.5'ı üstüne bile eklerler "neden tutuklu yattın ulan" diye :)
Sosyal ağlarda paylaş

Zlaneth said:
Türkiye'yi bağlamaz, her akşam atv de reklamları var, üstüne İstanbul'un her yerinde tabelaları falan asılmış, yardıra yardıra bağış topluyorlar. Benim de umrumda değil versinler paraları onlarda harcasın müstehak bu insanlara, hatta gözüne soka soka harcasınlar, afrikaya gidiyo bu paralar diyip reinaya gitsinler gene verir bu millet. Eşşek olduktan sora semer vuran çok olur misali. Ha ne oldu Almanya'da, Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacağına, bu ülkenin evlatlarının ailelerine gideceğine o paralar, şimdi kızılhaça gidecek, eh allah kabul etsin.

Hislerime tercüman olmuşun,bu kadar gerizakalı öküz cahil,ezilmekten haz alan insanlara müstahak,Almanyada 25000 kişiden bağış toplamışlar,o kadar mahkeme-duruşma oldu adamlar tutuklandı,bağış verenlerden 1 kişi bile şikayette bulunmamış,düşünceleri şu ben bağışımı yaptım cennette yerim garanti,paralar nereye gitmiş kimsenin umrunda değil,böle insanların paralarını yesinler hll olsun yiyenlerede.
Kafir dedikleri yabancılar bu olayları ortaya çıkarıp bizim (sözde) müslümanların hakkını arıyor,bidaha böyle bir olay yaşanmasın diye,bizimkilerin hiçbirinden daha ses çıkmıyor,bir kaç sene sonra farklı isimli bir yardım kuruluşuyla yine milyonlarca eu para toplanır,nasıl olsa sömürün bizi diye bağıran çok.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:
Horizon said:
Türkiyedeki deniz feneri aklanırsa , bu forumu bazı arkadaşların gözüne sokarız.

başbakana 3 kuruşluk tazminat cezası veren hakimin meslekten men edilmek üzere soruşturması açılan bir ülkede, türkiyedeki deniz fenerinin aklanınca horizonun forumu bazı arkadaşların gözüne sokmaması abes olur.
Sosyal ağlarda paylaş

odiflame said:
Masticore said:
Horizon said:
Türkiyedeki deniz feneri aklanırsa , bu forumu bazı arkadaşların gözüne sokarız.

başbakana 3 kuruşluk tazminat cezası veren hakimin meslekten men edilmek üzere soruşturması açılan bir ülkede, türkiyedeki deniz fenerinin aklanınca horizonun forumu bazı arkadaşların gözüne sokmaması abes olur.

katılıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

şemdinlide bir albayın suçlu olduğunu ortaya çıkaran savcının avukatlık lisansı elinden alındı (avukatlıkla ilgili herhangi birşey yapamıyor adam, hayatını kararttılar)

mesut yılmazı yargılayan savcılar (daha eskiden olmuş olay bu) teker teker sürüldü saçma yerlere.

türkiyede oluyor böyle şeyler ne yazıkki :/
Sosyal ağlarda paylaş

Zlaneth said:
odiflame said:
şemdinlideki albayı yargılayan savcıyı meslekten atan bakanlık başbakana 3 kuruşluk cezayı veren bakanlıkla aynı partinin iktidarında idi sanırım değil mi? görende başka iktidar sanacak.

critic hit olmuş.

allahım yarabbi kafayı yicem.

türkiyede böyle şeyler oluyo ne yazıkki diyorum, bana gelip "AMA AKP YAPTI HAHA GÖT OLDUN" deniyor.

kardeşim banane ister akp yapsın ister anap yapsın hepsi kötü işte.

hay allahım hastamısınız nesiniz ya adam gibi tartışamıyoruz forumlarda. kafayı yedirttiniz akşam akşam. yok critical hit olmuşmuş.

neyse seni adam yerine koyup konuşmaya çalışanda kusur. adam "insanlar ya %100 doğrudur ya %100 yanlış" demiş biri nasısa, 2 gram kalite yok. takıl sen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...