elesso Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ÜNİVERSİTELİ BAYAN EV ARKADAŞI ARANIYOR ben mustafa 24 yaşında birisiyim.benimle hertürlü arkadaşlık ve aynı evi paylaşabilecek güvenilir ve titiz bayan arkadaş arıyorum.masrafların tamamını karşılayabilirim.mevcut evi varsa oradada kalabiliriz.cep:0506-8770315 konya http://intoko.kijiji.com.tr/f-Arkada-l-k-Ev-Arkada-Ar-yorum-W0QQCatIdZ55 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 abi şaka mısınız hakkaten oha ya. ne hale geldi bu paticik abi herkes resmen mongola döndü idiot idiot ellerini burunlarına sokup sora götlerini kaşıyorlar. sakin abi, hakkaten köstek oluyorsunuz başka birşey değil. gidin eğlence bölümüne fıkra fln c/p leyin. ayıptır lan, yani şurda birinin hevesi varsa bile okuduklarınızdan sonra soğur yani. anlamıyorum ki bu bölümün modları nerde. kaldırın abi şu gereksiz mesajları mod değil misiniz? adam emo emo konuşup, millet ayar verince siliyorsunuz postları. burda ilan vermiş adam, postlara bak ya. kaldırın abi çok mu zor. elnizden mi tutulsun her zaman başkaları mı göstersin yolu anasını satim anlamıyorum ki. hayır biliyorum, şu mesajımdan sonra siliniceği varsa da silinmez bu mesajlar şimdi. süper cool lar yyerim sizi, akşama ortamlara akın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 oraya wow yazmayacaktın xunn. yazmayacaktın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ben o mesajı böyle ev arkadaşı bulma siteleri var diyen arkadaşa istinaden yazmıştım. birileride vatan millet sakarya diye girişmiş. tebrik ederim beni aşağıladın çok karizma yaptın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Oper şey sanıyor heralde -pis misin? -hayır -tamam yarın gel başla ayrıca yalan söylüyo sa da atılır evden aynı risk herkes için geçerli değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 tabiki saçma sapan ilan verenler var bu neyi değiştirir. adam gibi derdini anlatan isteklerini sıralayanlarda var.. biz bu sitemiydi hatırlamıyorum ama zamandında ilan verip,it managerlik yapan adam gibi birisini bulmuştuk ( eski ev arkadaşım da başka bir firmada aynı pozisyondaydı çok faydaları olmuştu birbirlerine) süper bir ev arkadaşlığımız vardı.. ki bir sürü de eli yüzü düzgün adam da bulmuştuk işi gücü olan bunda karar kılmıştık... hem bişeylerin düzene girmesi yoluna girmesi için harekete geçmek gerekir, tüm seçenekleri zorlamak gerekir, aman orasıda öle burası da böle bunla da olmaz burdan bulunmaz en iyisi hiç bişey yapmıyım demekle olmaz.. benimki sadece bir öneriydi, çürütme çaban da gereksizdi önerimi.. dikkate alan alır almayan almaz sana ne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 e benim çürütme çabamıda dikkate alan alır almayan almaz sanane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 size kolay gelsin ev arkadaşı arama çalışmalarınızda. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 bi gençlik sorunumu yaşıyorsun, benim önermin muattabı sen değilsin üzerine mi alınıp saçma span yerlere getiriyorsun anlamadım, senin yazının muattabı benmişşim sen yazmışsın.. ömrümden çalma bide daha doymazsan beni ye de de tam olsun .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ohooo. bi şey hakkında yorum yapmam için illa benim adım verilerekmi yazılması lazım, hem ne bu şiddet anlamadım gitti. sen önermişin bi yeri bende kötülemişim. o sitenin sahibi falanmısın? yoksa ordan arkadaş buldunuz diye komplekssmi yaptın? neyse taklın başka cvp yok benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Abi nasıl topic bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 zydar iyi demişsin güzel demişsin de doğru değil dediklerin kusura bakma. Yani öğrenci hayatını yaşamışsın, ama tersten olmuş biraz. Paylaşmanın "p" sinden girmeyi becerememişsin. Onuma dokundu, buradan ses geliyo, oha ekmeğin yarısı nerde, hasiktir kolanın gazı kaçmış diye sen bütün ev arkadaşlarına serzendiysen bence onlar senin yanından kaçmıştır. Ofansif olarak algılama kesinlikle, yazdıklarımda kötü niyet barındırmıyorum ama biraz anlayış, biraz hoşgörü olduktan sonra karşındaki adam barzonun önde gideni değilse derdini anlıyor. Ama sen çıkıp da KOLAMIN YARISI HEAASSSSSKTR diye dert üstüne dert bindirirsen 5 tane daha ev arkadaşı değiştirirmişsin gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 xunnla aynı eve çıkcak edit:sevgili arkadaş kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ben sinayla cikarim mesela, yemek filan yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Şükrü gel biz çıkalım, sıcak pide arası pastırma yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 gelirsem pastirmayla dovucem seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 miss gibi eve nasıl adam bulamadın sen onu anlamıyoru ben hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 yay nalakaysa, sinanin yaptigi tavuklu seyden yiyesim geldi, yanina bol makarna, SARAP! ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Cuce said: miss gibi eve nasıl adam bulamadın sen onu anlamıyoru ben hala Ya adam var, çıkan bir sürü tip oldu ama sinmediler genelde içime. Patiden birkaç tane %50lik var, o oran zaten bayık, geç. Cüce kop gel. Aquila pide arası pastırması varsa gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 zydar said: hatta bazıları yazıdan parçalar alıp ahuahua ne demiş ühühüh ihihi dicekler. Sağlık olsun ben olgun insanlara yazdım bunu, anlmayan saçmalamasın. ver. şurda yazdım gelicek mesajları bildiğimden şu aşadakiler işte onlar oluyor. axedice said: Of zydar sen ne pis bi adammışsın. Aynı apartmanda 2 dairede toplamda 8 kişiyle falan yaşadım 4erlik evlerden, hiç senin kadar problemli sorunlu bi adam çıkmadı neyseki karşıma. Yok biramdan içmişler yok yemeğimden yemişler yok pinglerim düşmüş.. Öğrenci evi dediğin paylaşmaktır, kız/erkek arkadaş dışında herşey herkesin ortak malıdır orda. Kuruşu kuruşuna herşeyin peşine düşeceksen ne işin var zaten? Kızarmış patates yağına ekmek banabilecek kadar midesiz insanlar gördüm, yine de onlarla yaşamayı 10 kez sana tercih ederim. benim kadar problemli ? sorunlu falan? elbet görüşürz seninle bakalım problemlimiyim karar veririz karşılıklı. saçmalıksın. Greeny said: zydar yazık lan, çok mu ilgi gösterdi annen baban nedir bu şımarık amerikan teenage modeli çözemedim. görüşelim seninle uzun uzun anlatırım ben sana, şımarıklık falan yüzünde ağzında burnunda uygularım teker teker. xunn said: Kocaman bir +1. görüşmeyelim kk thx bb son 1 aydır iyice değiştin sen. görüşürsek kırarım kalbini ahmet kendine iyi bak. axedice said: Genelde tanımadığım adamlarla eve çıktım, eğer sen problemli değilsen ortalama bi insan da hiç problem çıkarmıyor. Anlaşılıyor. Mesela seni görsem kılsın diye almam evime. Kıl adam en kötüsüdür hep bi drama hep bi problem. sen işte sokakta dönüp ikinci defa yüzüne bakılmayan adamlardansın =) xunn said: Dostum bence sende bir mantık akışı sorunu var. Burada "Ben gelirim" diyen ilk insanı sonraki gün eve atmıyoruz. O adamla önce bir yerde buluşulur, konuşuruz tanışılır, kafalar uyuşuyorsa çıkarsınız. Yani o kadar negatife odaklanmışsınız ki köstek gibisiniz yeminle. zerre ilerleme yok. zerrede umrumda deil zaten akıllı biri sanırdım seni benm yaklaşık 4-5 sene önceki halimdesin başarılar. Xaenin said: zydar iyi demişsin güzel demişsin de doğru değil dediklerin kusura bakma. Yani öğrenci hayatını yaşamışsın, ama tersten olmuş biraz. Paylaşmanın "p" sinden girmeyi becerememişsin. Onuma dokundu, buradan ses geliyo, oha ekmeğin yarısı nerde, hasiktir kolanın gazı kaçmış diye sen bütün ev arkadaşlarına serzendiysen bence onlar senin yanından kaçmıştır. Ofansif olarak algılama kesinlikle, yazdıklarımda kötü niyet barındırmıyorum ama biraz anlayış, biraz hoşgörü olduktan sonra karşındaki adam barzonun önde gideni değilse derdini anlıyor. Ama sen çıkıp da KOLAMIN YARISI HEAASSSSSKTR diye dert üstüne dert bindirirsen 5 tane daha ev arkadaşı değiştirirmişsin gibime geliyor. abi bu patinin çoğunluğu sorunlu sanırım. Arkadaş ben bunlar yüzünden arkadaşları evden atıyorum şöyle yapıyorum böyle yapıyorum demedim. bu sorunları yaşabilicek olanlar için yazdım ben yaşadığımiçin deil. adam gibi okuyun şunları ya. Ahmet için bahsettim ben. bu nedenlerden dolayı adam atmış deilim ben. Ha şunu söyliyim. attığım 2 arkı atmadan evvel 3 ay boyunca bulaşıkları ben yıkadım adamlar ellerinis rümüyolardı en az %80 i bendeydi sonunda exama oldum. hayatım boyunca çekicem ellerim full yara. geçmiyor. sürekli kaşınıyor ucube eli gibi oldu sonra bunu öğrenince adamları sopayla attım dışarı. ha bu bulaşık olayı deildi tek sorun temizlik paylaşım vs di ama atmak için olan sebepler daha kşisel. diğer ev arklarımdan biri 300 ytl borç ve ödenmemiş 150 ytl lik adsl faturası takıp okulu bırakıp gitti. sonuncusu ise evi otel gibi kullanıyordu, arkadaşları kız arkadaşı vs ****** atıyolardı evi. nedenler çok ahmet biliyo hepsini de çıt etmemiş onun kişiliği tabi patideyken bi dengesizleşiyor. oper said: hep konuyu baska tarafa cekmeler, baska yerlerden anlamar falan. yav tabi ki her ev arkadaşı pis pasaklı vs olacak değil. bahsedilmek istenen gelip burda tanımadığın birini ev arkadaşı olarak almak. bu ne kadar güvenilir ya da sorun çıkarabilir. buna değinmek istemişler ama kırık plakçı çıkmışsınız siz. ve oper said: xunn said: Dostum bence sende bir mantık akışı sorunu var. Burada "Ben gelirim" diyen ilk insanı sonraki gün eve atmıyoruz. O adamla önce bir yerde buluşulur, konuşuruz tanışılır, kafalar uyuşuyorsa çıkarsınız. Yani o kadar negatife odaklanmışsınız ki köstek gibisiniz yeminle. ya herhalde almayacaksınız. tut ki adam size uymuyor ama size çıktı "tamam abi sorun olmaz, ok tamam hallederiz merak etme, ben de sevmem zaten ya" dedi. siz de herkesi dürüst insan sanıyorsunuz herhalde :D millet ne anasının gözü biliyon mu :D helal olsun bir oper hoca anlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 körlerle sağırlar birbirini ağırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 adam inanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Ördüğün duvarı ADRES VER parantezine alınca geriye bişey kalmıyor boşuna yormuşsun kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 xunn niye uçtu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 çok korktuğundan şu anda uçurun beni pls ipden adres tespiti yapmasın zydar demiştir. greeny, axe ve xae de aynını yapacaklar şimdi. bu postumla beraber ben de kapıma koruma istiyorum=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar