Behemoth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Dragonmax kolay gelsin ;-).....sen yinede ye tavsiye ettiklerini daha iyi.[signature][hline]Yıllardır Yiyip Duruyoruz, Tabaklar Dolusu, Cacık ve de Salata, Ama Yine de Azalma Değil, Artış Var Hıyar Sayısında, Bu da Demektir Ki, Hıyarlık İnsanoğlunun Mayasında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Yemişim tatili.. Uyumayın,çalışın,çalışın....Etmisinler tatil :p Hatta,ilk-orta-liseler için,hafta sonu tatil bile olmasın! Devamsızlıkta 5 güne indirilsin :P Rapor almak kaldırılsın... very hard olsun eğitim sistemi.. hehe... *!tatil yapamadığı için kıl olur*[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mexican Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Bodruma gidiyoruz ailecek cumartesi sabah erkenden kalkıp denize sonra akşama kadar gez toz akşam mangal yap yat sonrada izmirdeyiz heralde gezcez tozcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 umarim bol bol yagmur yagar[signature][hline]Tutun kollarımdan düşerim şimdi Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 yağmasın yağmur yazık çocuklar o kadar hazırlık yapıyolar bütün emekleri boşa gidiyo[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Evet yağmasın yazık olur emeklerine.[signature][hline]I Only Die For This Woman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 said: Bonecrusher, 22 Nisan 2004 19:03 tarihinde demiş ki: umarim bol bol yagmur yagar Lol topluma küsmüş asosyal insan. Abi çık sende gez yarın, ne biliyim Karum a git Tunalıya git yap bişiler oturma evinde bilg başında :) Ankara dan arkadaşlar gelicek benim akşama, içer daatırız heralde[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 yagmurda güzeldir.. yağmurda yürümesini severim ben.. gezesim yokken yağmur yağar ben yürüyüşe cıkarım bazen :)[signature][hline]¸.·´¯`·.¸¸.·* aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Don anlaşıldı, sen susuz hiç bişii yapamıosun :D[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 pueuaha koptum :) güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Valla bize tatil mati yok. İŞ İŞ İŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 of ya yrn capitolde sinemaya gitcem ne güzel bi duygu perşmbe haftanın son günü ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 hmm zaten tatildi benim için. Okulun şenliği var her sene final derdinden katılamadığım, hazır mezun olmadan ona katılacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 sağlam içicem hergün yaptığım gibi farklı bir şey deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 ders çalışacam tabii çalışabilirsem[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 of ya! abi okul sux ya! lol. sevgilim var benim. zuzu.[signature][hline]:rock::hrr: Death darkness on thy horrid angst! White?NO!!:hrr::rock: kingsofchaos orduma katılıp iyiliğin saflarını altüst edin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 bn de yeni doan kuzenimi ziyarete gitçem (daha dorusu douran halamı ziyarete gidiçem) sora kelebek etkisine gitmek istiorum sora bi ara sahile gitçem (yağmur yağmazsa). işallah millet 23 nisan diye sokaklara dökülmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 resim kursuna tekrar başlamayı düşünüyordum yarın ama yatıp uyuycam ölene kadar niahah cumartesi başlarım kursa. sonra kalkarım batırfılay efekt e giderim merak ettim onu . ehem sonra cıkarım işte filmden bilmiyorum sonrasını kadıköy e yamur yagarmıki[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 2 haftalık aradan sonra body buildinge gidicem. Bİr de ense yapıcam![signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Aaa iyi hatırlattın benimde biraz sırtımı kuvvetlendirmem lazımdı bende body'e gidiyim bare. :D[signature][hline]I Only Die For This Woman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 yarın güsel olucak :D[signature][hline]Lacoste marka etek delisi TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Bu gün kalkmamayı düşünüyorum güneş çıksın hele[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 hayvan gibi uyucam kısmındna sonraki kısımları sillelim sadece uyucam ben[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 ve İŞŞŞŞ off yaw yine mesai :=)[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 yagmur yagmasın diye okadar dua ettim valla ehe hava güneşli yazık cocuklara her 23 nisanda yagmur yagıyo rezil oluyo bayramları kutlasınlar doya doya kutlu olsun bayramımız tekrardan[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar