barbu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ewt sesu sükse yaptı feyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Lidriel said: dunno said: Lidriel said: dunno çok dertli gördüm seni derdim yok. ask kazansın istiyorum hamburgerlerimizi yerken bu konuyu konuşalım mı? sanırım forumun adı değişir yakında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psýkopati Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 sesu said: psıkopati said: sesu said: yarın meşgulum ama salı günü kadıköyde 2 de rex in orda olabilir. Olurdu da böyle söyleyince bi 100 kişilik buluşma olcak yoksa niyetiniz beni linç ettirmek mi hayır zaten onlar bizi tanımaz biz senle buluşur geçeriz bi kafeye. Nasıl tanımazlar.Gerçi fark etmez eğer ekersen veya bu heriflerden birkaçını yollarsan büyük ayıp edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 psikopati feyk değilsen SAF SALAKSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 yannız 2 si sanki biz yokmuşuz gibi konuşmaya başladı dışlandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 skjdghjskldgh ey got korkusu sen nelere kadirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Arkadaşım utanmaca sıkılmaca korkmaca tırsmaca filan yok. Zaman ve Mekan belli olmuş artık. Daha da değiştirmeyin. Biz de gelcez. Hem siz zaten tanınmadan bi cafeye gidermişsiniz. Biz de ordan bişiler yaparız artık (gizlibibuluşmagibi) tekrar yazıyorum bakın Yer: Kadıköy Rex Önü Tarih: 16 Ekim Salı Saat: 14:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ben öle bi insan değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psýkopati Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 pogodi said: psikopati feyk değilsen SAF SALAKSIN AŞK DİYORUZ HANFENDİ BİZ BUNA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ne hit aldı arkadaş. albüme çıplak resim koyuyorum yanına yaklaşmıyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psýkopati Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 sesu said: ben öle bi insan değilim. Ee takdir edersiniz ki bi resimle başlamış aşk, birbirimizin ismi yaşı bile yok ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 rexx iki xle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Silmarwen said: Arkadaşım utanmaca sıkılmaca korkmaca tırsmaca filan yok. Zaman ve Mekan belli olmuş artık. Daha da değiştirmeyin. Biz de gelcez. Hem siz zaten tanınmadan bi cafeye gidermişsiniz. Biz de ordan bişiler yaparız artık (gizlibibuluşmagibi) tekrar yazıyorum bakın Yer: Kadıköy Rex Önü Tarih: 16 Ekim Salı Saat: 14:00 Yer: Göztepe Hilal Mestella Tarih: 15 Ekim Pazartesi Saat: 18:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 AHHAAHHAHAH ölücem birazdan HAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 khala bi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 höt. bağyanlara bağırılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 oO... Bak olmadı şimdiii..., diğer topic'de ismi söylenmişti sesu'nun.. Bu kadar çabuk mu unuttun !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 adamınbiri said: AHHAAHHAHAH ölücem birazdan HAHAHA sen de gülüp durma vurucam şimdi elimin tersiyle sdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 2 de kadıkoydeyiz işte dovcek deiliz bu askın sonunu gorcez :P ama maca gelin en temizi siz bize fotogafcı lazım ortam guvenli haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 khala said: Silmarwen said: Arkadaşım utanmaca sıkılmaca korkmaca tırsmaca filan yok. Zaman ve Mekan belli olmuş artık. Daha da değiştirmeyin. Biz de gelcez. Hem siz zaten tanınmadan bi cafeye gidermişsiniz. Biz de ordan bişiler yaparız artık (gizlibibuluşmagibi) tekrar yazıyorum bakın Yer: Kadıköy Rex Önü Tarih: 16 Ekim Salı Saat: 14:00 Yer: Göztepe Hilal Mestella Tarih: 15 Ekim Pazartesi Saat: 18:00 18.00 olmassa 20.00'da başka bi maç daha var o da olur belirtmeyi unutmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 pogodi said: adamınbiri said: AHHAAHHAHAH ölücem birazdan HAHAHA sen de gülüp durma vurucam şimdi elimin tersiyle sdsdf komik ama:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 nedir şimdi durum gelio musun salı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Olm spor ve sporcuya destek yok bu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psýkopati Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Baluu said: oO... Bak olmadı şimdiii..., diğer topic'de ismi söylenmişti sesu'nun.. Bu kadar çabuk mu unuttun !!! Unutmadım tabiki sesu "ben öyle bi insan değilim" deyince resimlerden başka hakkımızda bişey bilmiyoruz nerden biliyim demek istedim aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 sesu kızım gel etme eyleme perişan ettin rüzvan etttin dağ gibi yiğitleri mangalyüğreklileri.. sen en iyisi fel şu maça endam görsün gençler hepsi yakasına birer karanfil takacak saçları briyantinleyip daha gelmeden bayramlıklarını giyeekler sırf senin için gel sen maça gel yazık lan bu çocuklara bir nesil böyle tükeniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar