Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lehman brothers da battı

Jadelith

Öne çıkan mesajlar

Giovanni said:
ELEKTRIGE ZAM GELDI GELMESIN rte halkin dusmani elektrie zam yapti

ironini yesinler senin, "elektriğe zam yapmadık" diye seçim afişi yaptıran kimdi? elektriğe zam yapmayınca halkçı olan kimdi?

sonradan misliyle çıkarttılar elektrik fiyatını sabit tutmanın acısını. ilk hükümet döneminde saçmalamayıp azar azar zam yapsalardı böyle %30-40 yapmalarına gerek olmayacaktı.
Sosyal ağlarda paylaş

benim merak ettiğim birşey var. ekonomi hakkında özelliklede bu bankacılık sektörü hakkında çok bilgim yok.

merak ettiğim konuda şu. dediğim gibi bu grubun bankası türkiyede çalışmaya başladı. birkaç aydan fazlada olmadı bu reklamları döneli ekranlarda. şimdi bir firmanın özelliklede böyle mali işlerle uğraşan bir firmanın batma yolunda olduğu yada kötü durumda olduğu herhalde 1.5 - 2 sene önceden bellidir. belli bi sinyal verir bi yerden. Nasıl oluyorda türkiyede banka kurmasına izin veriliyor ben onu anlamadım. Çok ani gelişen bir durum olduğunu sanmıyorum. Devletin bi şekilde bunun önüne geçmesi bazı şeyleri öngörmesi gerekirdi diye düşünüyorum. Türkiye'nin batmış bankalar ülkesi olduğu düşünülürse en azından bu konuda deneyimli olunacağını düşünürdüm.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...