Darksun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 WotLK to be released on November 13 2008 That's it, the WotLK release date is now definitive and the game will be available in store on November 13 2008. The source is an advertisement on Wowhead, which also happens to be an official Blizzard fansite. It means : We're now 2 months away from Wrath of the Lich King Patch 3.0.2 will probably be deployed on live servers very soon, probably in mid october. Eh fazla kalmamış sayılır =P http://www.wowhead.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Ben de sabah wowheadde gördüm cok sevindim accountı bir aylık actırmıstım kapatmam artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 çok yakınmış be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bana kalırsa tum hersey gi bi bu da ertelenir 15 ocak gibi cikar bknz:tebece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?43,3227085,page=250#msg-3570657 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Betada okadar eksik yok benim bildiğim kadarıyla, item, recipe vs eklemeleri gerekiyor onlarda o kadar zor değil =P Sanmıyorum bu tarih ertelensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 İtem, recipe falan eklenir ayar yapılır sonradan. Şu çöküp durmalar server yoğunluğundan kaynaklanmıyorsa onu çözsünler yeter. Zaten şimdiden 3-4 tane raid koydular, 5 manlerde tamam gibi. Ama betada birşey denemek hakikaten mümkün değil, sürekli bir çökme + aşırı lag konusu çok ciddi sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Geceyarısı sorunsuz oynanabiliyor, muhtemelen koskoca EU'ya 1 beta server açmalarından kaynaklanıyor zaten kendileride stress test yapıyoruz vs demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Ertelensin benim sınavlarıma denk gelicek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Ocak sonu, en azından 2009 olsun daha 45im :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Acc umda dün kapandıydı açtırmıcam lich king gelene kadar diyodum, az kalmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 expensiona kadar para kasmak lazim of of :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Pati event yapılır büyük ihtimalle yine eğer gece d&r satışları açarsa. Çok kral olur, TBC'de yaptık babalar gibi eğlendik de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 VİZE ZAMANI ULAN. BLİZZARD YAPMA BUNU BANA :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Ops şansa bak o tarihlerde başka bir yerde olacağım. Alternatif bir satın alma yolu var mıdır acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 iyi oldu bu haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 buluşup gidip alalım o gün o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 İnşallah milleti mağdur etmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 amin bi de o gün saat 6 gibi orda olup sıraya giricek insan lazım ya ben çalışıorum imkansız o saatte gitmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Eyvah perşembeye geliyor ya sabah erkenden nasıl gitcez çalısıyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 var mı bursalı pati, d&r'de camp yapacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 numberten said: Eyvah perşembeye geliyor ya sabah erkenden nasıl gitcez çalısıyoruz :( gece dagıtırlar ama saat 7 gibi gidip listeye isim yazdırmak lazım maksimum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Hemen bir D&R da kanka yapmam lazım ya kasıma kadar hasdhasdhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ahahaha ama hangi dnr a gelicek :D geçen sefer etiler ve bi yer da vardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 abow kesin gelio galba http://www.wowinsider.com/2008/07/01/rumor-wrath-of-the-lich-king-collectors-edition-box/ ....we're also told that the printing press had the WotLK box orders pushed back four months. This could be an indication that Lich King will be coming out later than expected, although since Blizzard hasn't really announced a release date, we'd probably never know the difference. haberin yazılış tarihi 1 Temmuz Agustos,Eylul,Ekim,Kasım "4 ay ertelendi" = Kasım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar