fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 sen nerden biliyosu eve gidicem dedi evdeki makinada fotoları attım dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Baluu said: yok psi sahur için ofise kadar gitti, cumayı da kılıp gelcekmiş. off bi hafta bekleyecez o zaman desene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ee noldu bitti mi dağılabilirmiyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 allah beni kahretmesin ciddi post attım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ben bu psu dan hoşlandım galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 neler olmuş tey tey işin sonu buydu zaten. biri der şu kız kimdi diye resim koyar. diğeri şuna aşık oldum der böyle gider bu. madem aşık oldun çalış bu yolda ne topic açıosun. hayır yani şu saniyeden sonra işin zor da onun için diyorum kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 psu ne be. psı o. güç kaynağıyla karıştırdı çocuğu sesu asdsfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 dunno said: oper said: sesu ve psi den ses yok. msn de konuşuyolar herhalde :D aa harbi lan. madem inanmıyosunuz, msn de görüşün önce bi. cam açsın psi :D . bu öneri daha ön verildiyse sorry. psinin web cami, bluetoothu, foto makinesi ve kablosu gbi cihazları yokmus. internet kafedeymis su anda internetsiz internet cafe gördüm ama webcamsiz daha nasip olmadı. yemeyin bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 sesu said: ben bu psu dan hoşlandım galiba yarın okicak bunu biliosn d mi. ucucak havalara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 yok artık biz geçtik zaten o inanma olayını filan. salı günü gidicez buluşmaya bakıcaz artık. O değil de 52 sayfa yapmayı nasıl başardık bunun açıklaması yapılmalı bence. +Dişçiler dişiyse sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psýkopati Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 dunno said: oper said: sesu ve psi den ses yok. msn de konuşuyolar herhalde :D aa harbi lan. madem inanmıyosunuz, msn de görüşün önce bi. cam açsın psi :D . bu öneri daha ön verildiyse sorry. psinin web cami, bluetoothu, foto makinesi ve kablosu gbi cihazları yokmus. internet kafedeymis su anda Böyle anılmasın lütfen yatım katım herşeyim var plazmalerı saymıyorum dikkat ederseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 sesu said: ben bu psu dan hoşlandım galiba Lan olm sevdiklerinize haber edin, yakınlarınızdan özür dileyin, helalleşin felan, dünyanın sonu geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 plazman var mı harbi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 sayma zaten plazmamı kaldı hd'sinden tut full-hd'si cartı curtu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 olm dayak var. sakın gitmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 oha plazma dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 lan 2 gündür feyk olduğunu bile bile eğlenebiliyorus ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 plazması olsa daha güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 lan şu topikte 6 sayfa filan postum var ya. ne kadar gereksiz bi adamım lan biraz vicdanımı rahatlatayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 @psi: bana yattan biraz bahsetsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 yokmuymuş? yoksa zaten kaybetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 fede said: lan şu topikte 6 sayfa filan postum var ya. ne kadar gereksiz bi adamım lan biraz vicdanımı rahatlatayım bari sonra da çıkmış arada bi lag oluyor bana diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 benimde pilsiz fenerim var lan nolmuş böle kolu var çeviriyon enerji üretiyo falan. hatta 15 dkdır çeviriyorum sıkıntıdan. kızlara selam. fenerle kız tavlamaya çalışıyorum acınacak haldeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 fede said: lan şu topikte 6 sayfa filan postum var ya. ne kadar gereksiz bi adamım lan biraz vicdanımı rahatlatayım bari geri kalan 47 sayfadan daha anlamlı o mesajlar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psýkopati Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 sesu said: ben bu psu dan hoşlandım galiba Yaa duyun da utanın Size rağmen ölümüne savaştım resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar