vivavale Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 psıkopati said: sesu said: psıkopati said: ben yazana kadar mesaj gelmiş bile dalga geçmediğinizden emin olsam şu dk. koşarım nerde buluşmak istiosun? Sen söyle fark etmez benim için ben ist.dayım sen başka şehirdesin galiba ama orayada gelirim farketmz HEY AŞK SEN NELERE KADİRSİN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 yarın halı saha macına gelin izlemeye işte orda bulusun 10 numara :P tüm forum ahalisinin önünde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 psıkopati said: sesu said: psıkopati said: ben yazana kadar mesaj gelmiş bile dalga geçmediğinizden emin olsam şu dk. koşarım nerde buluşmak istiosun? Sen söyle fark etmez benim için ben ist.dayım sen başka şehirdesin galiba ama orayada gelirim farketmz ben istanbuldayım, kadıköy uyar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bulusunca fotodaki gibi mi durucak hep sesu? nasi surucek bu ilişki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Hepimiz FEDEYİZ. Nerde buluşuYORUZ ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 evet hadi mekanı söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Heyecenla bekliyoruz buluşma yeri ve zamanını. ÇÖKECEZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psýkopati Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Tamam uyar saati ve istediğiniz yeri özelden atarsın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 kadikoy marakes saat 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 özelimi kaldı bunun ya söyleyin hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Olm bizim muhabbet kaynadı başka topic açalım trolleyemedik, kız elden gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ben de gelicem ankaralardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 psıkopati said: Tamam uyar saati ve istediğiniz yeri özelden atarsın artık ÖZEL YOK ARTIK. O KADAR AYARLADIK KIZI SAĞA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 fede said: ben de gelicem ankaralardan kjhsdkjdsg.. 2 kişilik yeri ayırtalım fedecim şimdiden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 gelin çay ısmarlıyacam size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bide sesu sopayla falan geliomuş.kelebeği sallıyaraktan.abavvvvvv olur mu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 adamınbiri said: evet hadi mekanı söyleyin 6-7 göztepe halısahada o9lcak herkes buluşma orda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Yok öle özel mözel. artık fotonu da gördük, bizden gizlin saklın olamaz. Biz de gelcez buluşmaya. fotolar çekicez, şantaj yapıcaz. dimi dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 cavanagh said: adamınbiri said: evet hadi mekanı söyleyin 6-7 göztepe halısahada o9lcak herkes buluşma orda sdf adam eksikse gelirim oraya:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 tum pati kızları da gelicek. sesuyu tanıyabilicek misn bakalım. hayatının askı biraz degistirnce kendini makyajla fln yannıs kıza sarılma da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 dunno said: bulusunca fotodaki gibi mi durucak hep sesu? nasi surucek bu ilişki kıskanma kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psýkopati Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 mesaj yok hayla kekleniyorum tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 44 sayfa oldu hala hayla ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 sdlglkhgdshg olm lan bu olay çığırından çıktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 nihan gidiosa döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar