Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

D&R ve Warhammer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eregorn2 said:
şu an elinizde bile olsa bişi deiştirmez... sıra var oyunda... bak ben bekliom mesela...
gece 3 gibi girim sorun deil :) uyumuyorum nasilsa sabahada 2 tane pro dizi var uyumam hic .()
Mesaj tarihi:
Miraul said:
galleria da 10 adet oyun var

yazmıstım ben gelir gelmez okudunmu bilmiorm:)-D

ilk alan ben ve kardeşimdik sabahtan ayarlamıstık ztn kutu acılır acılmaz aldık adam aradı geldi die:)15tane gelmiş..13e indirdik sende işte arada alan oldu heralde 10 a indirmişsin:)ama patch felaket yani...
Mesaj tarihi:
ya ben ankarada oturuyorum bugün d&r ın bi ankara şubesiyle konuştum adamlar pre order yapıp kodu almadıysanız sizin oyunu almanız içn bi hafta beklemeniz lazım dediler :/

hakkaten öleydide benmi bişey kaçırdım ?
Mesaj tarihi:
axedice said:
Preordera gerek yok almak için, D&Rcılar bilmiyo işi. Yada gerçekten salaklar, sadece preorder codeu olanlara satıcaklar heh. Başka bi yerden alın.

badbuckle said:
ya ben ankarada oturuyorum bugün d&r ın bi ankara şubesiyle konuştum adamlar pre order yapıp kodu almadıysanız sizin oyunu almanız içn bi hafta beklemeniz lazım dediler :/

hakkaten öleydide benmi bişey kaçırdım ?

ce içi öyle bieşry var ve gerçekten mantıklı, salak falan değiller yani. Ce pre-order pack i alan müşterilerine 1 hafta zaman veriyorlar oyunu almak için, daha sonra kalanlar satılıyor, bu kadar basit.
Mesaj tarihi:
ya abi ben Standart almak istiyorum şimdi aradım başka bi d&r ı yarın gelicek mallar fln dedi.

şimdi ben yarın gidip pre orderım fln olamdan normal standart edition alabilrmiyim alamazmıyım ? kesin bi bilgi verebilirseniz ii olur yarın gittimde olay çıkarabilirim kesin bişeyo lursa elimde :D
  • Yeni Oluştur...