Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İbo Show da ayet okunması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hakatten sinir oldum bende , sırf reyting için bunu yapıyor bu adam. Hayır bana göre adam da değil. Çok yapmacık , inandırıcı değil yaptığı. AAA sinir oldum off..
Mesaj tarihi:
sırf show ya.afedersiniz sözüm meclisten dışarı ama ben bu adamların inancını.. nelere alet ediyolar ya,bi de tripten tribe girio manyak herif..çıkarmışlar bi tane oyuncak bebek basmışlar düğmesine..
evet sinir oldum:?
Mesaj tarihi:
ahaha cevap vermeme gerek bile yok

Spacecake said:
izlemeyin abi ibo şov.o şovu izliyosanız çıkarıp sallasa bile hakkediyosunuz yani.

/thread
Mesaj tarihi:
sir said:
ahaha cevap vermeme gerek bile yok

Spacecake said:
izlemeyin abi ibo şov.o şovu izliyosanız çıkarıp sallasa bile hakkediyosunuz yani.

/thread

Ben izlemiyorum elbette açmışlar 1-2 güzel türkü dinleriz diye.Olaylara bak sen..
Mesaj tarihi:
sumeyye ve hocası mustafa kamil kuranı 8 makamda söylüyorlar ve bu çok harika bir olay bu değerli insanların ibo showa çıkarılmaları çok büyük talihsizlikti bence hangi programa gidecekleri hakkında bilgilendirilmemişler
Mesaj tarihi:
evladım "trt-1" de "bir başka gece" değil bu. özel bir kanaldaki kopuk bi türkücünün kendine has şovu. istediği şeyi okur beğenmiyosan çevir kanalı.
Mesaj tarihi:
Ben hiç seçim hakkı olduğunu sanmıyorum ibo nun zira atv satın alındıktan sonra direk bunların güdümüne girdi kanal.Ayrıca o öyle iğrenç bir görüntüydüki görmenizi isterim yani rezalet birşeydi.Yeri ve zamanı değildi onun.
  • Yeni Oluştur...