ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Eger benım gıbı Pre-Order pack ı D&R dan almıs olan ve CE veya SE pakerlerını bekleyen varsa dinleyin... Dün D&R a gıttım tam tarıh alabılmek ıcın adamlar geveledı geveledı bırsey soyleyemedı.Bende basladım yalan soylemeye hemen sızın Cepa AVM subenızde tukenmıs sıstemden baktılar bırtek burda varmıs o yuzden buraya geldım dedım(Panora).Adamda baktı makıneden oyle bır gırıs yok sasırdılar sonra heralde sıstemde bır sorun vardır dıyıp ana dagıtım merkezlerını aradılar.Karsıdakı adam ıstanbula 19 unda gelecegını ankara ya gelmesının 21 ını bulacagını soyledı. Boşu boşuna 21 ıne kadar bekleyecegız sımdı =(=(.Ben hemen oynamak ıstıyordum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ce alacaksan zaten sorun yok. 1 hafta muddet verıyorlar sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 CE pre-order ettiysen onun içinden bir head-start kodu çıkmadı mı ? O kod ile hemen oynayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 CE alıcak olsam bıle suanda oyunu oynayamıyorum cunku daha kutusu turkiyeye gelmedi.1 hafta sure dedıgın nedır? Aha pre-order ım var nasıl ve nereye gırıcem kodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 web sitesinde yani war-europe.com da code diye bir buton var solda oraya giriosun abi ve ay basina kadar oynama suresi verio.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 OOO tesekkur ederım bende beklemeye gecmıstım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ebolamaxi bunca zaman nerelerdeysin sen yaw :D Millet 1 haftadır CE/SE, openbeta, headstart diye basbas bağırıyor... Öncelikle war-europe.com dan kendine bi account aç, sonra headstart key ini websitesindeki code kısmındaki yere account bilgilerinle birlikte gir... Not: account unu açtıktan sonra aktivasyon mail i gelicek aktive etmeden key i girme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Dün bende D&R dan öğrenmeye çalıştımda söylemediler bişi bilmiyoz o ne felan dediler. Sen iyi harraslamışın adamları 19 u hımm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drc Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 kardeş soyledigin % 90 ihtimalle gercekdir ama ben bu d&r daki insanların bilgisizliginin nerelere gelebilecegini cok iyi biliyorum , eger imaknınız warsa ayın 19 unda bi gidip kontrol etmenizi tavsiyi ediyorum. D&R a aldıkları bazı arkadaslar sadece evet bu en iyisidir yada onumuzdeki hafta gelecek demeyi bildikleri icin alınıyorlar (cok on yargılı konusdugumun farkındayım ama basıma gelen bit cok olaydan dolayı bunu demek zorundayım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Ben ılk gıttıgımde 05-10-2008 de gelıcek dedıler bende yuh bır yanlısınız vardır dedım sonra kafası bastı evet bır yanlısımız var dıyor.Ama genel dagıtıcısıyla telefonla gorustugu ıcın gelıs tarıhı hakkında dogru bır bılgı edındıgıme ınanıyorum.Adam bana Warhammer 40k satmaya calısıyor ıste bu senın dedıgın oyun dıye onlıne ı yok bunun ama multıplayer oluyor mu tam bılmıyorum dıyor=) Bırde D&R kac taksıt yapıyor ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 19'unda ankarada olucam arkadaşa aratırdım net bilgi alamadı ama kendi adıma yer ayırtıcanı söytledi cep no felan verdim zati. bide herkez 19da gidip dnr sorduğunda mecburi biran önce getirmek zorunda kalıcak yoksa bunca müşteri kaçıcak ki patronları bunu hiç istemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Ne yazıkkı 19 unda ankaradan alamayacaksın buyuk ıhtımal.21 ını bulur ankaraya gelmesı dedıler ama yogun taleple 20 sınde getırırler tahmınımce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Aral açıkladı zaten 18-19'unda Türkiye'ye geleceğini, büyük bir sır ya da çok şüpheli bir bilgi değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Baggio ya konuya getırdıgı acıklıktan dolayı tesekkur ederız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drc Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Merhaba; - Warhammer Online standart edition ve Collectors Edition bu hafta piyasaya çıkacaktır. - Pre Order Pack sahibi müşterilerimizin oyunu aldıkları mağazaya indirim kuponları ile oyun çıkış gününden sonra 2 HAFTA içerisinde giderek 20 YTL indirim avantajı ile Collectors Edition alma şansları vardır. - Megavizyon’dan Pre Order Pack almış olan müşterilerimiz bu mağaza kapandığı için, kuponları üzerindeki numarayı teyit ederek, satış sitemiz www.aralgame.com ‘dan Collectors Edition’larını 20 YTL avantaj ile satın alabilirler. Bu avantaj için de yine oyun çıkışında sonra 2 HAFTA’lık bir süre vardır. - Oyunun çıkışından 2 HAFTA geçtikten sonra, Collectors Edition tüm müşteriler için, sadece normal fiyatı olan 160 YTL’den satın alınabilir hale gelecektir. İyi Günler. Yeni geldi Bu mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 d&r akköprü migrosdaki yerini ankaralıların birçoğu biliyodur adamlar sattığı ürünün ne olduğunu bilmiyo hepsi birbirine atıyo beyfendiye yardımcı olurmusun o diğerine atıyo arkadaşın bir sorunu varmış bakabilirmisin büyük bir firma olduğu kadarda keçke bilgili çalışanları olsa.warhammer bende sordum dün telefon ile 23de gelcek dediler.ekimden önce alamıycaz gibi geliyor bana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Ben de dün gezerken bir gidip konuşayım dedim aldığım D&R ile. Fiş fatura olayına bir açıklık getireyim istedim yani ben. Faturamı falan getirmeme gerek olur mu öyle duyumlar aldım dedim, getirmenize gerek olacağını sanmıyorum biz buradan hallederiz ama tabi faturayı saklasanız daha iyi olurdu dedi adam. Şimdi lafı aldım, hele bi fatura istesinler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Ben aradım taradım faturamı da buldum. Panora DNRye ne zaman geliyor bilmiyorum ama geldiğinde alıcam başka yolu yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 endless_night said: d&r akköprü migrosdaki yerini ankaralıların birçoğu biliyodur adamlar sattığı ürünün ne olduğunu bilmiyo hepsi birbirine atıyo beyfendiye yardımcı olurmusun o diğerine atıyo arkadaşın bir sorunu varmış bakabilirmisin büyük bir firma olduğu kadarda keçke bilgili çalışanları olsa.warhammer bende sordum dün telefon ile 23de gelcek dediler.ekimden önce alamıycaz gibi geliyor bana :P ben bu gerzeklerin patronlarına mail attım, bir azar çektim, içimin yağları eridi. Tek sebebim sözde pc oyunlarında çalışan, bilgili arkadaşların aslnda hiçbirşey bilmemeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orsom Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Bende Izmir mavişehiri D&R aradım az önce hiçbir bilgileri yok , bir kıza 3 kere heceledim warhammer ı sonra ordaki bi adama verdi adam biraz daha akıllı bişi çıktı ona 1 kere heceledim en sonunda derdimi anlatabildim , çok tatmin edici bir cevap aldım sonunda " bilmiyorum sitemizde geleceğine dair birşey yazmıyor şuan . ":D en iyisi 19 20 sinde gidip bakmak olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 mavi shopdan nie sipariş etmiosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 benim pre ce dnr dan . maviden siparis edebilirmiyim diye bir abzurt soru soracam. muhtemelen edemeyecem dimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 mavishop'tan başka nerelerde bulabilirim düz oyunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Aralgameden veya Bimeksdende alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 hmp : 18 inde ellerine geçer, direk kargolarlar falan gibisinden düşünürsek mavishoptan siparişi versem cuma akşama kadar gelir sanırım ? yoksa gelmez mi ? cevahir'e gitmek istemiyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar