aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Arma said: Llama said: ağzıma sürmem Nerenize sürüyoosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 hayır düşündüğün yere de sürmeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Silmarwen said: 2 kapağa 1 sunny değil mi o? Ya da zaten toplam 15-20 dk izlediğim televizyondaki reklamları da tam anlayamıyorum :D evet ama anlaşmalı bayilerde o 2.5 litrelik yeşil kapaklı cola turka'lardan da anında 1 adet çamlıca hediyesi ile alma imkanın oluyor fastreloader said: komşum bana verse, bi daha yüzüne bakmam, selam vermem. komşum bana verse başımın üstünde yeri olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 kola turka saks otesi bisi para verseler üstüne içmem bi tane dugundemi ne içtim bunda ilaç var lan demiştim herkes bakmıstı bana ehae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 kola tümden saks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Bu şu kolayı içmem, sadece Pepsi içerim Coca içerim diyen arkadaşlara sesleniyorum. Onlarca arkadaşıma Pepsi diye Kristal, Coca diye Bibsi miydi neydi öyle markalar içirmişliğim var. Şişeyi göstermedikten sonra çakmıyorsunuz. Hepsinin tadı aşağı yukarı aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 sokayım kola turkaya afedersiniz çamlıcaya saygım olmasa daha ayıp kelimeler kullanırdımda ayıp olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 5lt kola turka icersen ince bagirsagin felc olur midende sivilceler sikar gotun patlar mazallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Ferrero said: 5lt kola turka icersen ince bagirsagin felc olur midende sivilceler sikar gotun patlar mazallah. onu kardeşime anlat bir ara su içmiyor cola içiyor mübarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Le cola , le porta , le fer alayına gider le porta harbiden cok ii yalnız fantaya fln basar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 beleşse içerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 göbeği ata ata, Uludağ LİMONATA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 böerk turka çirkin bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Zem Zem Cola var onu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 KireiMerodii said: Bu şu kolayı içmem, sadece Pepsi içerim Coca içerim diyen arkadaşlara sesleniyorum. Onlarca arkadaşıma Pepsi diye Kristal, Coca diye Bibsi miydi neydi öyle markalar içirmişliğim var. Şişeyi göstermedikten sonra çakmıyorsunuz. Hepsinin tadı aşağı yukarı aynı. Valla o bi tek senin arkadaslara ozelmis. Ben daha gormedim duymadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 senko said: insanın ağzına metal metal tatlar geliyo colaturkadan. kutu coca coladan da o tadı alıosun, o metalle girdiği etkileşimden kaynaklanan bir tat+koku... bkz: cam şişe ile metal kutudaki aynı marka kolanın tatlarının farklı olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 coca cola tersten okununca peygambere sövüomuş aloc acoc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3m Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Barbekü said: coca cola tersten okununca peygambere sövüomuş aloc acoc bide cola turkayı tersten okuyalım. dua fln çıkmasın karşımıza ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar