Snefru Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Bu ne ulan bu ne eğlence programında ayet mi okunurmuş tepem attı bu ne ya (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Hakatten sinir oldum bende , sırf reyting için bunu yapıyor bu adam. Hayır bana göre adam da değil. Çok yapmacık , inandırıcı değil yaptığı. AAA sinir oldum off.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 hadi şovun yapıldığı kanalı ateşe verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 AB izleyici grubuna yönelik hareketler bunlar. yemeyiz biz bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 sırf show ya.afedersiniz sözüm meclisten dışarı ama ben bu adamların inancını.. nelere alet ediyolar ya,bi de tripten tribe girio manyak herif..çıkarmışlar bi tane oyuncak bebek basmışlar düğmesine.. evet sinir oldum:? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Şöhret ettiği küçük ibo bile resti çekti adam okucam mühendis olcam dedi eşşek kadar adamın yaptıgına bak ayıp :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 savcılar göreve! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 pestavurluk yapma sir şu yanlışı tartış şurda adamı sinir etme hey allahım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 izlemeyin abi ibo şov.o şovu izliyosanız çıkarıp sallasa bile hakkediyosunuz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 tek yanlış iboshowun varolması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ahaha cevap vermeme gerek bile yok Spacecake said: izlemeyin abi ibo şov.o şovu izliyosanız çıkarıp sallasa bile hakkediyosunuz yani. /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ibo show ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 inna tayne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Dinci iktidar sahiplere yalanmak için yapılmıyor efenim. Ben münferit, sadece münferit. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 her devrin adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ibo insan mı ya okuduysa okudu size ne değiştir kanalı nedir yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 sir said: ahaha cevap vermeme gerek bile yok Spacecake said: izlemeyin abi ibo şov.o şovu izliyosanız çıkarıp sallasa bile hakkediyosunuz yani. /thread Ben izlemiyorum elbette açmışlar 1-2 güzel türkü dinleriz diye.Olaylara bak sen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 sumeyye ve hocası mustafa kamil kuranı 8 makamda söylüyorlar ve bu çok harika bir olay bu değerli insanların ibo showa çıkarılmaları çok büyük talihsizlikti bence hangi programa gidecekleri hakkında bilgilendirilmemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 evladım "trt-1" de "bir başka gece" değil bu. özel bir kanaldaki kopuk bi türkücünün kendine has şovu. istediği şeyi okur beğenmiyosan çevir kanalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 aah ah cuma akşamları bir başka gece olurdu di mi... bbg. playback felan yaparlardı, hadi anlat bakalım olurdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 cerebralis said: sırf show ya. abi zaten program ibo show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 _ILuVaTaR_ said: cerebralis said: sırf show ya. abi zaten program ibo show +5 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 haydi lilililililililiyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 abi bu adamı hakkaten izlemeyin . showcu kimseyi izlemeyin hatta be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Ben hiç seçim hakkı olduğunu sanmıyorum ibo nun zira atv satın alındıktan sonra direk bunların güdümüne girdi kanal.Ayrıca o öyle iğrenç bir görüntüydüki görmenizi isterim yani rezalet birşeydi.Yeri ve zamanı değildi onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar