Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Bunca sayfa bi hiç için miydi?Buluşun lan işte boşa gitmemiş olsun sayfalar! Hem arada bir yerde sesuya bi talip daha çıkmıştı sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Sesu ve Smash smash said: ben sesuyu daha büyük zannediyodum kaç yaşında kendisi? ilk fotoğrafı güzelmiş -geç oldu ama daha önce yazamadım, sonra 10 sayfa eklendi tabi- salı günü gidenler hemen yazsın buraya mümkünse ne oluyo diye bi kısmet daha çıkar buradan sdgfsdg hea bi kısmet daha var. haber edelim adama buluşmuyorlar dsfsdgsdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 sesu said: aa kullanıcı albümünü unutmuşum ben doğru :D HAH ohaha tüm geyik albüm üzerineydi yau, bunu farketmemen iyiymiş =) demek kiii psi feyk olmayabilir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anijav Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Ractamainus said: sesu said: aa kullanıcı albümünü unutmuşum ben doğru :D HAH ohaha tüm geyik albüm üzerineydi yau, bunu farketmemen iyiymiş =) demek kiii psi feyk olmayabilir!! feyk değildir lan okadar kasamaz bi adam. Gece gündüz mücadele etmiş herif hiç mi işi gücü yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Peki sorarım sana. Sence gece gündüz demeden bu konuyu 60 sayfaya dayayan zihniyetin çok mu işi gücü vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ulan konuyu göremedim bi an korktum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anijav Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Silmarwen said: Peki sorarım sana. Sence gece gündüz demeden bu konuyu 60 sayfaya dayayan zihniyetin çok mu işi gücü vardı? Burdakiler geyik peşinde adam bi kaç ay önce bi konu açmış malum sexy kızlar nerede diye başka yerde mesajı yok lan saplanmış bu konu ya sesu said: ya yok resim arşivi falan adam facebook umdan almış işte patiye koymadığım resimleri bulmuş koymuş tanıdığım biri yani büyütülücek bişey yok :D feyk kısacası.. hani bilmediğinizden söylemiyorum :) Sesu feyk deyip dalgaya vuruyo belki feyk olmadığından emin olsa buluşur. Bu arada eleman görmedi galiba küfür basıp gitmesse şaşmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 abi yeter yazmayın şuraya artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 sesu sen eceyi nerden tanıyosun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ben paticiki biliyosam bu konu 100sayfa olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 aaa sesu eceyi mi tanıyomuş bi de?!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 İyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Sesu veya piskopati çıksın bi basın toplantısı yapsın böle olmuo.Çekirdeklerimizi aldık takip edioduk ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ben bütün komşuları çağırdım mısırlarımızı aldık bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 dizi çekilsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 AKŞAM 21:00 DE KANAL D DE ÇIKSIN. NEFESELERİMİZİ BİLE ALAMAYADAN İZLEYELİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 finali de sinema filmi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mumu said: sesu sen eceyi nerden tanıyosun ya hangi ece ben çok ece tanıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psýkopati Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Siz hayla benim dalga geçtiğimi falan sanıyorsunuz bi fakedir gidiyor ya bişey demiyorum artık size Taş kalpli Sesu kandırdın beni, hayallerimi yıktın seni bu kadar seveni bulamassın bidaha yazıklar olsun alçak sesu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 la noliy burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psýkopati Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 sesu said: ya yok resim arşivi falan adam facebook umdan almış işte patiye koymadığım resimleri bulmuş koymuş tanıdığım biri yani büyütülücek bişey yok :D feyk kısacası.. hani bilmediğinizden söylemiyorum :) Gerçekten tanımıyorum seni feyk falan dadeğilim gelseydin yarın anlayıcaktın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 kolaymı ya öyle gelmek falan sen git kıza bu kadar aşıksan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psýkopati Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Llama said: kolaymı ya öyle gelmek falan sen git kıza bu kadar aşıksan ben şehir dışında da olsa gidecektim zaten isteseydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 daglari asarim diyo. uzulme be abi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar