Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Az once olumden dondum

mADmaXimus

Öne çıkan mesajlar

Gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurler arkadaslar.
Olaydan sonra derin dusuncelere kapildim hakkaten, bi an gormesem su an bunlari yazamiyor olucaktim.
Simdi disari cikmam lazim ama arabaya binemiyorum off lanet olsun, binmeye korkuyorum hakikaten.
Polis telefon etmedi dun gece ama simdi gazeteden internetten kaza haberlerine bakiyorum adam biryere carpmis mi diye, umarim bulurum karsidaki soforu.
Sosyal ağlarda paylaş

muhtemelen alkollu 16-17 yaşında high school'da okuyan, orta halli bir ailenin, sevgilisinden yeni ayrılmış ya da sevgilisi tarafından aldatılmış ve olanlara dayanamayıp öğrendiği gibi arabasına atlayıp hem sürüp hem içen bir tiptir.

Hatta sarı saçlı 65 kg civarı 1,75 boylarında olabilir.

He he, fazla amerikan dizisi izliyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

abi buyuk gecmis olsun

tek bi oneri yapayim, sakin korkup da araba surmemezlik yapma. farkindayim baya insani etkilyen bir durum ama su anda yenmek zorundasin, zira "bi hafta surmiyim" "bi ay surmiyim" e girersen bildigin fobi olusur, kaza sonrasi araba surmeyi birakmis cok insan biliyorum.

bi de oyle yani, cat diye olebiliriz hepimiz, belki de arabaya binmicem lan diyip yolda yururken gelicek bi araba carpicak? kafa yormaya degecek seyler degil bunlar, elinde degil cunku olacaklar :) don't worry be happy.
Sosyal ağlarda paylaş

ahah ikimiz tamamen zıt şeyler söylemişiz

bilmiyorum benim başıma hiç gelmedi böyle bişey, ama sanki bi iki gün ara verirse daha az korkar gibi geldi bana

bu arada adın temmuz mu, çok fantastikmiş.

don't worry be happy lafını şimdi gördüm, haklısın tabi ama, bence şimdi hayat daha tatlı geliyodur temmuza (adını hatırlamak nickini hatırlamaktan daha kolay)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...