eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 kardeşimin se si ve benim ce m geldi :D ce kocaman bişi... baya ağır... ama içinde verdikleri orc un kolu kırılmış... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Bursa D&R'den aldım oyunu, ilk paketi hem de. :) yaklaşık 30 tane daha var. duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 eregorn2 said: kardeşimin se si ve benim ce m geldi :D ce kocaman bişi... baya ağır... ama içinde verdikleri orc un kolu kırılmış... :( Kırık değil o, yapıştırıcı ile tutturacaksın, boyadıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ha ii o zaman... boyayı nerden bulurum? bide hangi yapıştırıcıyı kullanim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Kadıköy nezih'de 10 civarı CE vardı.Pre order box da istemiyolar. duyrulur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 biz hala kargo bekliyoruz. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Ben sorunsuz aldım, pre-order pack i götürdüm adamlar koskoca kutuyu koydu önüme bu sizin sanırım diye =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Panara son 8ce kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Ümraniye mediamarkt: en az 15 - 20 tane SE var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ankaradan alan yokmu hiç nerelerde var cvp plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Ankara Panorada kargoyu zorla açtırıp aldık CElerimizi. Ben ayrılırken son 8 adet kalmıştı. Hatta gizli kamera paticikler sıra beklerken buyrun.Sonra tanıştık o ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 hoooop ksk d&r'dan şimdi müjdeli telefon geldi. izmirde oturan gitsin alsın. tabi kaldıysa:D ben ayırttım mutluyum. size de demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 denizli'ye gelmemiş bugün tahmin ettiğim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Bu CE ile gelen yeni yüzleri falan nasıl yukluyoruz yani direk oyuna girince mi seçicez yoksa bir komut falan mı gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Yüzler, Mailine DYE gibi geliyor, sağ clickleyip preview yapıyorsun, sonra istersen kabul ediyorsun. Quest ve Title, Tome of Knowledge'dan açılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 artık yeni karakter acılırken secilebilir sanırım yalnız oyun cıkmadan once headstart'da acılan char.'lar icin komutla bi item alınıyor, o item'ı kullanarak boyama sistemi gibi yuz degistiriliyor demislerdi... edit: eheh soylenmis zaten, komutla degil mail'leymis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Quest key veren olurmuki acaba bende merak ediyorum oyunu çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 KArşıyakaya 5 tane gelmiş ben 2 sini aldım. ayırtanlar koşsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 arkadaşlar 3 tane almaya gitti şimdi. kalmıştır umarım. edit: an itibariyle diğer 3ünüde biz aldık sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 5 mi :D ahah diğer üçünü de biz aldık işte. üzülmeyin diğer d&r'lere de geliomuş yarın fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ce kodunu girip oyuna giren varmı ? bizde 800 mb lık patch ıle karsı karsıya kalmayalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 yaw ce paketinde bi kod var... her şey bu kodun içindemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Evet :) Dünden bugüne sadece 3-6mb gibi bi patch eklendi eğer dün oynuyorduysanız bugün CE girince ufak patch dışında bişi olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 o zaman şu soruyu sorim... ayın 23üne kadar oynama süremiz var bizim... ondan sonra bu kodla 30 gün bedava olcak... ben bu kodu şimdi girersem 4 günüm yanacakmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar