Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KOS LAN KOS! Radyoya WJ alimi acilmis!

HellHound

Öne çıkan mesajlar

Pati Musiki Moderasyonu gururla sunar:

Siz istediniz, biz (yaklasik bir 9 ay falan sonra) actik! Yeni WJ alimlarina hosgeldiniz...

Basvuru icin asagidaki sorulari cevaplayip [email protected] adli mail adresine yollamaniz gerekmektedir. Mail adresi disinda her hangi bir sekilde (bu topic altina yada pm falan ile) yapilan basvuru sayilmayacaktir. Basvurular yaklasik bir 2 hafta falan surecek olup, artik herhalde duruma gore yine bir 9 ay sonraya falan secim yapilir (:P)

Mail basliginin WJ BASVURU FORMU olarak yazılması ve sorularin sirayla eksiksiz cevaplanmasi rica olunur. Ayrica lutfen sadece tek basvuru yapin. Mailiniz geldiginde moderasyondan biri size "mail geldi... valla!" confirmation'i yollayacaktir.

---
1. Patideki Nick/Ad/Soyad/Dogum Yili?

2. Yayin yapmak icin musait oldugunuz zamanlar?

3. Radyoda agirlikli olarak hangi tur muzikleri calmayi dusunuyorsunuz? Detaya inin, mesela "Rock" diye gecistirmeyin ama durust olun, (ornektir) daimi metal calacaksaniz "ben her telden calarim" ayagina gelmeyin

4. Mevcut muzik arsivinizin boyutu? Mumkunse winamp'de cikarilmis bir listin linki guzel olur. (Misc -> Misc -> Generate HTML Playlist (Ctrl-Alt-G))

5. Sirayla sarki calmak disinda ne yapabilirsiniz radyoda? Mikronunuz var mi? Skype ile yayinda onla bunla dedikodu yapabilir misiniz? Fener-Galatasaray macindan sonra yayina cikip ona buna laf edip, gelen tepkiler yuzunden muzik bolumunden adam banleme keyfini bize yasatabilir misiniz yada adiniz Ahmet Cakar mi? Her halikarda radyoda civcivli ne gibi uygulamalariniz olabilir?

5b. Daha önce bu tür bir ortamda yayın yaptınız mı? Evetse ne tarz yayınlar yaptınız? WJ seçilirseniz bize neler yapmayı planladığınızı anlatın
---
Sosyal ağlarda paylaş

abimin pcdeki 40 gblık müzik arşivini almayı unuttum izmire gitmeden önce ama getirdiğinde laptopunu o mp3leri alcam tamamını. ek olarak sınırsız indirme kapasitem var, dolayısıyla arşivimdeki müzikler benim için daha hiçbişey değil ben hep abimin pcden dinliyodum bunun altını çiziyim dedim =P

onun harici şimdi winamp indiriyorum playlisti de hazırlayıp mail atıcam.

bi de şey sorcam. bende skype var ama hiç kullanmadım daha önce, birisi kısacık tuto hazırlayabilirmi? olur da bukadar negatif etkene karşılık hak kazanırsam diye =D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...