_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ben de aynı şeyi merak ediyodum lütfen o olmasın açıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Penthesilea said: oha ust komsuyla iki hafta sonra ilk defa karsilastim az once eve girerken, kiz insan degil afet lan. abooov ilgi çekmeye çalışma ss yoksa inanmayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ivy said: bi anlatın ya 63 sayfayı nasıl okuyayım? anlatın cidden lütfen Beyin kusmuğu hariç birşey kaçırmamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Penthesilea said: oha ust komsuyla iki hafta sonra ilk defa karsilastim az once eve girerken, kiz insan degil afet lan. abooov 2 hafta sonra karşılaştıysan ohoooo o 2 haftadır kimbilir kimlerde kalıyodur ddsfdsas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 o diil de ben bi kız gordum bugun otobuste. o kadar guzel o kadar sevimliydi ki. lost kate i andırıyodu ama daha genc ve saftı. gormeliydiniz. yanımdaki hafif toplu kız onu izleyip izleyip depresyona girdi uyudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 memeli kate mi memesiz kate mi? çok fark var mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 aquila said: acik adresini verir misin ilkecim.45 pitman st. providence 02906 RI @ ilu: abi valla bilmiyom ben panikledim zaten ne yapar ne eder sormadim bak tuh tuh, belki undergraddir dicem de sanmiyorum, sorority uyesi falandir belki hayaller hayaller sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 SOROSTITUTE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ahah dikkat et de jailbait çıkmasın bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Madcat said: memeli kate mi memesiz kate mi? çok fark var mesela. goguslerine bakmadim tabi ama ideal kilodaydi. zayıfa yakın. yanında da bi arkadası vardı o da guzel kızdı ama bu kateimsiyle dolastıgı surece sonuk kalıcak bilmiyo zavallı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 güzel kızların yanında hep bi tane çikin wingwoman vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bu kızın yanında hangi turk kızımız dolassa wing statusunden kurtulamaz. oyle guzel bi yüzü vardı. fotosunu cekmeyi düsündüm o derece düsünün. asırı guzel olduu icin diil boyle saf güzel oldugu icin güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 dunno said: i kissed a girl and i liked it nayss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Madcat said: güzel kızların yanında hep bi tane çikin wingwoman vardır her çirkin kızın bir de güzel arkadaşı vardır ;) arayı iyi tutmak lazım B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ivy said: bi anlatın ya 63 sayfayı nasıl okuyayım? anlatın cidden lütfen 63 sayfalık bi topice nazaran baya sıkıcı aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 hatta 65 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 hadi 66?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 FAIL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 yavuz cok nankorsun btw. dun cok gulmustuk oysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 sabah 07.45'de evden çıkıcam okula ve hala oturuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bu saatten sonra yatilmaz zaten ben de kardesi ugurlicam ayni saatte bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 4 bucukta yat 7de kalk bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 1 saat napsin peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bu işler bence ile olmuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar