psýkopati Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 dunno said: psikopati yuzunu cekme eline =0= ciz onu koy simdilik sadece? o cizgili mor t shirt unun de kenarı gozuksun ama telde bluetooth veya kablo desteği var kablo yok bilgisayarda bluetooth yok napiyim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 direk sana feyk dedi psiko :( kanıtlamak farz oldu artık. hem kanıtlarsan o da seni beğendi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 o diilde bu psikopati'nin lexius çıkma olasılığı var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 dsassda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Marl0_on said: dunno said: psikopati yuzunu cekme eline =0= ciz onu koy simdilik sadece? o cizgili mor t shirt unun de kenarı gozuksun amane o, beğendin mi? komşuda pişer bize de düşer hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 adamınbiri said: sen niye üstüne alındın oper ya:D psi ye diyorum ben frekanslar karıştı :D bana gibi gledi o laf ta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Baluu said: o diilde bu psikopati'nin lexius çıkma olasılığı var :D yaaa onu bende düşündüm msnde falanda yok ama günahını almayın cocuğun :D oper@ yok hacı sana değil psi@ sanaydı o lafım hiç üstüne alınmadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 aha bu karikaaturu istiyordum voys terazine abandım +reput Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 YOU HAVE BEEN LEX'ED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 olm bırak düşünme lan artık ne desem ben de düşündüm ben de düşündüm dalarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psýkopati Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 sesu said: psıkopati said: feyk paranoyası fena sarmış olum sizi. olum die bi bayana hitap edilmez! Ya ben burda kim erkek kim kız bilmiyorum fazla sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Baluu said: olm bırak düşünme lan artık ne desem ben de düşündüm ben de düşündüm dalarım :D lahn msn kayıtlarım var vallahi bak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 SORRY DEDİ!!!! TROLL LER HÜCUUUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Caner Cam diye bir adamin fotolari. Ilginc bir sekilde bu adamin fotolar geziyor ortalikta. Yakisikli cocukmus gerci de butun fotolara baktim biraz nasil desem sey yani... http://www.new.facebook.com/inbox/#/profile.php?id=516901984 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 foto google lamak nasıl yapiliyo? psikopatisi web caminden cek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psýkopati Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 look said: Caner Cam diye bir adamin fotolari. Ilginc bir sekilde bu adamin fotolar geziyor ortalikta. Yakisikli cocukmus gerci de butun fotolara baktim biraz nasil desem sey yani... http://www.new.facebook.com/inbox/#/profile.php?id=516901984 kasmışsın ama olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 flaş flaş flaş.. platonik olarak aşık olduğu insanın cinsiyetinden habersiz genç, fake fotoğraflarını kullandığı forum sakini tarafından 666 yerinden bıçaklanarak, bandırma yakınlarında denize atıldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 web cam mi var? sen nerden biliyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 look abi sen de o adamın reklamını niye yapıosn ikide bir :D benzemio hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 baluu tam onuda düşünmüştüm hea ahHhahaHahA:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 işi yapan tek kişi değil yani. 2 kişi çalışıyorlar ! mantıgın güzel adamınbiri. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 adamınbiri said: web cam mi var? sen nerden biliyosun? yok mudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 adamınbiri said: baluu tam onuda düşünmüştüm hea ahHhahaHahA:D lan defol git ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 böle bi topicten bari imzalık bir laf filan çıksa. böyle bitmemeli :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar