EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 bağlantı sürekli gidip geliyor problem bendemi acaba yoksa genelmi bendeyse ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 firewall varsa oluyordu bende o olay. Tabi bölgendeki sunuculardan da kaynaklanabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 genel sorun var ankarada diger sehirleri bilemem zaten ne zaman baglanti gitse ariyorum 440375i tum operatorlerimiz dolu diyo anliyorum genel sorun oldugunu :) sonra cikiyo bi kadin genel sorun var beyfendi en kısa zamanda duzelicek.. diye devam ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Aynı sorun bende de bas gosterdi halende devam ediyor sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 ankaradayım bende yaw ne zaman düzelir acaba sendede 2dk da bir kopup gerimi geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 eagle sorun sende olum. at kendini pencereden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 sürekli telekomda çalışma var buna rağmen herşey bombok anlamadım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 kablolari kontrol et bi daha.. olmassa türk telekomun sitesini felan incele.. olmassa ADSL ile ilgili nette arastirma yap.. bu saatte türk telekomda da adam bulunmaz ki..[signature][hline]Tutun kollarımdan düşerim şimdi Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 ne kablosu olm çalışma varmış işte beklicez salak salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 valla benim de kabloda öle gidip gelmeler var ama bugün geldiler düzelttiler inşallah bi daha sorun olmaz.[signature][hline]May the Force Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 ben istanbulday1m ama zaman zaman düsmeler olouyor.[signature][hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Anti-Chemical Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Ben kabloyum , bendede oluyordu akşam açık bırakıyorudm sabaha gidiyordu sabah düzeltiyordum okuldan gelince bakıyordum yine gitmiş, ttnet.net.tr de DNs serverlarını değiştirin diyordu orada yazmışlardı ama artık o duyuru kalkmış.[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Bende hala devam ediyor bu öğlenden beri nerdeyse acaba benim dns ayarlarında falanmı sorun varki? neden olurki bu olay yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 çıldırttı bea artık işkence resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Bende de gidiyo sinyal arada ama sonra geliyo hemen.[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 bandırmadan bağlanıyorum bendede gidip geliyor.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 istanbul adsl hiiiiç bi sorun yok. dns adreslerini değiştirmeyi deneyin 212.156.4.20 212.156.4.4[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 ankara kablonet.. hiç sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 said: Rahan, 23 Nisan 2004 05:26 tarihinde demiş ki: istanbul adsl hiiiiç bi sorun yok. dns adreslerini değiştirmeyi deneyin 212.156.4.20 212.156.4.4 dsl adreslerini nerdfen değiştrebilirim bi bilgim yok.[signature][hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Anti-Chemical Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 said: Bonecrusher, 23 Nisan 2004 10:17 tarihinde demiş ki: ankara kablonet.. hiç sorun yok olm sırf sana kafa atmak için konyaya gitmiyorum lan bugün ne alaka şimdi kablo net nispetmi yapıyosun bende çalıştığı gece linage2 yi 10 saatte indirmiştim hemen hemen söylüyomuyum peki gelip sana bunu?evet söylüyorum ama olsun bu arada adsl hala gidip geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 İstte sorun yok sanırım bir geçen hafta dnsler değişirken proplem yaşadık. Natural_Jedi dnsleri değiştirmek için ya modemin programından gidip dnsleri bulup yapıcaksın yada bağlantı kısmından TCP/IP kısmından.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 en son dns ler ne şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar