Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 http://www.ntvmsnbc.com/news/459328.asp merrill lynch de satıldı Bank of america ya. bugün oldu hepsi :) felaket tellalığı yapmayı sevmem ama durum iyi deyil :/ rte kurtar bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ELEKTRIGE ZAM GELDI GELMESIN rte halkin dusmani elektrie zam yapti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Hem Jadelith said: felaket tellalığı yapmayı sevmem ama durum iyi deyil :/ de Hem Jadelith said: rte kurtar bizi. de... Garip :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 espiri yapıyodum rte kurtar bizi derken sarcasm radarlarından sabah iyi randıman alınmıyor sanırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Giovanni said: ELEKTRIGE ZAM GELDI GELMESIN rte halkin dusmani elektrie zam yapti ironini yesinler senin, "elektriğe zam yapmadık" diye seçim afişi yaptıran kimdi? elektriğe zam yapmayınca halkçı olan kimdi? sonradan misliyle çıkarttılar elektrik fiyatını sabit tutmanın acısını. ilk hükümet döneminde saçmalamayıp azar azar zam yapsalardı böyle %30-40 yapmalarına gerek olmayacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 o zaman sanki demeyecektin ZAM YAPTIARARA diye birak allasen + o gunku ekonomik durumla bu gunu de bir mi tutuyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 sen benim ezelden ebede ne deyip ne demeyeceğimi ezberlemişin herhal, o zaman niye konuşuyoruz ki? antin kuntin savunmalarla böyle hakkaten çok ilginçsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Tam da benim demek istedigimi demissin iste. Ezelden ebede ne diyeceginiz belli bosuna butun yorumlar her seyler. Omrumuz bunlarla mi gececek yeter be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bu adamların bankası açılmamışmıydı türkiyede geçtiğimiz aylarda ? ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 eet açıldı. ama yani pek bi işe yaramadı gördüğün gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 birşeycikler olmaz ya, bir şeyi daha satarız, para gelir oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bir kullanıcı yorumu said: Mazlumun ahını alanı Allah cc rahat yaşatmaz. Aslında çok daha fazlasını hakediyorlar ama işte Rabbim çok sabırlı yoksa ki..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Giovanni said: o zaman sanki demeyecektin ZAM YAPTIARARA diye birak allasen + o gunku ekonomik durumla bu gunu de bir mi tutuyorsun ? lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Aklı olan gerekirse g*tünü bile satar dolar alır şu zamanda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 gg olucaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 benim merak ettiğim birşey var. ekonomi hakkında özelliklede bu bankacılık sektörü hakkında çok bilgim yok. merak ettiğim konuda şu. dediğim gibi bu grubun bankası türkiyede çalışmaya başladı. birkaç aydan fazlada olmadı bu reklamları döneli ekranlarda. şimdi bir firmanın özelliklede böyle mali işlerle uğraşan bir firmanın batma yolunda olduğu yada kötü durumda olduğu herhalde 1.5 - 2 sene önceden bellidir. belli bi sinyal verir bi yerden. Nasıl oluyorda türkiyede banka kurmasına izin veriliyor ben onu anlamadım. Çok ani gelişen bir durum olduğunu sanmıyorum. Devletin bi şekilde bunun önüne geçmesi bazı şeyleri öngörmesi gerekirdi diye düşünüyorum. Türkiye'nin batmış bankalar ülkesi olduğu düşünülürse en azından bu konuda deneyimli olunacağını düşünürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Lehman Brothers 2 senedir bildigim kadariyla bahsettigin sinyalleri veriyor. Banka acmak icin gereken bazi kurallar var, prosedurlar var. Strateji olarak gelmis olabilirler. Gerekeni yaptiktan sonra acmislardir diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Adam yabancı sermaye getiriyor AKP hükumetinin ekonomiyi dayandırdığı temel kazık sıcak para. 3 gün sonra batacak olması umru diil adamların, yeter ki o 3 günü kurtaracak yabancı para girsin ülkeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Giovanni said: ELEKTRIGE ZAM GELDI GELMESIN rte halkin dusmani elektrie zam yapti Benzetmeni yerim senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 dolar yükselsin de babamdan bilgisayar istiyim ya bize ne lehman biraderlerden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 amerika batıyo mu lan. acaba rusya ya da japonyaya falan mı başvursam ilerde doktora postdoc için falan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Kapitalizm böyle böyle çöküyor :P İyidir iyi, hiç girmemek lazım böyle yatırım matırım işlerine. Amerikada asla olmaz da piyasa ve bankacılık üzerine daha sıkı kontrol şart oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 lan is bulamicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Gayrımenkul al. Yine dip yapıcak heralde fiyatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ben alirim, sonra daha da dip olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar