oper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bugün bi 30 sayfa daha ilerler sanırım bu başlık. oyunda olacağım için kaçıracam poff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 neyse pati geldi de yazayım baari valla araştır çok aşıksan bigün nerde okudugunu bulursun falan fişman sonra kapısına dayanırsın ismi soy ismini biliyorsan hemen tel araştırması falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 psıkopati said: Siz hayla benim dalga geçtiğimi falan sanıyorsunuz bi fakedir gidiyor ya bişey demiyorum artık size Taş kalpli Sesu kandırdın beni, hayallerimi yıktın seni bu kadar seveni bulamassın bidaha yazıklar olsun alçak sesu şu son cümleyle Kemal Sunal geldi aklıma nedense :D alçak güdük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bence malzeme bitti. bundan sonraki troller kötü olacak. gelin itiraf edelim, güldük ama bırakmasınız bilemeliyiz. başka trollthreadlerde görüşmek üzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anijav Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Masquerade said: psıkopati said: Siz hayla benim dalga geçtiğimi falan sanıyorsunuz bi fakedir gidiyor ya bişey demiyorum artık size Taş kalpli Sesu kandırdın beni, hayallerimi yıktın seni bu kadar seveni bulamassın bidaha yazıklar olsun alçak sesu şu son cümleyle Kemal Sunal geldi aklıma nedense :D alçak güdük haahahaha süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 fede said: gelin itiraf edelim, güldük ama bırakmasınız bilemeliyiz. başka trollthreadlerde görüşmek üzere katılmaktayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 hala hayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Abi yetmedi mi bu nedir ya? Sabah sabah seda sayan gibi oldu topik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 seda sayan degil seda bayan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 seda sayan demeyin la bana !11!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 sedaları sayamıyosan demeyiz tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Llama said: neyse pati geldi de yazayım baari valla araştır çok aşıksan bigün nerde okudugunu bulursun falan fişman sonra kapısına dayanırsın ismi soy ismini biliyorsan hemen tel araştırması falan abartmayalım. ciddi ciddi stalkerlığa dökmeyelim işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bi b.k anlamadım ben şesu diyor tanıdık,adam hala diyor alçak. aydınlatın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Adamın hala alçak demesini bırak ,hala "hayla" diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 yoğun ilgiden dizi yapmaya karar vermişler her hafta çarşamba günleri kanaldede olcaklarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 roket adam said: Sesu ve Smash smash said: ben sesuyu daha büyük zannediyodum kaç yaşında kendisi? ilk fotoğrafı güzelmiş -geç oldu ama daha önce yazamadım, sonra 10 sayfa eklendi tabi- salı günü gidenler hemen yazsın buraya mümkünse ne oluyo diye bi kısmet daha çıkar buradan sdgfsdg hea bi kısmet daha var. haber edelim adama buluşmuyorlar dsfsdgsdg. ahah merak edip sormuşum tercihim o yönde değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 biri özet geçebilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 smash said: tercihim o yönde değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 eşşek kadar adam olmuşun kızlara yazıyorsun, hala "herkez, hayla" gibi 3. sınıf çocuğunun yapmayacağı gramer hataları yapıyorsun. ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 aktiftablet said: smash said: tercihim o yönde değil :) kızım yahu ben gayle ne işim olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bunu demicektin iştee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ahah fail olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 EHUAHU aktiftablet gg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar