Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Many of you have been receiving your Collector's Edition boxed sets today and amongst all the lovely things inside is your limited edition Grumlok and Gazbag miniature by Games Workshop. Please be aware that this figure is manufactured in several parts and must be assembled – superglue is ideal for this. It is quite normal for the axe and armour spikes to be separate in the blister pack, there is no need to return your box as they will all be the same. AHEHAHEAHAUHEA war europe a koymuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 eregorn2 said: o zaman şu soruyu sorim... ayın 23üne kadar oynama süremiz var bizim... ondan sonra bu kodla 30 gün bedava olcak... ben bu kodu şimdi girersem 4 günüm yanacakmı? oyun keyını gırdıgın gunden ıtıbaren 30 gun diye tahmın edıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 hmm o zaman 4 gün bekleim öle girim... ne kadar çok beleş o kadar ii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 CE aldım geldim sonunda. Kutunun içinden D&R kaşesi falan çıkmadı, adamlarla yarım saat uğraştık, dedim yok yani çıkmadı ne yapayım. Herifler de diyo ki, bu bizim fiyat etiketimiz bizden almışsınız belli allah allah. Orda da kasiyer bir kız var sağolsun çıktı dedi ki benden aldı ben okuttum falan dedi. Neyse sözün özü, D&R'dan alan arkadaşlar kutunun arkasındaki o beyaz kağıt gibi şeyi çıkarsınlar, onun diğer yüzündeymiş kaşe, baya uğraştırdı ama. Bu arada CE bildiğin 3 kilo çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 İçindeki kitaplar ve mousepad sğper valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ankara antaresten aldım bende SE var bir kaç tane daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Of kutu mükemmel, açasım gelmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 kartpostallar süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ya bu ce'yi preordersiz satan bir tukkan varmidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 D&Ra gir once preorderı al sonra CEyi al :) Top0lamda aynı fiyata geliyor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 teklif ettim bunu astoria dnr ye ama yokmus ellerinde hic. aldik seyi ama cok pis gaza geldim bulacam ben bu ce'yi. kadikoy nezih yazmislar yarin sabah bir deneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Absolut said: Ankara Panorada kargoyu zorla açtırıp aldık CElerimizi. Ben ayrılırken son 8 adet kalmıştı. Hatta gizli kamera paticikler sıra beklerken buyrun.Sonra tanıştık o ayrı :) ana gizlicene çekilmişiz :D soldaki benim ortadaki draconiac sağdaki arkadaşta non-pati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 nisantas d^r dan aldim bende ce mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cursebringer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 DadashNik0F said: Absolut said: Ankara Panorada kargoyu zorla açtırıp aldık CElerimizi. Ben ayrılırken son 8 adet kalmıştı. Hatta gizli kamera paticikler sıra beklerken buyrun.Sonra tanıştık o ayrı :) ana gizlicene çekilmişiz :D soldaki benim ortadaki draconiac sağdaki arkadaşta non-pati. serkan efendi sensin non-pati,ne biçim konuşuon sen benim gibi iri bi paticik forumcusuynan:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ana he ya unutmuşum kusura kalma :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Open betada oynayanların oyunu tekrar yuklemesi gerekıyor mu? yoksa bı patch yapıp devam edebılır mıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ebolamaxi said: Open betada oynayanların oyunu tekrar yuklemesi gerekıyor mu? yoksa bı patch yapıp devam edebılır mıyız? patch yap non stop devam... patch sadece 3mb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 tesekkurler gelınce kıme /t atmam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 hangi server? order-des? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 DEST dayım CHOSEN Karak peast mı ne ona gırıcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 yaw bu patch nedir ya? yattım kalktım 5 saat dl etti sözde, %23'e gelmiş. Yok mu bunun bi çaresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Birileri portlar hakkında bişeyler demişti. Benim 2 saat falan oldu en fazla, %25deyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Modem ayarlarına gırıp portları acmaktan bahsetmıs onu mu soyluyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Patcher yavaş veya oyuna bağlanmada sorun yaşıyorsanız; - UDP port 1024-65535 - TCP port 8040-8049 - TCP port 10622 Demiş arkadaş BEn guild e gırmek ıcın kımınle konuscam oyunda yardımcı olabılcek yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar