FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 beşiktaşı sen koydun di mi herhangi bi lige sonradan? ben karar verdim amf olucam ama hangi ligi önerirsiniz? bide ben açtığım forvet için ing. ligine bjk gs falan eklemiştim sıf türk takımlarına da gidebilmek için de gerek var mı öyle bişeye? son olarak ben premier ligde başladım diyelim, sonradan ispanyaya falan gidebiliyorum di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 rezil kaleciler berbat kadrolar. tek yenilik yağmurlu havanın güzelliği heralde. hala top player demek paso topla dönmek demek heralde. bi oyun nası geri gider işte aha böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 PES yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 CaNNi said: freekick te falso nasıl vercez :S birde z tuşuna basıp ayarlamalar yapılıyor freekick kullanırken. Onlar nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Şanslı adamlarsınız vesselam. Tam bilgisayarı almak için gidecekken dolar fırladı. Sonra belki düşer diye biraz bekledim. Ancak düşmesinin uzun bir zaman alacağını anlayınca 1.500 olsa da alayım dedim. Ancak ne var ki bugün 1.5570 seviyesine geldi. Gene vazgeçmek durumunda kaldım bilgisayar almaktan. Ah ah, ben de isterdim PES 2009 oynamayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 amerikaya giden bi arkadaşdan ps3 iste :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 çok sıkıcı yav kadroya alsalar iyi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 bişi sorcam bu be a legend modda ben sadce hollanda-fransa-ispanya liglerini seçebiliodm siz nası seçiosnuz italyayı falan,veya ben kalkıpta milana falan transfer olabiliomuyum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 CaNNi said: CaNNi said: freekick te falso nasıl vercez :S birde z tuşuna basıp ayarlamalar yapılıyor freekick kullanırken. Onlar nedir ? Takın beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 rubrubbakidibakbak said: Şanslı adamlarsınız vesselam. Tam bilgisayarı almak için gidecekken dolar fırladı. Sonra belki düşer diye biraz bekledim. Ancak düşmesinin uzun bir zaman alacağını anlayınca 1.500 olsa da alayım dedim. Ancak ne var ki bugün 1.5570 seviyesine geldi. Gene vazgeçmek durumunda kaldım bilgisayar almaktan. Ah ah, ben de isterdim PES 2009 oynamayı... yılbaşına kadar 2.00 civarına gelicek diyolar , ne kadar gecikirsen o kadar kötü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 21. haftaya geldim legendda ilk 11de cıkmaya başladım 2. maçtan itibaren gerçi dk 70i gördümü hoca oyundan alıyor stamina düşük diye...Şu pesin offical patchi cıksada resolution loading crash muhabbetinden kurtulsak :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 kitserver çıkmış resolucan için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 be a legend modu sadece orjinal oyunda mı çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 oyunda 1 problem var 1280x1024 veya üstü çözünürlüklerde oynuyosan 10-15 haftaları arasında oyundan atıyo.şampiyonlar ligindede 2.tur rövanş maçında yine aynı hata ile oyundan atıyo önceki sayfada konaminin yama yazısının linkini vermiştim adamlar kabul etmiş oyunda böyle bir hata olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 kratochvil said: be a legend modu sadece orjinal oyunda mı çalışıyor çalışıyor. sadece be a legend'in online oynanabilen kısmı legends orjinal olmayınca çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Tşkler Prudent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 CaNNi said: CaNNi said: CaNNi said: freekick te falso nasıl vercez :S birde z tuşuna basıp ayarlamalar yapılıyor freekick kullanırken. Onlar nedir ? Takın beni Plsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ulan şu yedekten oyuna girene kadar 60 dk falan beklemek var ya işte bu yüzden içtiğim sigara sayısı arttı. bi de tüm defans oyuncularının buldukları topu dikmeleri yok mu. allahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 abi middlesbrough (sp?)ile basladım, takım sıcıslarda zaten onu saymıyorum ama saçma salak maçları kaybedip ligden düşcek durumdayken chelsea maçında gol atıp oyunu cevirdim 70 den sonra girip, adam bir sonraki maç yine yedek başlattı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 bana da yapıyorlar sdfdfg allahım bütün defans maldonado gibi ileri değil yana veya geriye oynuyorlar paso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 oha süpermiş kendi yüzünü koyabilme olayı falan acaip tıpatıp aynım oldu hehehe boca ya transfer oldum en son süperiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Be a legend,yapay zeka yetersiz...tam bir hayal kırıklığı oldu benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 PrudenT said: allahım bütün defans maldonado gibi ileri değil yana veya geriye oynuyorlar paso. Deli olacam bu yüzden. uzun boylu bir forvet yaptım hakan şükür hesabı. Takımda hiç bir kimse bana havadan top atmayı akıl etmiyor. attığım gollerin bir kısmı kafa golü onlar da kornerden. kanat oyuncularının orta yaptığını görmedim daha. (en azından bana orta yapmıyorlar ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 r1+r2'ye basinca top istiyor adam bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 2 kere basınca R2 elini kaldırıp top istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar