Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evil Lyrics benzeri program?

Seperate

Öne çıkan mesajlar

Bilen arkadaşlar vardır,çok kullanışlı 1 lyrics search programıydı,hem çaldklarını hemen getiriyor,hemde kaydediyordu,bir kere daha çaldğnda hafızadan getiriyordu.
Ancak format sonrası yüklediğimde lyrics not found yazıyor sürekli,hani bir çözümünüde bulamadım,çözümünü bilen varsa süper olr yoksa da bunun benzeri winamp arkasında çalışan sade,çok kasmayan bir program bilen var mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
oha aimp de destekliyomuş bu yav. eheh çok sevindim.
yalnız bişe soracam bu programla ilgili.
lyric ararken sadece title a bakıyor benim farkettiğim kadarıyla. sanatçı adına bakmıyor. otoamtik dl diyince de ilk sonuçlarda ilk sırada olan şeyi indiriyor, bunlar da bzen yanlış şarkı sözleri oluyor. uğraştırıyo kısacası. niye sanatçı adını kullanmıyor bu arkadaş arama yaparken ya :S
Sosyal ağlarda paylaş

oper said:
oha aimp de destekliyomuş bu yav. eheh çok sevindim.
yalnız bişe soracam bu programla ilgili.
lyric ararken sadece title a bakıyor benim farkettiğim kadarıyla. sanatçı adına bakmıyor. otoamtik dl diyince de ilk sonuçlarda ilk sırada olan şeyi indiriyor, bunlar da bzen yanlış şarkı sözleri oluyor. uğraştırıyo kısacası. niye sanatçı adını kullanmıyor bu arkadaş arama yaparken ya :S

Beğenmezsen kendin de aratabiliyon arama ekranı var. Mesela remix şarkılarda dediğin gibi yanlış lyrics buluyor ana şarkının sözlerini buluyor remixede uymuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ya işte elle kasmak istemiyorum. normal şarkılarda yapıyor bunu remixlerde değil. acaba taglarda mı eksiklik var şarkıların diye düşündüm. sadece title a bakıp arama yapıyor bildiğin ya :S şarkıları tagladım bakalım yine aynı şeyi yapacak mı yarın deneyecem.
Sosyal ağlarda paylaş

alla alla. valla bende sorun var ya. türkçe de değil. tagları doğru yabancı şarkıda bile yapıyor. oto dl et dediğimde oluyor bu doğal olarak. mesela şu an poets of the fall dinliyorum. the beautiful ones diye bi şarkı. gitti mariah carey den lyric gösterdi şu an. neden artiste bakmıyor ararken bu meret ya :S aimp kullanıyorum. onda mı bi sakatlık var acaba :S

bu arada ben v6 kullanıyorum yeni çıkmış herhalde. sen hangi sürümü kullanıyorsun Brigand?

edit 2: anladığım kadarıyla lyric ararken şarkının tag bilgilerine değil, hdd deki dosya ismine bakıyor arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

evet dosya ismine bakıyor ve ilk bulduğu lyric i gösteriyor. aynı isimli şarkılarda haliyle fail oluyor. çok saçma olmuş bu ya. tag bilgilerine göre arama olayı da göremedim ayarlarda. googleda da bişe bulamadım. hala aramaktayım.

mail attım adamlara bu konu hakkında. bakalım bişeler yapcaklar mı :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...