dymmt Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 her zaman aldıgım benzınlıkden pazar gunu benzın aldım araba bı haftadır çalıştırdıgım zaman veya bazen yolda gıderken yol bılgsayarında "abgas werkstatt"yazıo daha sonra "motorstörg werkstatt" yazıo ve kesınlıkle gaz yemıo bır haftada 3 kere bilgisayara girdi araba her seferınde sorunu hallettık dıolar ama bıktım artık ..... daha önce başına böle bişi gelen oldugumu veya almancası olan bı arkadaş warsa çevirebılırmı...şimdiden sagolun arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 abgas werkstatt=exhaust gas workshop diyor babelfish.altavista.com fakat ben bir anlam veremedim. Diğer problemi ise ingilizceye bile çeviremedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 werkstatt = servise götür beni diyor :) diğeride büyük ihtimal motorstörung yani motor nanay (arızası) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dymmt Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 GEd said: werkstatt = servise götür beni diyor :) diğeride büyük ihtimal motorstörung yani motor nanay (arızası) yanı bu motor nanay nanay derken komple mı motor nanay yoksa motorun herhangı bı yerınde arıza olursada yazıomu o motorstörg 50000 de daha araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 exhaust deidiine göre bence egzosda var bi problem:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Selam, Büyük birşey olduğunu hiç sanmıyorum. Bir sensör biryerlerde birşeyi tam okuyamıyor :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 dymmt said: GEd said: werkstatt = servise götür beni diyor :) diğeride büyük ihtimal motorstörung yani motor nanay (arızası) yanı bu motor nanay nanay derken komple mı motor nanay yoksa motorun herhangı bı yerınde arıza olursada yazıomu o motorstörg 50000 de daha araba tercümesi sadece o , arabadan anlayanlara sormak lazım gerisini :) motorstörg = motorstörung un kısaltması falan herhalde, o da motor arızası demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Gaza basınca sallıyosa araba pislik kaçmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 dizel se kaçak mazottan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Abgas: gaz çıkışı olması lazım werkstatt a atölye tamirhane dedi sözlük sdf motorstörung da motor arızası maanasına gelmekte. (farklı bişi çıkmadı evet dsf) bi sefer daha bilgisayara girsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dymmt Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bugun götürdüm servise baya pahaliya patladi bana bogaz kelebegi mi gaz kelebegimi dediler bılmıom o degişti ,hava akış metre degişti bide egsoz geri dönüşüm degişti bu vw parçaları amma pahalıymiş pis benzinden olma ihtimali war dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 pis benzinle gaz kelebeğinin, debimetrenin ne alakası var? İkisi de havayla ilgili şeyler. ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 oyle dedikleri anda isteyecektin bir eksper, tutturacaktın tutanağı, sonra tamir ettirip benzin fisini de sakladıysan raporla beraber sokacaktın benzin istasyonunun sahibinin gözüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 abim kalitesiz yakıttan yakıt pompası degirtirdi, yapmadı bu dedigimi. 600 ytl cepten ödedik. araba taaa ankara ya gitti tamire. su anda zorunlu hizmet nedeniyle yasadıgı yerde land rover servisi yoktu cunku. ugrasamam dememek lazım, vakit varsa pesinde kosup sokmak lazım bu istasyonlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Selam, Gaz kelebeği temizlenebilirdi : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dymmt Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 wallaha benzınlıkle ugraşamam niye diye soracak olursanız bı arkadaşım sıfır 5 20 d nın motorunu yedi pis benzinden benzini tahlil ettirdi mahkemeye felan verdi ama hiç bişi yapamadı benzinlik sahibine ....ugraşılmaz yani ......arabadan fazla anlamıoyorum bılmıyorum yanı temızleyınce yenıden sorun felan çıkararı 10 gundur arabayla ugraşmakdan bıktım ben dedım degiştirin diye ...neyse yarın arabayı satıcam zaten artık ugraşmıyacam bundan sonra bayada bi sorun çıkarmaz sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 dymmt said: her zaman aldıgım benzınlıkden pazar gunu benzın aldım araba bı haftadır çalıştırdıgım zaman veya bazen yolda gıderken yol bılgsayarında "abgas werkstatt"yazıo daha sonra "motorstörg werkstatt" yazıo ve kesınlıkle gaz yemıo bır haftada 3 kere bilgisayara girdi araba her seferınde sorunu hallettık dıolar ama bıktım artık ..... daha önce başına böle bişi gelen oldugumu veya almancası olan bı arkadaş warsa çevirebılırmı...şimdiden sagolun arkadaşlar 5 kasa golf 4 mevcut suan bizde aynı sorun sanırım bi 10 kere başıma gelmiştir. benzin pompası tıkanıklığı yüzünden oluyor naparasan yap uzun bi süre gaz yemez. hemen kontağı kapat tekrar çalıştır direk geçiyor. servise gittik gerekli parçalar deişti ama gene oldu benzin aldığın yeri deiştir gene sabit bi yerden almaya devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 manifoldun dıbınde bır sensor var onunla da ılgılı olabılır..yada egr sorunuda olabılır kesınlıkle servıse danısılmalı her nekadar gecıstırıyor gıbı davransalarda en azından sorunla ılgılı bılgılendırırler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Var mı HANDBREMSE ANGEZOGEN gibisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malimas Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 mrb herkese bendede caddy var aynı sorun bendede oldu hava akuşmetresi değişti zaten aracın kullanma kılavuzuna bakarsanız yanan arıza lambasından ne olduğunu bulabilirsiniz hava akuşması yani diğer adıyla hava debi ölçer bozulunca aracın yakıtının artmasına yol açar tahmini 400 tl civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar