Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yarın tatil ne yapacaksınız?

Behemoth

Öne çıkan mesajlar

Dragonmax kolay gelsin ;-).....sen yinede ye tavsiye ettiklerini daha iyi.[signature][hline]Yıllardır Yiyip Duruyoruz, Tabaklar Dolusu, Cacık ve de Salata, Ama Yine de Azalma Değil, Artış Var Hıyar Sayısında, Bu da Demektir Ki, Hıyarlık İnsanoğlunun Mayasında...
Sosyal ağlarda paylaş

Yemişim tatili..
Uyumayın,çalışın,çalışın....Etmisinler tatil :p Hatta,ilk-orta-liseler için,hafta sonu tatil bile olmasın! Devamsızlıkta 5 güne indirilsin :P Rapor almak kaldırılsın...
very hard olsun eğitim sistemi..
hehe...
*!tatil yapamadığı için kıl olur*[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Sosyal ağlarda paylaş

yağmasın yağmur
yazık çocuklar o kadar hazırlık yapıyolar bütün emekleri boşa gidiyo[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 22 Nisan 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
umarim bol bol yagmur yagar
Lol topluma küsmüş asosyal insan. Abi çık sende gez yarın, ne biliyim Karum a git Tunalıya git yap bişiler oturma evinde bilg başında :)

Ankara dan arkadaşlar gelicek benim akşama, içer daatırız heralde[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

resim kursuna tekrar başlamayı düşünüyordum yarın ama yatıp uyuycam ölene kadar niahah cumartesi başlarım kursa.
sonra kalkarım batırfılay efekt e giderim merak ettim onu .
ehem sonra cıkarım işte filmden bilmiyorum sonrasını kadıköy e yamur yagarmıki[signature][hline]impossible is nothing

www.fallenbishop.cjb.net

Sosyal ağlarda paylaş

hayvan gibi uyucam kısmındna sonraki kısımları sillelim
sadece uyucam ben[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...