Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

D&R ve Warhammer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yaptım ama hiçbişeye benzemedi. yada ben beceremedim.verdıklerı kitapçıkta sayfa 55te yazanı yazıyım bende buraya.

Patcher: TCP port 1380
Game: TCP port 10622
Game: UDP ports 1024 and up
Mesaj tarihi:
DMZ açsanız veya firewallı kapasanız iki dakkalığına? Port açmaktan çok daha kolay olur. Birkaç portun açık olması herkesin oradan size gireceği anlamına gelmiyor, portu dinleyen trojan vs. barındırmıyorsanız.
Mesaj tarihi:
farkatmiyor malesef

ben firewall kapattım, direk modemin arkasındayım ve tüm portlar için full internet çıkışım var

gel görkü 5 saatte %10 a geldi

4Mbit internet

peh
Mesaj tarihi:
ben de demin caddedeki D&R'dan aldım SE versiyonu... onumde de iki kisi CE aldı, icim gitti eheh, kocaman kocaman kutular boyle =)... neyse biraz da force unleashed oynadım orada, geldim ehueh...
Mesaj tarihi:
yok,
açtım kapadım patcher'ı

*en son hangi dosyayı çekiyorsa, o dosyayı baştan çekmeye başladı.yani kısmende olsa resume ozelligi var gibi.

rapidshare: 430 KB civarı / saniye
mythic patcher: 25 KB civarı / saniye
Mesaj tarihi:
ya ben CE headstart'ı ile oynuyordum, bonus-item code'unu da girmistim o acc.'a... simdi oyunu alınca normal SE key'ini girdim, confirmation'da aldım... yalnız char.'lar gitmedi, yeni actıgım char.'lara da halen bonus item'lar geliyor... tam olarak bi bilgisi olan var mı bu konuda ?
Mesaj tarihi:
Gitmedi derken silinmesini kastediyorsan niye silinsinler ki? =) Pre-order bonus itemları ise artık hesaba yamalı olduğu için ömür boyu karakter açtığında onlar posta kutunda olacak =p
Mesaj tarihi:
ne biliym =), headstart'la baslamıs char. lar oldugu icin, o char. lar ve bonus item'lar ustune Ce yuklenmezse gider diye dusunmustum ehueh, gitmiyosa iyiymis =), bosa gitmemis aldıgımız pre-order pack...
  • Yeni Oluştur...