Gangren Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Bana da geldi biraz önce kargo ile CE. Abi o kutu nedir öyle :) Şirkettekiler şaşırdı bu ne falan diye, oyun dedim, bööle oldular o.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 cevahir d&r da da vardı da adam çok az kaldı demişti sabah 10:10 gibi , gittim maviden aldım. ce'yi de gördüm, kedi köpek ebatlarında sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Evet CE kutu bayaa büyük. Ekran kartı almıştım bi kere o kutu kadar kutu içinde :D Çoğunluğu köpük karton ıvır zıvırdı :D CE nin içini bilmiyom ne koymuşlar oraya o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 İçinden adam çıkıyor seninle muhabbet ediyor kasarken sıkılma diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Tam aradığım şey. Delikanlı olsun canımı yesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 istanbul dışında alan varmı? şimdi denizli d&r a bakmaya gidicem ce konusunda ümitsizim ama umarım gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 izmiredekilere daha ulaşmadı. ögleden sonra diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 izmir ksk'ye gelmiş mi yahu arıcam utanıom çok aradım:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ce gelsede preorder olmadigi zaman satmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 pre order var da fişini atmıştım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ANKAMALLL DE SATISTAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 e haydaaa register oldum, login diyorum kabul etmiyor şifreyi unuttum diyip bakayım diyorum login olacağım yer yok kaldım öylece lol napıcam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Register mailin geldiyse ordan account active edip sonra CODE key neyse girmen lazım. Ve serverlar bakımda o yüzden oluyordur belki. 5 dakika bekleyin Code sonrası diyordu bi yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 my account'a gir diyor da inaktif orası. serverlar bakımda diyedir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 yok my accounta girme. calismiyor zati. ana sayfa da code yazan bir yer var oradan girdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 early access ve bonus item için diyor ama ? ayrıca güvenli gözükmüyor oradan giriş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 valla ob den beri my account kismi kapali, bldigim kadariyla herkes oradan giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Code bölümünden yapacaksınız. Hemen geliyor mail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 tamam patche başladım, tşkler ^^ yavaş biraz ama neyse çalışsın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Patcher yavaş veya oyuna bağlanmada sorun yaşıyorsanız; - UDP port 1024-65535 - TCP port 8040-8049 - TCP port 10622 Adsl Modem veya Router ınızdan bu portlar açıkmı kontrol edin... Açık değillerse de açın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 vay anası 1. diski okumuyo benim pc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 elesso said: vay anası 1. diski okumuyo benim pc Ahahaha GG :D Benim dvd romda yaklaşık 4-5 senelik. Seçiyo çok. Okumucak diye çok tırstım zorladı ama okudu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 böyle bi mutsuzluk olamaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ehehehehehe cd kirletme methodu gene çalışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Oyunu aldım. Tek eksiğim saatin 6 olması ve ekran kartım(kargo şubesinde). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar