Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

D&R ve Warhammer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Panora D&R hala ne zaman satışa sunulcak bilmiyoruz dedi ama telefonu açan kişi ne ykadar yetkili o ayrı konu tabi. İSim falan yazdırdım bana ayırcakmış bi kutu CE, şirin şey seni diyecektim :)
Mesaj tarihi:
Normalde D&R satılan Pre-Order pack kadar CE gelmesı lazım ama hıyarlar ısım yazıyorlar yanı bır sısteme baglı degıller.Birisi gelıp 5 tane alıp gıdecek sonra dıger 4 kısı acıkta kalıcak bence....

Bende SE almayı dusunuyorum o yuzden cıktıgı anda gıdıp almak en mantıklısı yoksa ortada kalırız vallahı...

Bırde dagıtım şefi mi artık muduru mu oyunun depolara 19 unda gelcegını soyledı yanı ankaraya 20-21 ınde fln gelır....
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar selam hepinize...hep okurum paticik i ama yeni uye oldum daha...Az once Etiler D&R ı aradım ve 10tane CE 100tanede standart paket yarın geliyomuş. Ben kendime 2 tane ayırttım. Haberiniz olsun yarın buyuk ihtimal gelicek ve kavuşucaz oyunumuza...Bu arada Order tarafında oynayacaklarla irtibat kuralım
Mesaj tarihi:
Az once caddebostan D&R ı aradım. Bilindiği üzere pek bi bilgileri yok oradaki kişilerin. Fakat öğrendiğim bir şey ürünler akşam üstü D&R şubelerine dağıtılıp ertesi sabah satışa sunuluyomuş. Bu akşamki gelen ürünlerde WHO yokmuş fakkat siparişi varmış.

Bunlarda demek oluyoki yarın akşam WHO larımız D&R lara dağıtılacak 19 sabahı da satışa sunulacak.
Mesaj tarihi:
Fly said:
YARIN MI ?!!+%7?

mavishop 19 u diyor ama ya.

öyleyse soruyorum :
cevahir,kanyon,metrocity,akmerkez hangisinde d&r var ?

Cevahir'de iki adet, Kanyonda bi tane kocaman var. Metrocity ve akmerkezi hatırlamıyorum.
Mesaj tarihi:
asinanyavuz said:
Fly said:
YARIN MI ?!!+%7?

mavishop 19 u diyor ama ya.

öyleyse soruyorum :
cevahir,kanyon,metrocity,akmerkez hangisinde d&r var ?

Cevahir'de iki adet, Kanyonda bi tane kocaman var. Metrocity ve akmerkezi hatırlamıyorum.

cevahirdekilerin arasında fark var mı peki (atıyorum biri kitap biri müzik oyun vsdir) ?
ne bileyim kuyruğumsu şeyler oluşursa falan en garanti olanına gideyim vakit harcamadan, en kötü senaryoya göre hareket edeceğim :p
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar, rahat olun. Oyun yarın D&Rlarda olacak (İstanbul için konuşuyorum).

Öğleden sonra oyunu alabileceksiniz. Bu bilgiyi D&R Genel Müdürlükte çalışan tembel bir arkadaşımdan aldım. :)
  • Yeni Oluştur...