NoS Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Çok alakasız giricem konuya ama oyunu oynadım ps3 de daha doğrusu 3 maç yaptım ve ... 1-Top özel gülle sanayinden getirilmiş galiba 2-Geçen sene ki pes daha iyiydi Bu kadar ii akşamlar herkese :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Sawer said: burda 5-6 tane option file var hangisini indiriyim? rapid linki verdim onu indir önceki sayfada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Gecen seneki PES rezalet olarak kabul edilirken ona "iyiydi" demek biraz garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 abi arkadaşta full detail falan oynadım. mükemmel olmuş gayet. çok hoşuma gitti turkiye vs brezilya yaptık. kafa kafaya maçlar falan böyle, çok eğlendim. ama manu alınca 7-8 tane atıyorum. rooney falan pek fazla iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 LathspeLL said: Gecen seneki PES rezalet olarak kabul edilirken ona "iyiydi" demek biraz garip.Geçen sene oynadığım winning veya pes pek ayırt etmem abi takar oyunu bende oynarım ama bu oyun nasıl diyim olmamış ya tabii 2 maç yapıp ahkam kesmek hıncallıktır uluçluktur ama harbi o top sesi nedir ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 top sesi hep abartı ki pes serisinde. bir de direk sesi. sanki bozuk parayla vuruyoruz direklere topla değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 yalnız kaleciler ellerinden çok top kaçırıyor. peç lazım. yahu 10 atılan golün 9 u seken toplardan be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 napoliye transfer oldum. zar zor ikinci yarılar maça girmeye baslamıstım ki devre arasında 2 transfer teklıfı geldi ve para için transfer yaptım. sonuç: tekrardan antrenman maçlarına çıkıyorum.. edit : keşke daha iyi takıma gidene kadar kalsaydım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Mallorca'ya transfer oldum 850P. Çok parlak bir yarı sezon geçirdim. Ama çift forvete alışamadığım için 10P fazlasına Galatasaray'a transfer oldum. Galatasaray 2011-2012 sezonunda iğrenç bir vaziyette. Ara transferde kaçmayı planlıyorum. 2. maçta kaptan yaptılar beni. Daha 21 yaşındayım. =) Bu da ilk golümün SS'i. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 süpersin (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 ya bu legend modu guzel baslıoda cok bayıyo bi sure soora. ben genoa'daym su anda. geldiğimde ligin en cok gol atan takımıydık ama nedense bi turlu kazanamıorz ya. surekli ilk 11 cıkıorm ama cok bayık geçio maçlar. sanırım biraz yapay zekanın geliştirilmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Ben Konami'nin editörü olsam; - Oyuncu takımı bırakıp gidebilmeli, - Gol atınca pirim alabilmeli, - Ücret belirleyebilmeli, - Hakeme itiraz ya. Yıllardır arzuluyoruz bunu. Vurabilelim şu hakemlere ve kalecilere. Legend mod'da çok güzel olmuş. Belli alanlar dahilinde topsuz pozisyonda adama dalabiliyorsun. Gerçi hakem her ne kadar arkası dönük olsa da görüp sarı kartı çakıyor :) - 3. Lig - 2. Lig ve 1. Lig olmalı, - Oyuncuya ceza verilmeli. Bunlar şimdilik aklıma gelenler ve yapılması hiçte zor olmayan şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 pes in training bölümü vardı zamanında, new star soccer misali yetenek gelişimleri için bu traininglerde bişileri başarabilmek gerekseydi güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 sonunda roma maçı kadrosuna dahil edildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 ajaxdayım şuan ligde ve şampiyonlar liginde esiyoruz ortalama 7-7.5 alıyorum her maçda yaş 19 speed 90larda alınca sağ kanattan fırtına gibi gidiyorum asdasfas.terime sesleniyorum beni 11e al plx her maç 60dkdan sonra girmekden sıkıldım gitmeme şansım olsa 23-24yaşından önce gitmiycem milli takıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 maç raporu roma : 0 Catania : 0 penaltı kacırdık 62. dakıkada oyuna dahil oldum. bir sutum kaleci tarafından doksandan zar zor çevrildi. 2 topumuz direkten döndu. romanında bir sutu direkten dondu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 şut çekiyorum direkten dönüyor, kaleciden dönüyor başkası tamamlıyor ama maç sonu bana ratng düşük geliyor. Takımın her attığı gol de ya ben atıyorum ya da bir şekilde pozisyonu ben yaratıyorum assit olmasa bile ama sonra 6-6.5 rating... Hayır en oynamasam takımın karşı kaleye gideceği yok. her top yan pas geri pas. hala kanatlardan orta yapamıyoralr çıldıracam. Topu havaya dikseler gelişine ben indirecem ama otistik yapay zeka ile anca bu kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Kaleci olarak da efsane olmak mümkün olsa, değişik bi deneyim olurduç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 8 maç sonra takım gol atabıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 süper ligi istiyoruzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 burdan teknik direktörüme sesleniyorum. ben ofansif orta sahayım beni second forvet oynatma yeter artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 arkadaşlar biraz online hakkında bilgi verebilirmisiniz? lag oluyormu eskisi gibi? En azından fifa 2009'u online oynamış arkadaşlar karşılaştırabilirse iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 become a legend olayi cok basariliymis. takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Oh be 19 yaşındayım sonunda forvetin shootinginin 64 başlaması mallığından kurtulodum. Artık iyi gelişiyo özelliklerim, gol atıyorum attırıyorum. Milli takıma da seçildim. Sezon sonunda transfer istiyorum artık. Her güzel transfere rağmen GS ile oynanmıyo arkadaş. Hücum adamı alıyolar sürekli, hücum zaten iyi ama defans yok hem mal mal goller yiyoruz attığımızdan fazla oluyo. Kıçımızı yırtarak attığımız gollerden sonra koyuyo. Hem de rakip biraz pres yapsa topu çıkartamıyoruz yarısahadan, top gelmiyo ama rating düşüyo tabi :( Ama sonunda cidden keyif vermeye başladı bu mod. Kornerlerde yazıyorum 1.90lık golcümle sürekli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 hasan sas koller karışımı birşey yaptım adamımı :P 2 metre 80 kilo :D gıcını kaldıramıyor ha bu arada manu ile çeyrek finalde panatinakos u ilk maç 2-0 yendim 2. maç 3-0 yenildim ve elendim kendimden utanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar