Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başlamak..

Alfheim

Öne çıkan mesajlar

Oyuna başlamak için geç değil bence yani eğleneceksen geç olmaz :), oluşumda var. Miner ve Üretim ağırlıklı oynayacaksan yeni bir corp açıldı yani yeni başlayan minerlar için, gayet güzel kazıyoruz akşamları daha sonra 0.0 a inecek hale gelince o alt corpun, ana corpuna geçeceksin ve gayet güzel herşeyi oturmuş bir corpunda olur. Fighter olacaksan yine bizim içinde olduğumuz alt corpda bir kaç fighter da var bazen gelip O.5 seclerde koruyorlar bizi, onlarla beraber birşeyler yapabilirsin. Oyundan keyif alırım diyorsan bence geç değil başlamak için bende 1.5 haftalık oyuncuyum zaten.

Nickim Echura Law oyunda.
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben gırdım oyuna
2. ayımda mı ne bitane carebear allianca a gireyim dedim.
Girdiğimin ertesini günü - IAC - feci bi savaş başladı.
Rat bile yapamaz hale geldim, zevkten dörtbin köşe olmuştum =)
rifterla stabberla takılıodum düşün,ama süper di yani üff.
roaming gang ftw, tabi IAC die bişi kalmadı artık =)
Sosyal ağlarda paylaş

bende tyrakk zamaninda iac daydim iyidi cok ama sonraki olaydan sonra basa gelenler bob un basina gelse coktan yıkılmıstı en son iac i yok eden olay bi maviyi daha neutra edip onlara ops duzenlemesi oldu o ops duzenledigi kisiler goonswarm dostu ve korumasi altindaydi durum bu olunca iac butun mavilerden kurtuldu bi nevi cok fazla hedefi oldu ama hedef oyle cko tuki hic birini olduremiyodu e malum o kadar cok dusman olunca her istasyon onune kadar camplarlar ve 1-2 gunde 2 istasyonlu sistem elegecirirler gerci aaa yapti bunlari nede olsa iac dusman olunca aaa ya ful izin verildi eskiden falan onlarinda buralarda gezme haki var falan derlerdi
mavi reng e karsi alerji yok etti iac i bi nevi heh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...