Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

D&R ve Warhammer

ebolamaxi

Öne çıkan mesajlar

Etiler buyuk bir şubemi diyen arkadasa...
Etiler Avrupa yakasının ana bayii gibi bişey. Hatırlayanlar vardır mutlaka WOW:TBC icin bir onceki gece orada horde bayragı acıldı guildler onunde sabahladılar..Ertesi gun oyunu alabilmek icin ne ızdıraplar cektigimi benle kardeşim biliriz:)
Yarın Etiler'den alabilecegiz oyunu cok buyuk ihtimal tekrar aradım cunku.Adam bana şimdiden WOTLK un da yolunu yaptı izdiham bekliyoruz fln diye...Hadi hayırlısı..Tüm Order arkadaşları bekliyorum...FOR THE EMPIRE!!!!! lol
Sosyal ağlarda paylaş

bugun D&R dısında ismini vermiyimde baska magazalarada baktım..Adamları Warhammer diyince cikolata markası sölemiş gibi yuzune bakıyolar insanın...Kimsenin bilgisi yok..Hatta bi magazada adam 24 u gibi bekliyoruz dedi..Uzatmadım bile he saol dedim gectim icimden bi sitttirdit dedim..Yine en guveniliri D&R gibi geliyo ve genelde diger D%R lara 20-max40 arası gelicek.
Sosyal ağlarda paylaş

Holysuffer said:
Etiler buyuk bir şubemi diyen arkadasa...
Etiler Avrupa yakasının ana bayii gibi bişey. Hatırlayanlar vardır mutlaka WOW:TBC icin bir onceki gece orada horde bayragı acıldı guildler onunde sabahladılar..Ertesi gun oyunu alabilmek icin ne ızdıraplar cektigimi benle kardeşim biliriz:)
Yarın Etiler'den alabilecegiz oyunu cok buyuk ihtimal tekrar aradım cunku.Adam bana şimdiden WOTLK un da yolunu yaptı izdiham bekliyoruz fln diye...Hadi hayırlısı..Tüm Order arkadaşları bekliyorum...FOR THE EMPIRE!!!!! lol

Ana bayii gibi değil artık Etiler. Kanyon ve İstinye Park'tan önceydi o. Yani dükkanın büyüklüğüne göre falan getirtiyorlarsa bu iki yere bakın imkanınız varsa. Pre-order pack sayısına göre ısmarlamışlarsa tabi şansınız yok pek, ama herhalde ekstra istetmişlerdir.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Etiler D&r a laf ediosunuz ama bana "yarın satışta" diyen tek magaza...Kanyon u aradım burdaki arkadasın yazdıgını gorunce..Adam actı dioki stoklarda gozukuo ama magazaya ne zaman gelir bilmiyoruz bişey sölemediler dio.Etilerdeki adam yarın geliyo beyefendi dedi ayırtabilirmiyiz dedim tabi dedi 2 tane ayırttım.Sizleri bilmiyorum arkadaslarda yarın sabah toplantım var ordan cıkar cıkmaz etilere gecicem ariyip alıcam.En azından oyle umuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Yaf yine size iyi tarih vermişler. Ben caddebostanı aradım ilk once o oyun 2 aydan evvel gelmez bize dedi lol :D

Sonra dedim nasıl olur müşteri hizmetleri mail attı bana yarın olacak vs.vs. diye. Bu sefer ay sonu demeye başladı dedim bir daha bakın en sonunda yıldı sanırım adam evet şimdi gördüm sipariş vermişiz ama ne zaman geleceği belli değil diye.

Komik insanlar yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar merhaba:
Ben Merkez D&R'da çalışıyorum.
Oyun Yarın depomuza giriyor ve yarın aksam uzerı İstanbul içi mağazalara dağılmış olur.
İstanbul dışınada ertesi gun dağıtılmış olur.
Mağazalara gıdıp ısmınızı ve telefon numaranızı bırakırsanız Özel Müşteri siparişi şeklinde kaydınız alınır urun gelir gelmezde magaza sizi telefonla arar.
İyi akşamlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...