dunno Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 cok sevimliymis fotolar. psikopati fazla cesur ole bole ama zevkli cocukmus=) sesu da genc duruyo baya=)) saclar cok seker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 burtonesk said: asıl arşiv baluudaymış meğer. vay be. allah belanı vermesin kadın, facebook linki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 psikopati baluunun feyki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 dunno sen espirimisin şaka mısın? yoksa farklı bi tür mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Baluu da az deil ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bu kız bu çocukları görmeli ve onlara kazak örmeli hem de orlon kazak zati kış geliyor kıçımız açıkta hep donuyoruz varsın ama bu gençler pek donacak gibi değil bir şiirle özetlemek istiyorum öhöm mangal gibi cayır cayır yürekleri, uzun saplıdır kürekleri gel fırıncı bu ramazan gözttepe hilalde taddır pideleri sesu hanım kızımızı da bekliyoruz briynatinli saçlar, kaşe ceketler ve yakalarda karanfillerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 adamınbiri said: dunno sen espirimisin şaka mısın? yoksa farklı bi tür mü? neden? herkese hakkını vermek gerek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 biz sizi ararız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Silmarwen said: psıkopati said: evet üstteki yoktu onu da arşivledim hemen peki ayrı klasöre mi attın yoksa diğerlerinin yanına mı? AHAHAHAHAHAHA BUNELAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 sana hakkını tam verememişler ona üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 dunno said: cok sevimliymis fotolar. psikopati fazla cesur ole bole ama zevkli cocukmus=) sesu da genc duruyo baya=)) saclar cok seker ^^ saol canım. seni de bi göremedik :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 o diil de dunnonun tercihe ney tam olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 @dunno: peki adamınbirinin hakkını nasıl verceksin? Bu daha önemli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psýkopati Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Silmarwen said: psıkopati said: evet üstteki yoktu onu da arşivledim hemen peki ayrı klasöre mi attın yoksa diğerlerinin yanına mı? Ne diğerleri dünya biyana sesu biyana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 dunno'nun tercihi erkekmiş, sevgilisi ona mesaj çekiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 psıkopati said: Silmarwen said: psıkopati said: evet üstteki yoktu onu da arşivledim hemen peki ayrı klasöre mi attın yoksa diğerlerinin yanına mı? Ne diğerleri dünya biyana sesu biyana dünya kadar klasör var diyon yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 abi anlamadım şimdi dunno kız ve sesuyu mu kıskandı? catfayt mı söz konusu? yoksa birbirlerine ciddi mi iyi laflar soluyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 dunno kızsa brisi de dunno için konu açsın hadi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 BabacumMostors said: bu kız bu çocukları görmeli ve onlara kazak örmeli hem de orlon kazak zati kış geliyor kıçımız açıkta hep donuyoruz varsın ama bu gençler pek donacak gibi değil bir şiirle özetlemek istiyorum öhöm mangal gibi cayır cayır yürekleri, uzun saplıdır kürekleri gel fırıncı bu ramazan gözttepe hilalde taddır pideleri sesu hanım kızımızı da bekliyoruz briynatinli saçlar, kaşe ceketler ve yakalarda karanfillerle ahaha=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 BabacumMostors said: bu kız bu çocukları görmeli ve onlara kazak örmeli hem de orlon kazak zati kış geliyor kıçımız açıkta hep donuyoruz varsın ama bu gençler pek donacak gibi değil bir şiirle özetlemek istiyorum öhöm mangal gibi cayır cayır yürekleri, uzun saplıdır kürekleri gel fırıncı bu ramazan gözttepe hilalde taddır pideleri sesu hanım kızımızı da bekliyoruz briynatinli saçlar, kaşe ceketler ve yakalarda karanfillerle kaynamasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 i kissed a girl and i liked it yazıpp tum topigi karmakarısık bi hale getirmek mumkun olabilirdi smdi ama zaten sivri bi tipim iyice dikkat cekmeye gerek yok. güzel bi kızmıs sesu bunu soledm. yanlıs yonlere cekmeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 kız mı? erkek mi? kızcı mı? oğlancı mı? sorulması gereken sorular bunlar. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 organize mi çalışıyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 fede said: psıkopati said: Silmarwen said: psıkopati said: evet üstteki yoktu onu da arşivledim hemen peki ayrı klasöre mi attın yoksa diğerlerinin yanına mı? Ne diğerleri dünya biyana sesu biyana dünya kadar klasör var diyon yani AHSHAHAHASDFSDFGSFGASFDDSFGDSG Allah'ım sana geliyorum ASDFdsfghkjasisşlddsfhfg @oper: ne gerek var yeni konuya. Hazır başlamışken burdan devam edelim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 kızcı ne ? diye bi soruda ekledim ama kusura bakmadın inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar