Radiance Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Harbi Futbola doydum ya yok böyle bişi bizimde gecen hafta sonu derbi adını verdigimiz 11v11'den oynanana bişi vardı neydi adı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 futbol sahasında smackdown çektiler. Fox'un yeni prodüksiyonu o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 medeniyet böyle birşey olsa gerek lan. adamların maça bak. stressin en üst düzeyde olması gerekiyor. Ne taraftar azıyor ne futbolcular. Son dakikalarda bile hırçınlık yapan yok. of yaa ulan maç bunalıma soktu beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 fabyan ÖRNST ten sonra MİŞEL balak moda oldu sanırsam. formamı giydim, bayrağımı aldım tura çıkıyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 inanılmaz maçtı ama lütfen o spiker bir daha maç sunmasın "ve taç.....derken top oyunda ! " "İSTANBUL RUHU" (wtf) "teknik direktör yedek oyuncusunu yanına çağırıyor,ama sanırım muhabbet etmek için,evet" AHADFSADFSFADS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 spiker dünyanın en kötü spikeriydi. futbol işte buydu. umarım gelecekte galatasaray-fener maçları buna benzer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 off fena maçtı ama bir ara liverpool alcak dedim ama lampard bozdu herşeyi.harika maçtı ama futbola doydum bu akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 spiker resmen tv'nin sesini kapattırdı ama muhteşem maçtı ya, chelsea'yi de hiç sevmem barça yargılar umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 hee bu arada gerardsız liverpool dan da cacık olmazmış. şu maç o adam oynasaydı chelsea sevinemezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 üzüldüm liverpool'a. Çıkışlardan geri dönen taraftarlara yazık oldu bi gece de kaç tane hayal kırıklığı yaşadılar haddi hesabı yok :D Umutsuz gel,takım inandırsın bitti bu iş de,sonra umudunu kaybet,sonra tekrar umutlan sonra tekrar umudunu tüketsinler kötü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 4-4 lük maçtı resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Abi star nerden buluyor herifleri ya? Ertem şenere meydan okudu herif maç boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 gerçekten süper bir maçtı 80'den sonra bırakayım dedim izlemeyi n'gog'u soktu benitez nasıl olsa bıraktı maçı herhalde dedim ama meğersem gizli silahlarıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Son seneler içerisindeki en muhteşem Şampiyonlar Ligi maçlarındandı heralde. Çok istedim Liverpool'un kazanmasını, gereken her şeyi de yaptılar ama olmadı. Lampard FTW oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 bay bay livırpul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 mişêl balak nedir yahu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 anelka yıktı resmen 2 asistle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 hiddink 4-3-3 ü yedirmiş takıma. anelkayı defansa çok gördük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 benim pes taktiğimin aynısıyla oynadı hiddink Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 oha beee ne goldu haaa sanki joistk bende haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 şu manu kadar ovefrdrated takım, c. ronaldo kadar overrated futbolcu, premier lig kadar da overrated lig yok. Yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 C.Ronaldo kadar it bir herif yok dünyada asıl. O suratın o bakışını aralıksız yumrukla dağıtmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 o yüzden gelene geçene çakıyor ingilizler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 aktiftablet said: şu manu kadar ovefrdrated takım, c. ronaldo kadar overrated futbolcu, premier lig kadar da overrated lig yok. Yok. şaka herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 ronaldo kadar itici bi adam yok harbiden, iyi topçu o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar