Suark Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Oyunu oynayamıyo olsamda sağdan soldan takip etmeye çalışıyorum, e bi minmatar olarak bu nano nerf muabbeti pek ilgimi çekiyor. Nano nerf denince direk tüylerim diken diken oluyordu ki, test serverında oynayanlar vaga'ların 3.5-4k yapabildiklerini söylüyorlar. Sanırsam bu nerf, nano olmaması gereken ama nano yapılan bazı - amarr ve gallente - gemileri için gelen bir nerf. Şimdi olayı bu boyutta düşünmek çok farklı şeylere sonuç verebiliyor,hatta içimden bir minmatar buffı bile diyesim geliyor. Fekat, denemiş test etmiş hiç tanığım yok, test serverına katılmış olup denemiş olan var mı? Sonuç alalım efenim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 nano nerf ertelenmisti ve dusunneceklerini soyluyolardi yani nano nerf cok uzun sure kısım kısım gelir :) polycarbon rig i nerfleyip gerisine enlemeseler aslinda gayet iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Yok geliyor çatır çatır nerf. Dev blog'da yazıyordu geçen. Ve evet, minmatar dışındaki nanolara karşı bi nerf genel olarak o. Çünkü curse desen nanı, ishtar desen nano, zealoot desen nano nereye kadar yani herşey nano? Ama asıl minmatar nerf'ü web'e gelecek nerf. Artık webler %50-60 arası yavaşlatacak sadece. Gitti güzelim minmatar reco lar. Fakat gelin görün ki, bu nerfler vagabondu azdıracak asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 web nerf'u cift web kullanabilen gemilere yarıycak. reconlar yine iş yapar ama ekisi gibi şart olmıycaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 hadi yaw simdi vagabond hic itemsiz kac bascak ??? eskisi gibi 2.7k basabiliyosa guzel eyer onu azaltilarsa kotu 3.5k cok az gibi savunmasi en zayif olan bi gemiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 3.5k eski weblere gore az ama,%60 web 2x olsa bile %90 kadar olamıcak sanırsam. tabi bu 3.5k neyle bilmiyorum ,mwd warp dist. la disable edılme muabbetı vardı bu yuzden ab(bufflanmış hali ile) ile denemiş olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ya full nano item ve polycarbonla 3.5k sa hehehehe masa ustu pc kulanim disi kaldi test servere girip bakamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 aa baktım sımdı scram le bozuluomus mwd dist. la diil =) buda 3.5k mwd ile demek oluyor, Blog çok guzelmıs ya keske okusaymısım onceden sunlara hasta oldum # There should be a significant and meaningful difference in speed between the ship classes. # Speed should not permit a larger ship to perform the role that a smaller specialized ship was intended for. # Afterburners should be a viable module selection for PVP. # Guerrilla warfare must remain a viable combat tactic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ling ver bi iki tane buldum ama 2-3 ay onceden yayinlamaydi onumu direk gecircekler ? evet o eskisi okuduklarimdan belki gelmiyodur heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 http://myeve.eve-online.com/devblog.asp?a=blog&bid=574 da bu eski yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KTOZ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Bu nano nerfin icerigini cok fazla takibetmemis olsamda anladigim kadariyla butun gemiler onemli olcude yavaslio, minmatar gemileride onemli olcude yavaslamasina karsin hiz bonuslarindan dolayi dier irklara oranla yine hizli kaliolar. Ama bunu minmatar a boost olarak degerlendirmekten cok, nano kullanimina yeni alternatifler aramanin gerekliligini savunuyorum acikcasi.. Cunku nekadar minmatarda olsaniz, vagabond da ucsaniz bi campa atladiginiz zaman yada herhangi bi savasta mwd nizi ateslediginiz zaman 2 saniyede dusmandan 500 km uzakda sadece pesinizden gelebilen 1-2 dier hac la degil menzili yeterli olan herkezle savasmaya devam edio olucaksiniz. Buna ilaveten hiz la tank etmek de eskisi kadar etkili olmicak. Ayrica soylentilere gore 10km 2 point warp scram mwd yi offline edicekmis, bu durumda warp scram ve mwdsi olan frig class yada size 10k dan yakin olan baska herhangi bi gemi sizi warp scram ve web le stationunuza eskisinden oldugunda daha kolay bisekilde geri yolliyabilicek :) Ozellikle dictor ve heavy dictorlar basiniza eskisinden cok daha fazla dert acabilicek cunku mwd ye vurup bubbledan cikamicaksiniz 2 saniyede.. Enazindan yakinda olan birisi web yada warp scram etmek icin daha cok zaman bulucak. Yani bana kalirsa nanonun nerflenmesi, ab nin mwd ye bi alternatif olarak geri gelmesi bana minmatardan cok zaten cok yavas olan caldarinin isine gelicek gibi gelio ( en azindan ole umuyorum :p ) Bunlar benim goruslerim, ama dedigim gibi isin icerigini tam olarak bilmiorum henuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Arkadaşlar eğerki oyunun test serverına girerseniz görebilirsiniz neler değiştigini orada şuan Quantum Rise sürümü mevcut oyunun. Çok daha faydalı olur birşeyler yazmaktan bence. Ben girip baktım nerf acaip söylemedi demeyin nerften once 3860 yapan ishtar sonra 2040 gibi bişey yapıo aynı fit ile. Bakınız Quantum Rise http://img252.imageshack.us/img252/5350/20081020124857dy4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 beyler hemen test servere hucum etseniz iyi olacak nano nerften farkli seyler var bu arada sadece mwdt2 le vagabondun hizi 2.3k oldu ama asil dikkatimi ceken certificate ler bunun ne oldugunu tam anlayamadim ama hemen hucum etseniz sizin icin iyi olcak bu arada cok guzel bir sey daha var oda itemi calistirdiginizda bidahaki calisma suresinin ne zaman gelcegini gosteren itemin cevresinde donen yasil isik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 bu arada sertifikalar sanirim sadece gosteris falan icin herhangibibi bonusu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Evet certificateler sadece gösteriş amaçlı sanırım onları başkalarının görmesi gibi bi seçenek war eger açarsanız o seçenegi insanlar show info dedigi zmn orda certificateler gözüküyo. Birde artık o ana capacitor silahların fln oldugu control panelinin yerini değistirebiliyoruz. Yukarı saga sola fln kaydırabiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Ah birde birinin üstüne çift tıkladığınız zmn ne olcağını seçebiliosunuz. ister convo atarsınız isterseniz çift tıklama ile infosuna ulaşabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 sadece mwd 2 ile derken? tek modlamı 2.3k yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Suark said: sadece mwd 2 ile derken? tek modlamı 2.3k yani? evet baska hicbirsey takilmadan bide gemi eskisinden daha hantal gibi geldi bide hizli gemi oldugundan warp scramble takila bilir sonucta warp scramble mwd yi kapatiyo dogal olarak low slot 3 gyro 1 dmct2 1 pds t2 yapila bilir shiled buffer tank bozulmadan zaten full nano rigli migliyle 3.6k yapiyomus yani saltanat bitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 O zmn sizlere muhteşem bir video sunuyorum :) İyi Seyirler youtube açamayan varsa ktunnel üzerinden girebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 ahahahahaha jedi nerden buldun bunu Hitler learns about the speed nerf falan cok komik mechariel polycarbonlu falan hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 :) dimi ama dehşet bişey yaw youtubeda geziniyodum eve videolarında bi baktım böyle bişey yazıo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 bu vidyoyu alıp COH taki panzerschreck nerf'ünden kafayı yyien insanlar da bişeyler yapmışlardı. Alt yazı yazmak açısından çok popüler bi vidyodur bu :) The Fall filminden bu arada bu sahne. Güzel filmdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Yeni patch ile birde yeni gemi geliyor küçük rorqual denebilir. Gemi Detaylı Bilgi http://img377.imageshack.us/img377/7322/63084606xd5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar