Seperate Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Bilen arkadaşlar vardır,çok kullanışlı 1 lyrics search programıydı,hem çaldklarını hemen getiriyor,hemde kaydediyordu,bir kere daha çaldğnda hafızadan getiriyordu. Ancak format sonrası yüklediğimde lyrics not found yazıyor sürekli,hani bir çözümünüde bulamadım,çözümünü bilen varsa süper olr yoksa da bunun benzeri winamp arkasında çalışan sade,çok kasmayan bir program bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Minilyrics kullan. download için Kaliteli bi programdır.Ve dediklerini de yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 evet güzelmş,bnde tavsiye ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Evet evillyrics son zamanlarda sorun çıkarmaya başladı şarkı sözlerini bulamıyor. İlk yükleyince 1-2 gün çalıştı sonra bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Media Player desteklemiyor mu bu zımbırtı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Destekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 oha aimp de destekliyomuş bu yav. eheh çok sevindim. yalnız bişe soracam bu programla ilgili. lyric ararken sadece title a bakıyor benim farkettiğim kadarıyla. sanatçı adına bakmıyor. otoamtik dl diyince de ilk sonuçlarda ilk sırada olan şeyi indiriyor, bunlar da bzen yanlış şarkı sözleri oluyor. uğraştırıyo kısacası. niye sanatçı adını kullanmıyor bu arkadaş arama yaparken ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 winamp ın lyrics plugin ini kullanıyorum. gayet memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 oper said: oha aimp de destekliyomuş bu yav. eheh çok sevindim. yalnız bişe soracam bu programla ilgili. lyric ararken sadece title a bakıyor benim farkettiğim kadarıyla. sanatçı adına bakmıyor. otoamtik dl diyince de ilk sonuçlarda ilk sırada olan şeyi indiriyor, bunlar da bzen yanlış şarkı sözleri oluyor. uğraştırıyo kısacası. niye sanatçı adını kullanmıyor bu arkadaş arama yaparken ya :S Beğenmezsen kendin de aratabiliyon arama ekranı var. Mesela remix şarkılarda dediğin gibi yanlış lyrics buluyor ana şarkının sözlerini buluyor remixede uymuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 ya işte elle kasmak istemiyorum. normal şarkılarda yapıyor bunu remixlerde değil. acaba taglarda mı eksiklik var şarkıların diye düşündüm. sadece title a bakıp arama yapıyor bildiğin ya :S şarkıları tagladım bakalım yine aynı şeyi yapacak mı yarın deneyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Wallaha bende hiç öyle sorun olmuyor 10 şarkıdan 9'unu sorunsuz gösteriyor Türkçe şarkıları bile... (Türkçe şarkıları sözleri ile dinlemek pek bir garip oluyor :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 alla alla. valla bende sorun var ya. türkçe de değil. tagları doğru yabancı şarkıda bile yapıyor. oto dl et dediğimde oluyor bu doğal olarak. mesela şu an poets of the fall dinliyorum. the beautiful ones diye bi şarkı. gitti mariah carey den lyric gösterdi şu an. neden artiste bakmıyor ararken bu meret ya :S aimp kullanıyorum. onda mı bi sakatlık var acaba :S bu arada ben v6 kullanıyorum yeni çıkmış herhalde. sen hangi sürümü kullanıyorsun Brigand? edit 2: anladığım kadarıyla lyric ararken şarkının tag bilgilerine değil, hdd deki dosya ismine bakıyor arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 oha dosya ismine bkıyorsa çok saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 evet dosya ismine bakıyor ve ilk bulduğu lyric i gösteriyor. aynı isimli şarkılarda haliyle fail oluyor. çok saçma olmuş bu ya. tag bilgilerine göre arama olayı da göremedim ayarlarda. googleda da bişe bulamadım. hala aramaktayım. mail attım adamlara bu konu hakkında. bakalım bişeler yapcaklar mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 minilyrics'in şu hali über Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 bir dönem LeosLyrics kullanmıştım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 leos gayet güzeldi aslında. çok sadece ve kullanışlı. ama db leri göçüp durmaya başladı ve her kim ilgileniyosa sallamaz olmuşlar artık. tarihe karıştı gitti o da. bu arada minilyrics in tag bilgisine göre arama yapan bi sürümü var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar