Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hızlı Okuma

Maggie

Öne çıkan mesajlar

yaptım hadi ver[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

hizli okumak iyi biseydir, ozellikle benim gibi surulerce odev, rapor vs okuyorsaniz cok fazla vakit kazandiriyor, ben mesela rapor ya da odev okurken paragraflara tepeden bakarim, ama kendi zevkim icin kitap okurken icimden okumaya calisirim, bazen kaptirip hizlanirsam, hoop nooluyo icinden icinden seklinde frenlerim :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

ehehe horace pm bayıyor ya
hem burada konuştuk en az 3 4 paticikli vardı serverda:) bastık resmen adamlar dumur oldu
eylendik[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

6 oldu sabah uyucam be[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

lol[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

gubik konuya geri dönelim :]

bazı yerlerde hızlı okuma tekniklerinde kelimeleri atlamak birini okurken gözlerinizle bir sonrakini takip etmek vs vs şeyler yazar bence SAKIN! sonra sesli okumalarda falan çok yanlış yaparak okunuluyor ben bir ara denemiştim sonuçları çok kötü oluyor yavaş yavaş bırakmaya çalışıyorum ama okuma tekniğini değiştirmek oldukça zor :([signature][hline]burda icq diye bişi var üstünde 163404139 yazıyor....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elle_iphe, 23 Nisan 2004 13:31 tarihinde demiş ki:
şu öss için bana da bi yardım etseniz (180 surunun sadece 135inden sorumluyum fm olduum için ama ona bile yetişmio )zaten arada bi ri öksürdü mü daılıorum.. bi de yok 1 saat kaldı fln die hoca sölüo telaşa kapılıorum ve fende s.çıorum

Güvender olmak üzere çoğu kitabın ve dershanenin 15 adet özel öss'si var kitapçılarda .. Git al bence ve hergün bitane yap ben öle yapıorum hız kazanmak için .. İstanbulda oturuyorsan Beşiktaş - Kabalcıda var..[signature][hline]Fornication Under Control of the King
Sosyal ağlarda paylaş

Elle zamanın 5 saat olsa 135 soruyu rahat yapabilcek misin? bunu bi bil önce sorun zaman mı yoksa senin yeterince konuları hazmedememiş olmanmı? Eğer konu sadece zamansa soruları okurken ne yapacağını kafanda hazırlaman lazım matematik için bunun içinde narinin dediği gibi çok soru ile bu pratik işlemlere karar verme olayını sağlayabilirsin.
Bir de matematik sorularının çözümünde össde herzaman en az 2 yöntem vardır, bir uzun yol bir kısa yol ve başka yollarda olabilir soru yazarları buna çok dikkat ediyor. Yani demek istediğim senin soruları yapış tarzın ezbere veya formüle daha çok dayalı yöntemler olabilir ve diğer yollarla çözmeye alışırsan daha rahat olur(bazı sorular vardır çözümleri senin yolunla 2 3 dk sürebilir ama onun mutlaka 1dkdan az süren bir çözümü vardır össde 1dkdan uzun süren sorular sorulmaz), bu da konuları iyce kavrayıp yorumlayabilmekten geçiyor sanırım. Kolay gelsin hepimize.
Sosyal ağlarda paylaş

bnce gereksiz ..hızlı okuyup napcan..[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world
these are the pale deaths which man miscall their lives
all these i cannot bear to witness any longer
cannot the kingdom of salvation take me home

:rock:To LiVe iS To Die:rock:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elle_iphe, 23 Nisan 2004 13:31 tarihinde demiş ki:
şu öss için bana da bi yardım etseniz (180 surunun sadece 135inden sorumluyum fm olduum için ama ona bile yetişmio )zaten arada bi ri öksürdü mü daılıorum.. bi de yok 1 saat kaldı fln die hoca sölüo telaşa kapılıorum ve fende s.çıorum

ele file ye yardım eden arkadaşlar banada bir yardım elini-kolunu uzatsın :P Hem benim ki daha kolayımtrak...

Hızlı okuma felan yalan dolan...Yakında çipler çıkcak,beyne taktınmıydı herkeş aynı olcak...İlkokul 4-5 de rekorlarımı kimse kıramazdı,hızlı okumada...çatır çatır dağıta dağıta geçerdim :P
en yakınıma gelen elemanla bile min 50k elime açardım ara..

Acewle giden evele gider...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Sosyal ağlarda paylaş

Bende İlkokul ve Ortaokulda paso kazanırdım okuma yarışmalarını.
Çok hızlı okumaktayım hala satırları anlıyorum yani öyle gözle geçiştirmiyorum ama okuduğumdan bir mok anlamamaktayım ne okudun dersen "höt!" derim.
Nasıl olcak bu iş?

Ayrıca bende öss de 135 soruyu 3 saate zor sığdırıyorum.Türkçe hızlı okumama rağmen 1 saat oyalanıyorum çünkü yanlış yapmamaya çalışıyorum.Sözel hemen geçiyorum 45 soruyu 20 dk bitiyor.geri kalan zamanıda Matematiğe ayırıyorum.
Ama geçen denemede bir dalmışım bir baktımki sözel 78. sorudayım sınavın bitmesin e 55dk kalmış :)[signature][hline]bla bla bla ...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...