Absolut Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Panora D&R hala ne zaman satışa sunulcak bilmiyoruz dedi ama telefonu açan kişi ne ykadar yetkili o ayrı konu tabi. İSim falan yazdırdım bana ayırcakmış bi kutu CE, şirin şey seni diyecektim :)
Fly Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ha bi dk ya d&r lara standart olanından gelmez mi ce geliyorsa ?
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Normalde D&R satılan Pre-Order pack kadar CE gelmesı lazım ama hıyarlar ısım yazıyorlar yanı bır sısteme baglı degıller.Birisi gelıp 5 tane alıp gıdecek sonra dıger 4 kısı acıkta kalıcak bence.... Bende SE almayı dusunuyorum o yuzden cıktıgı anda gıdıp almak en mantıklısı yoksa ortada kalırız vallahı... Bırde dagıtım şefi mi artık muduru mu oyunun depolara 19 unda gelcegını soyledı yanı ankaraya 20-21 ınde fln gelır....
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Sayın Müşterimiz, Ürünler yarın mağazalarımıza dağıtılacaktır. Saygılarımızla, D&R Müşteri Hizmetleri D&R dan gelen cevap budur. Hadi hayırlısı.
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Yarın?? hehehe ankaraya o zaman ertesi gün gelir en erken. Ama nedense inanasım gelmedi.
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Ben yarın camplerim D&R önünü. Tepe Natilusda sabahın bi körü kapı önünde soğuktan büzüşmüş biri görürseniz o benim.
Fly Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 YARIN MI ?!!+%7? mavishop 19 u diyor ama ya. öyleyse soruyorum : cevahir,kanyon,metrocity,akmerkez hangisinde d&r var ?
Apache Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 yarın bosuna gitmeyin 19unda gelecek oyun o da istanbula ankaraya gitmeside alır bir iki gun.OB hesabınız varsa 7freedays var o sure zarfında bulunur oyun.
Fly Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 d&r sitesine koymuş hatta bunun ana bir mağazası var da oraya mı gelir yoksa her şubede olur mu yarın (tecrübesi/fikri olan varsa) ?
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Dağıtımcılar bütün bayilerine dağıtıyordur, ana bayii diye bişey yok yani.
Fly Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 kuyruk oluştu hede hödö diye haber olmuştu bir yer, büyük alışverş merkezlerinde olmaz sanırım ?
Holysuffer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Arkadaşlar selam hepinize...hep okurum paticik i ama yeni uye oldum daha...Az once Etiler D&R ı aradım ve 10tane CE 100tanede standart paket yarın geliyomuş. Ben kendime 2 tane ayırttım. Haberiniz olsun yarın buyuk ihtimal gelicek ve kavuşucaz oyunumuza...Bu arada Order tarafında oynayacaklarla irtibat kuralım
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 bence hic kuyruk olusmayacak dunku zaten meraklilari open betaya katildi. onlarin da 7 gun suresi oldugundan kimse gidip "lan hemen almaliyiiim" moduna girmez..
Fly Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 etiler büyük bir şubesi mi peki ? ona göre gideceğim yeri belirleyeceğim de :p
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Kadıköyde Tepe Nautilus da DR yokmu yaf aaa.
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 yarin cikiomu simdi eyvah eyvah kacta nereye ulasicak acaba.
Orsom Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 D&R sitesinde satışa sunulmuş arkadaşlar büyük ihtimal Yarın D&R larda bulabiliriz gibi me geldi Yarın Arayın kesin D&r sorun :)
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Az once caddebostan D&R ı aradım. Bilindiği üzere pek bi bilgileri yok oradaki kişilerin. Fakat öğrendiğim bir şey ürünler akşam üstü D&R şubelerine dağıtılıp ertesi sabah satışa sunuluyomuş. Bu akşamki gelen ürünlerde WHO yokmuş fakkat siparişi varmış. Bunlarda demek oluyoki yarın akşam WHO larımız D&R lara dağıtılacak 19 sabahı da satışa sunulacak.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Fly said: YARIN MI ?!!+%7? mavishop 19 u diyor ama ya. öyleyse soruyorum : cevahir,kanyon,metrocity,akmerkez hangisinde d&r var ? Cevahir'de iki adet, Kanyonda bi tane kocaman var. Metrocity ve akmerkezi hatırlamıyorum.
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 yarin ellerine ulasirsa 19 u beklemeleri salalik bir iki sube daha aramak sormak lazim.
Fly Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 asinanyavuz said: Fly said: YARIN MI ?!!+%7? mavishop 19 u diyor ama ya. öyleyse soruyorum : cevahir,kanyon,metrocity,akmerkez hangisinde d&r var ? Cevahir'de iki adet, Kanyonda bi tane kocaman var. Metrocity ve akmerkezi hatırlamıyorum. cevahirdekilerin arasında fark var mı peki (atıyorum biri kitap biri müzik oyun vsdir) ? ne bileyim kuyruğumsu şeyler oluşursa falan en garanti olanına gideyim vakit harcamadan, en kötü senaryoya göre hareket edeceğim :p
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Arkadaşlar, rahat olun. Oyun yarın D&Rlarda olacak (İstanbul için konuşuyorum). Öğleden sonra oyunu alabileceksiniz. Bu bilgiyi D&R Genel Müdürlükte çalışan tembel bir arkadaşımdan aldım. :)
Öne çıkan mesajlar