ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 O zman 20 sınde kesın ankaraya gelmesı lazım yoksa tas ustunde tas govde ustunde bas bırakmam(Chosen her yerde Chosen)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holysuffer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Etiler buyuk bir şubemi diyen arkadasa... Etiler Avrupa yakasının ana bayii gibi bişey. Hatırlayanlar vardır mutlaka WOW:TBC icin bir onceki gece orada horde bayragı acıldı guildler onunde sabahladılar..Ertesi gun oyunu alabilmek icin ne ızdıraplar cektigimi benle kardeşim biliriz:) Yarın Etiler'den alabilecegiz oyunu cok buyuk ihtimal tekrar aradım cunku.Adam bana şimdiden WOTLK un da yolunu yaptı izdiham bekliyoruz fln diye...Hadi hayırlısı..Tüm Order arkadaşları bekliyorum...FOR THE EMPIRE!!!!! lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 korktuğum da oydu işte, oraya 100 geliyorsa işte cevahire falan 3-4 tane ya gelir ya gelmez diye düşünmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ben izmir karsıyaka dnr ı aradım yarın ulasmaya bilir ulasırsa ogleden sonra gelir dedi. numaramı aldı daha oncede ayırtanlar olmuş. elinde liste varmış kalmazsa karışmam ordan alıcak olan varsa arasın:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holysuffer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 bugun D&R dısında ismini vermiyimde baska magazalarada baktım..Adamları Warhammer diyince cikolata markası sölemiş gibi yuzune bakıyolar insanın...Kimsenin bilgisi yok..Hatta bi magazada adam 24 u gibi bekliyoruz dedi..Uzatmadım bile he saol dedim gectim icimden bi sitttirdit dedim..Yine en guveniliri D&R gibi geliyo ve genelde diger D%R lara 20-max40 arası gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Holysuffer said: Etiler buyuk bir şubemi diyen arkadasa... Etiler Avrupa yakasının ana bayii gibi bişey. Hatırlayanlar vardır mutlaka WOW:TBC icin bir onceki gece orada horde bayragı acıldı guildler onunde sabahladılar..Ertesi gun oyunu alabilmek icin ne ızdıraplar cektigimi benle kardeşim biliriz:) Yarın Etiler'den alabilecegiz oyunu cok buyuk ihtimal tekrar aradım cunku.Adam bana şimdiden WOTLK un da yolunu yaptı izdiham bekliyoruz fln diye...Hadi hayırlısı..Tüm Order arkadaşları bekliyorum...FOR THE EMPIRE!!!!! lol Ana bayii gibi değil artık Etiler. Kanyon ve İstinye Park'tan önceydi o. Yani dükkanın büyüklüğüne göre falan getirtiyorlarsa bu iki yere bakın imkanınız varsa. Pre-order pack sayısına göre ısmarlamışlarsa tabi şansınız yok pek, ama herhalde ekstra istetmişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Merak ediyorsanız www.dr.com.tr oyun satışa çıktı, yarın da şubelerde olacak. Normal edition bütün D&Rlara dağıtılacak. mış. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Xaenin said: Ana bayii gibi değil artık Etiler. Kanyon ve İstinye Park'tan önceydi o. D&R İstinye Park D&R'ın en çok ciro yapan, en önem verdiği mağazası. Daha fazla bişey söylemeye gerek yok sanırım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 istinye park ta annesinin seyinde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 tam da bunu yazacaktım sdf kanyonda denemek makul gözüktü bana, 9 da mı açılıyor orası ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ege park d&r'a gittim. daha gelmez o listede yok dedi. nası lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orsom Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Izmir ege Parksa boşver orayı yarın Alsancağı bi ara derim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 bir arkadaş alacak ama bir çok dr de bulamamış olan yer biliyorsanız söylermsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holysuffer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Ya Etiler D&r a laf ediosunuz ama bana "yarın satışta" diyen tek magaza...Kanyon u aradım burdaki arkadasın yazdıgını gorunce..Adam actı dioki stoklarda gozukuo ama magazaya ne zaman gelir bilmiyoruz bişey sölemediler dio.Etilerdeki adam yarın geliyo beyefendi dedi ayırtabilirmiyiz dedim tabi dedi 2 tane ayırttım.Sizleri bilmiyorum arkadaslarda yarın sabah toplantım var ordan cıkar cıkmaz etilere gecicem ariyip alıcam.En azından oyle umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Yaf yine size iyi tarih vermişler. Ben caddebostanı aradım ilk once o oyun 2 aydan evvel gelmez bize dedi lol :D Sonra dedim nasıl olur müşteri hizmetleri mail attı bana yarın olacak vs.vs. diye. Bu sefer ay sonu demeye başladı dedim bir daha bakın en sonunda yıldı sanırım adam evet şimdi gördüm sipariş vermişiz ama ne zaman geleceği belli değil diye. Komik insanlar yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyaznocturne Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Arkadaslar merhaba: Ben Merkez D&R'da çalışıyorum. Oyun Yarın depomuza giriyor ve yarın aksam uzerı İstanbul içi mağazalara dağılmış olur. İstanbul dışınada ertesi gun dağıtılmış olur. Mağazalara gıdıp ısmınızı ve telefon numaranızı bırakırsanız Özel Müşteri siparişi şeklinde kaydınız alınır urun gelir gelmezde magaza sizi telefonla arar. İyi akşamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 böhü aksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 yaka numaranı ver ya fakesen:P [merkezde çalısıosan paticik adına ayır millet paticik diyip alsın? nası fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyaznocturne Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 merkezde yaka numarası kullanmıyoruz. aksam olmasının sebebıde yarın depoya gırıs gun ıcerısınde olacak ve sevkıyat yapılacak ıstanbul ıcınde 40 magazaya dagıtılacak ondan dolayı gecıkme olabılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Fake değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 İlk nereye gider peki onu bilebiliyor muyuz ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 beyaznocturne said: merkezde yaka numarası kullanmıyoruz. aksam olmasının sebebıde yarın depoya gırıs gun ıcerısınde olacak ve sevkıyat yapılacak ıstanbul ıcınde 40 magazaya dagıtılacak ondan dolayı gecıkme olabılır beyaznocturne kardeşim deponuz nerede :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 tamam buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Fly said: tamam buldum neyi buldun bizede söyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 etiler d&r ın yerini taksiye desem şıp diye götürme ihtimali düşük sanırım ? pfz cevahire gelmiş olduğunu umaraktan gideyim, sonucu yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar