Olivies Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Saygidan aciyorum bu topici. Cunku ilk filmde aglamamak icin cenem kitlenmisti cok acikliydi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 off. hayatımda sinemada izlediğim ilk filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 benim taş devriydi migrosta izlemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 benim jurassic parktı. hatırlamıyorum bile. ya da junior da olabilir. hangisi daha eski? edit: tabii ki jurassic park. edit2: ayrıca bak şu konuşanayı izledikten sonra oyun hamuruyla bi sürü sperm yapıp anneme bak naptım diye göstermem geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Hakuna matata! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 fede said: off. hayatımda sinemada izlediğim ilk filmdi. Efsaneydi cidden,özel versiyon dvdsini arıyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Aslan kral'i ucurumdan sirtlanlar atmisti ya 2 saat suren dayanma kapasitemi yirtip atmistim orda. Patladim artik cok fena aglamsitim. Ciglikla basladi aglamam film bitene kadar surdu. Acildim baya ama artik hic aglamiyorum. Bide anasini satayim film 3 saat falandi yanlis mi hatirliyorum kanser etti. RİP Aslan kral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ya ben hiç hatırlamıyorum filmi ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 geçenlerde indirip tekrar izledim. bulsam dvdsini alırım ama göremedim öyle hem ing/tr altyazı hem tr dub seçeneği olanını =/ hep tr dub vcdler var bense hem kardeşim izlesin sonra da arşivime kaldırabilcek kadar orjinal olsun istiyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Beyazperde.com said: Macera dolu, romantik, masum ve eğlenceli bir animasyon film. Leo, genç ve vejeteryan bir aslandır. Diğer aslanlar bu farkından dolayı onu dışlamaktadırlar. Dul kraliçe filin doğumu sonrası doğan fillere babalık yapmak durumunda kalan Leo'nun hayatı bu dönemden sonra çok değişecektir. Bu filmin Lion King'le tek alakası ikisininde baş rollerinde aslanlar olması. Normal adı filmnin Story of Leo(Leo'nun Hikayesi). İsmi çeviren malları kutluyorum burdam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Olsun sonucta oglu. Kan ceker bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mufasa ÇOK yakışıklı!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 aheuaheu baştan fail vejeteryan aslan mauehuaheuhae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 benim de ilk izledigim film aslan kral'dı sinemada eheh, yalnız tanıyamadım ben bu filmi... aslan kral'ın oglunun adı simba'ydı yaw, ikinci filmi de izledim de hic hatırlamıyorum, simba'nın mı oglu leo ? edit: wiki'den baktım simdi, simba'nın kızı var, onun da adı kiara... bu hangi film yaw ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ne filmdi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 kfg said: edit: wiki'den baktım simdi, simba'nın kızı var, onun da adı kiara... bu hangi film yaw ? 14 sene olmus filmden bugune simba mi kaldi yaw. Ayni soydandir heralde. Yani ben bu kadar buyutulcegini dusunmemistim oglu olmasin o zaman. Nasil istersen. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 hayır abi yanlıs anladın =), filmi tanımadım, iyiyse de izlerim yani, onun icin soyledim, buyutme yok eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 kfg said: benim de ilk izledigim film aslan kral'dı sinemada eheh, yalnız tanıyamadım ben bu filmi... aslan kral'ın oglunun adı simba'ydı yaw, ikinci filmi de izledim de hic hatırlamıyorum, simba'nın mı oglu leo ? edit: wiki'den baktım simdi, simba'nın kızı var, onun da adı kiara... bu hangi film yaw ? Bu filmin Aslan Kral ile alakası yok çevirenlerin mallığı işte. Simba'nın kızı Kiara Lion Kin 2: Simba'a Pride da vardı. Ondan sonra Lion King 3: Hakuna Matata çıktı. Başka Lion King filmi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Lion King , Simba çikosu değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 tamam da, aslan bu be nesine ağladınız. hayvandır olur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar