HellHound Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Pati Musiki Moderasyonu gururla sunar: Siz istediniz, biz (yaklasik bir 9 ay falan sonra) actik! Yeni WJ alimlarina hosgeldiniz... Basvuru icin asagidaki sorulari cevaplayip [email protected] adli mail adresine yollamaniz gerekmektedir. Mail adresi disinda her hangi bir sekilde (bu topic altina yada pm falan ile) yapilan basvuru sayilmayacaktir. Basvurular yaklasik bir 2 hafta falan surecek olup, artik herhalde duruma gore yine bir 9 ay sonraya falan secim yapilir (:P) Mail basliginin WJ BASVURU FORMU olarak yazılması ve sorularin sirayla eksiksiz cevaplanmasi rica olunur. Ayrica lutfen sadece tek basvuru yapin. Mailiniz geldiginde moderasyondan biri size "mail geldi... valla!" confirmation'i yollayacaktir. --- 1. Patideki Nick/Ad/Soyad/Dogum Yili? 2. Yayin yapmak icin musait oldugunuz zamanlar? 3. Radyoda agirlikli olarak hangi tur muzikleri calmayi dusunuyorsunuz? Detaya inin, mesela "Rock" diye gecistirmeyin ama durust olun, (ornektir) daimi metal calacaksaniz "ben her telden calarim" ayagina gelmeyin 4. Mevcut muzik arsivinizin boyutu? Mumkunse winamp'de cikarilmis bir listin linki guzel olur. (Misc -> Misc -> Generate HTML Playlist (Ctrl-Alt-G)) 5. Sirayla sarki calmak disinda ne yapabilirsiniz radyoda? Mikronunuz var mi? Skype ile yayinda onla bunla dedikodu yapabilir misiniz? Fener-Galatasaray macindan sonra yayina cikip ona buna laf edip, gelen tepkiler yuzunden muzik bolumunden adam banleme keyfini bize yasatabilir misiniz yada adiniz Ahmet Cakar mi? Her halikarda radyoda civcivli ne gibi uygulamalariniz olabilir? 5b. Daha önce bu tür bir ortamda yayın yaptınız mı? Evetse ne tarz yayınlar yaptınız? WJ seçilirseniz bize neler yapmayı planladığınızı anlatın --- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ben çalmak istiyorum mesela ama sorularım var; muhtemelen dinlediğim müziği patinin %80 i dinlemeyecek, sorun olur mu? türkçe serbest mi? istediğimiz şarkıdan başlayabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 her hangi bir dil veya tur sinirlamasi yok radyoda, zamaninda ilahiden black metale kadar her sey calindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Gönderdim ben formu eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ahanda. hemen yolluyorum bi dane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Asil bizim için önemli olan 5. maddedir aklınızda bulunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 başvurdum gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Aynen ya başvurdum ben de, bakalım kutumuzdan ne çıkıcak ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 abimin pcdeki 40 gblık müzik arşivini almayı unuttum izmire gitmeden önce ama getirdiğinde laptopunu o mp3leri alcam tamamını. ek olarak sınırsız indirme kapasitem var, dolayısıyla arşivimdeki müzikler benim için daha hiçbişey değil ben hep abimin pcden dinliyodum bunun altını çiziyim dedim =P onun harici şimdi winamp indiriyorum playlisti de hazırlayıp mail atıcam. bi de şey sorcam. bende skype var ama hiç kullanmadım daha önce, birisi kısacık tuto hazırlayabilirmi? olur da bukadar negatif etkene karşılık hak kazanırsam diye =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Okul dah bu hafta açıldı bi otursun haftaya ne zaman yayın yapabilirim belli olur o zaman atacağım mail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 vurdum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 aynen basvurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 anamm yeni yeni vj bülentler doğcak:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bu kadar kotu espri yapmayin lan =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 cerebralis said: anamm yeni yeni vj bülentler doğcak:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 mulgear6 said: cerebralis said: anamm yeni yeni vj bülentler doğcak:S yok aga ne haddime:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 dory said: bu kadar kotu espri yapmayin lan =(( espiri kötü. kabul ediyorum. ama programla ilgili çok iyi düşüncelerim var. nasip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 taa eskiden olduğu gibi yayın programı olacak mı boş bulan mı dalacak? ona göre başvuru şeytçem ben. kamuoyu aydınlatılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 free for all, set saatlerde bir program olmayacak. Bununla birlikte "ben su saatlerde soyle bir yayin yapacam, bos tutun" tarzi bir rezervasyon sistemi de dusunuluyor detaylari daha kararlastirilmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 tighter then a twelve year old, tam beni anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 benim mail gelemedi mi hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 attım, konfirmeyşınım da geldi. hayırlısı. alnımıza ne yazıldıysa o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 cerebralis said: anamm yeni yeni vj bülentler doğcak:S deme öyle kordondaki rezil anlarım aklıma geliyor yaa ben bişey içmeden sarhoş olmadan kalkıp o adamın taklidini nasıl yaparım yaa herkezin içinde bide şarkısını nası ezberlemişsem :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Llama said: cerebralis said: anamm yeni yeni vj bülentler doğcak:S deme öyle kordondaki rezil anlarım aklıma geliyor yaa ben bişey içmeden sarhoş olmadan kalkıp o adamın taklidini nasıl yaparım yaa herkezin içinde bide şarkısını nası ezberlemişsem :S off ki ne offf:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bu sefer geldi mi mail? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar