Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

D&R ve Warhammer

ebolamaxi

Öne çıkan mesajlar

Many of you have been receiving your Collector's Edition boxed sets today and amongst all the lovely things inside is your limited edition Grumlok and Gazbag miniature by Games Workshop. Please be aware that this figure is manufactured in several parts and must be assembled – superglue is ideal for this. It is quite normal for the axe and armour spikes to be separate in the blister pack, there is no need to return your box as they will all be the same.

AHEHAHEAHAUHEA war europe a koymuşlar
Sosyal ağlarda paylaş

CE aldım geldim sonunda. Kutunun içinden D&R kaşesi falan çıkmadı, adamlarla yarım saat uğraştık, dedim yok yani çıkmadı ne yapayım. Herifler de diyo ki, bu bizim fiyat etiketimiz bizden almışsınız belli allah allah. Orda da kasiyer bir kız var sağolsun çıktı dedi ki benden aldı ben okuttum falan dedi. Neyse sözün özü, D&R'dan alan arkadaşlar kutunun arkasındaki o beyaz kağıt gibi şeyi çıkarsınlar, onun diğer yüzündeymiş kaşe, baya uğraştırdı ama.

Bu arada CE bildiğin 3 kilo çekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

DadashNik0F said:
Absolut said:
Ankara Panorada kargoyu zorla açtırıp aldık CElerimizi. Ben ayrılırken son 8 adet kalmıştı. Hatta gizli kamera paticikler sıra beklerken buyrun.Sonra tanıştık o ayrı :)

ana gizlicene çekilmişiz :D

soldaki benim ortadaki draconiac sağdaki arkadaşta non-pati.

serkan efendi sensin non-pati,ne biçim konuşuon sen benim gibi iri bi paticik forumcusuynan:P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...