gramul Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 vardır kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 toggie said: Mohi said: salak star 17. saniyede gene şifreliye geçti uyduda, hay ben bu aydın doganın ya offf aydın doganla ilgisi yok durumun. star'ın sampiyonlar ligi yayın hakkı turkiye ile sınırlı oldugundan sifreye girmek zorunda. onu bizde biliyoz, ama her nasılsa eskiden takır takır yayınlıyodu star. aydın dogan satın alınca starı, dsmarta yönlendirmek için bunu yapmaya başladı. aklınca bıktırıp, dsmart denen saçmalığı gagalayacak millete. doymadı gözü bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 eagle_dnz said: ahaha ya bu spiker adını unttum gebertcek beni ertem şener :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 muntari ne tırt oynuyo bugün ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 kotu mac ya. bu arada spiker adrianoya interin pehlivanı dedi ya saka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 muntari kac tane orta mundar etti hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 "topa 2 kez vururlar, 3 kez gol olur" ertem şener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 eet ertem şener yine bombaydı.maç zevksizdi.bi gol olsaydı belki daha güzel olurdu. ertem dioya gigsin bu golu kaçırmaması lzm.ulan inter defansını gormuomusun be adam.direk yattılar onunne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Ah be abi bu kadroyla bile dağıtıyodu Manchester. O salak Berbatov yerine Rooney yada Tevez oynasaydı almıştık bu maçı. Fletcher'da da ne buluyo Ferguson anlamadım hala :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 inte - m.utd maçında ilk yarı m.utd oynadı ikinci yarı inter oynadı gol çıkmadı kötü oldu asjdsa atletico madrid porto maçı 2-2 bitti teknik direktör anlamadım dk 60 ta felan agüeroyu oyundan almış ilginç haftanın süprizi lyon barcelona maçı berabere bitti 1-1 arsenal - roma maçı 1-0 yendi arsenal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Zegna said: muntari kac tane orta mundar etti hehe muntari oyuncu değilki zaten mancini yi niye oynatmıyo anlamıyorum romadan boşuna aldılar bi kaç maçdır göremiyom belkide sakattır. bide santon muydu neydi o genç defans italyan çok iyi oynadı şunuda ekleyim hakem resmen m.utd lıydı evranın eline çarpan poziyonu görmedi ibrahimoviçe saçma bi ofsayt verdi felan daha bi sürü şey. isyan ettiler zaten bi süre sonra. bide spikerde m.utd lıydı maçı çok salak sundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Atletico-Porto maçını canlı izledim...Atletico maç boyunca varlık gösteremedi bence,Porto her alanda çok daha üstündü ama ilk yarının sonunda kaleci hatasıyla çok kötü bir gol yediler... Porto çok daha fazla kaçırdı 2-3,2-4 bile alabilirdi maçı,2.yarı Atletico'nun şutu yok doğru dürüst... Evet,Td Aguero'yu 55'te oyundan aldı,vardır bir nedeni ben anlamadım...Sonrasında atağı yok Atletico'nun,açıkçası hayal kırıklığına uğradım çok daha iyi oynamalarını beklerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 santon , mourinhonun yıldızı ben çıkarırım almaya gerek yok ekolüne uyuyo yalnız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 lyon alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 lyon barça maçını izlemedim ama golleri gördüm, juninho ne yaptın yine öyle be abi. insan yiyecek bunu insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ertem şener hakkında şunu söyliyim. axess reklamında(sanırım) bonussimo tadında bir karakter var. ona çölde bir vaha gibisin diyorlar. harika birşey bence :D bir de c.ronaldo lafı iyi koymuş. mourinho ibo daha iyi demiş, c.ronaldo da "herkesin fikrine saygı duyarım ama kupalar benim evimde" demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ibo daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 star arsenal maçını veriyo, van persie atmış kendini yere. mexes dokunmamış adama, hakemde yedi verdi penaltıyı. sinir oldum şimdi, romayı severim baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 naraso said: santon , mourinhonun yıldızı ben çıkarırım almaya gerek yok ekolüne uyuyo yalnız :) Kaç senedir inter altyapısında herif. Mourinho'nun yıldızı falan değil X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 toggie said: ibo daha iyi Fazla bencil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ibo beni bayıyo ya.salak salak toplar kaptırıo.sabırları zorluyo yani.tamam insanlık dışı hareketler yapıo ama yani topla cok oynuo.tamam sen süper yetenekli atak oyuncususun ama karşındaki adamlar ferdinand falan yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 http://www.tumspor.com/haber/20090224/Gecenin-en-guzel-golu-Juninhodan--VIDEO.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 nileppezdel said: naraso said: santon , mourinhonun yıldızı ben çıkarırım almaya gerek yok ekolüne uyuyo yalnız :) Kaç senedir inter altyapısında herif. Mourinho'nun yıldızı falan değil X( kim aldı oynattı, ilerde buna bakılacak. ha bi de ibo daha iyi. bi de maçta stankoviç kendini ibrahimoviç sandı bi ara. topukla falan şut denemeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mohi said: star arsenal maçını veriyo, van persie atmış kendini yere. mexes dokunmamış adama, hakemde yedi verdi penaltıyı. sinir oldum şimdi, romayı severim baya Pozisyonun içinde Mexes varsa penaltıdır.Varlığı penaltı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Of çok fena yattı iddaam :( . Ama hırsımı alamadım bugün bi daha oynucam :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar