Llama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 sesu said: hoşuma gitti bu kadar uğraşman benim için X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Llama said: 0ne said: 1 2 3 bumu sesuya aşık biri mor çizgili tişörtlü emo fotorafına kandı sesu falan diyodu, o heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psýkopati Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 0ne said: psıkopati said: pogodi said: psikopati feyk değilsen SAF SALAKSIN AŞK DİYORUZ HANFENDİ BİZ BUNA pogonun kız olduğunu hangi mesajdan anladın bi yazsana yoksa bi açık daha verdin fake ile alakalı. özel mesajdan e: İlk Görüşte Platonik Aşk Gönderen: pogodi Gönderilen: psıkopati Tarih: 14/09/2008 01:49 böyle dalga geçtiğim için üzgünüm ama dediğim gibi yöntemin yanlış. kimmiş bu pogodi diyip en azndan bi albümden falan bakarak kız olduğumu görüp gayet dalga geçtiğimi anlayabilirdin. kim birini beğendiğini bütün patiye açıklamış da ayar yememiş ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Psi inanılmaz bir azim ornegi olmus, gercekten tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Allah belanızı vermesin, ne tebriği lan klhskjhgksdjgkjd bi yürü git allaaseeen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 atıl püsük cırmala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Baluu said: Allah belanızı vermesin, ne tebriği lan klhskjhgksdjgkjd bi yürü git allaaseeen. oo kıskandık hemen sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Özetlesenize şu topicte olanları kısaca, merak ettim, fakat imkanı yok okumam ben 57 sayfa mesaj yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Anlatılmaz yaşanır Güneş =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 psıkopati sesu ya ilanı aşk etti. sesu once de get dedi. sonra nolduysa oldu bişeler dondü işte. foto falan koydu erkekimiz. salı günü buluşacaklar. yalan değilse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Allah bir yastıkta kocatsın o zaman, ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Spidee said: Özetlesenize şu topicte olanları kısaca, merak ettim, fakat imkanı yok okumam ben 57 sayfa mesaj yani. bende kavradıgım kadarı ile şu psikopat sesuya aşık sonra açık mektup yazmış burdan derken buluşucaklar bakalım bekliyoruz ne olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 oha bitirdim 2 topiğide okudum sonunda : )) sesunun aşk hayatıı :P yaw sesinin hangi fotosuna aşık olmuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 koymuştu bi yere şunlar die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ahah kendimi "eğleniyor muyuz arkadaşlar?" diyen tırt otel animatörleri gibi hissettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 sesu aradıgım şeyi buldum valla :P sen atmadın o kadar aşk mektuplarını bunla idare ediyoz artık ama dalga geçmem ben aşkla olur böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Fuck yea, Llama duygusal insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ne aşkı abi güldük eğlendik bitti işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 nie adamın duyguları ile dalga geçmiosun ki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mortis said: nie adamın duyguları ile dalga geçmiosun ki :/ ben geçmedim ki sen geçtin DAS DAS DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 sesu said: ne aşkı abi güldük eğlendik bitti işte :) Yanıyor çocuk yanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 neyse adama canım, hoşlandım falan dedin idare eder onu 2 sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 neeee bitti mi??nayirr nolamazzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 sesu katılmasa 58 sayfa olmadı bu ama. bizi düşündü (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar