ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 @beyaz özel mesaj attım, görmediysen bakar mısın bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 D&R ı yakalım...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Werb said: izmir izmir? hani nerde liman kent nie buraya gelmio:( hem suyumuz arsenikli hemde warhammer gelmio ühühü dün gece bi site buldum ön sipariş alıo ama ellerine dün gelme ihtimali yok nası iş? [bir başka sormak istedigim soru düz war cd i ile ilk 30 gün bedava söylentileri gerçekmidir?] Kutu olarak aldığın bütün oyunlarda (MMO) ilk 30 gün oynama süresi ücrete dahildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ben 1 saat sonra cikicam cadde dnrlarda arkadasla ayirtmaya gidicez. gelene kadarda oralarda takilicaz film milm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 cevahire, kanyona ve etiler'deki d&r a ve de mavishopa sordum, ı ıh dediler. YARIN ELİMİZDE NİYE DİYORLAR DA BENİ 3 SAAT YÜRÜTÜYORLAR ÜHÜHÜHÜ ;_; telefon da açmıştım ayrıca, evet geldi falan dedi sonra gittim yok mok nası ya ?? dedim biraz daha baktı şu anda satışta değil dedi. ama yarın mavishopta kesin olacak di mi dedim, evet cevabını aldım, umarım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 THARKAS said: ben 1 saat sonra cikicam cadde dnrlarda arkadasla ayirtmaya gidicez. gelene kadarda oralarda takilicaz film milm. abi gitmişken bana da bi tane ayırtsana ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Profiloda ki d&r kesin olarak yarın gelecek dedi. Cevahirde de bugün belli değil ama yarın kesin gelecek dendi. Kısacası bugün almayı unutsak iyi olacak :( Neyse yeni ekran kartım da yarın gelecekti zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Bursaya 19 unda saat ögle 1 de gelıcek 3 gıbı raflardakı yerını alıcakmıs 5 e dogru gıtmekte yarar var. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ya ben gene karşıyaka dnrı aradım izmirdeki. bugun gelmesini bekliyoruz ama belli olmaz dedi. siparişi vermiştik dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 cevahirdekinde stokta bile yok gözüküyordu gerçi sabah 10 gibi :p ne heveslerle evden çıkmıştım oysaki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Fly said: cevahirdekinde stokta bile yok gözüküyordu gerçi sabah 10 gibi :p ne heveslerle evden çıkmıştım oysaki :( yav millet bas bas bagırıyor 19 u diye :D 1 gunden bişi olmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 jonywayt said: Fly said: cevahirdekinde stokta bile yok gözüküyordu gerçi sabah 10 gibi :p ne heveslerle evden çıkmıştım oysaki :( yav millet bas bas bagırıyor 19 u diye :D 1 gunden bişi olmaz :P o yuzden mi 4 gun once oynamakicin headstart aldin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Ben birazdan evden çıkıp doktora gidicem, orada da İstinye Park'a geçicem. Kız arkadaşım -yine- pre-order packimi getirmeyi unutursa alamıycam da, getirirse gidip bakıcam, gelmişse oraya gelmiştir diye düşünüyorum. Haberleri iletirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Kızarkını arayıp hatırlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Benim mavi shoptan siparişim paketlenmiş. bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 draedan said: jonywayt said: Fly said: cevahirdekinde stokta bile yok gözüküyordu gerçi sabah 10 gibi :p ne heveslerle evden çıkmıştım oysaki :( yav millet bas bas bagırıyor 19 u diye :D 1 gunden bişi olmaz :P o yuzden mi 4 gun once oynamakicin headstart aldin ! evet yaklasık 10 arkadasımla beraber oyuna baslamak için.cunku onlar aldı.ve 1 gunle 4 gun bır degıldır ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 d&r geldi geldi diyince heves yapmıştım mavishop rezervasyon yaptırıyor mu peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Ben şimdi d&rı aradım, ellerine ulaşmamış ama kadın bana bi tane preorder kağıdı ayırttı. Gelince önce onu alırsın 20 liraya, sonra oyunu 20 lira indirimle alırsın işte falan dedi ama galiba sadece CE için geçerli o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 160YTLlik CE için geçerli o sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 bu arada capitolde 2 adet ce için pre kutusu gördüm. istiyen alabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Panora D&Rla konuştum tekrar. Bugün İstanbul yarın bizde olacak ama vitrine konmayacak sadece CE kutusu ile gelenlere satış yapıcaz dedi. Bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Şimdi tekrar Mavi Cevahir ile konuştum. "Ürün elimizde şu anda yok. Bu akşama süpriz olabilir, yarın kesin." dediler. "Arkadaşıma e-posta gitmiş sizden, ürününüz paketlenmiştir." diye sordum. "Yanlışlık olmuş, elimizde yok." dediler tekrardan. "Peki CE için de aynı mı durum?" diye sordum. "Evet, ama CE ÇOK az geldi zaten." dendi. "Aral, CE'leri daha erken göndericekti, öyle söylediler." dedim, "Ürün elimizde yok ki gönderelim" dediler. En son da "Saat 17.00 gibi arayın, tekrar bakalım" dediler :p Üzdüler beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Atla git bence DNRa. Bekle kapıda saat 17 olunca verin bakalım CEleri ama nasıl olur 17de satılcak dendi buyrun CE paketim zart zurt yap İstanbulda ilk alan ol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Ben siparişi verdim CE için Mavi'den :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holysuffer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Akşam elimde olacak oyun bugun gelicek arkadaslar bi aksilik cıkmazsa şu an dagıtımda oyun...yarın falan degil..aksam 9civarı bile olsa geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar