Madcat Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 psıkopati said: Komik olduğunuzu mu zannediyosunuz ya Peki Şesu hanım konu bu başlıkta kapanacak belki ama sizin o masum yüzünüz benim aklımdan hiç çıkmayacak psıkopati said: Allahtan dalga geçmiyosunuz.Sayenizde yüzyılın aşkı başlamadan bitti artık üzüntüden dalga vuruyorum BEN SESU'NUN BENİ SEVEBİLME İHTİMALİNİ SEVDİM %0,1 olsa da Neyse daha fazla kızdırmayalım şunu bi daha yazayım ve PUAAA çekeyim dedim. şesucum sevenlerin ve trollerin bol olsun şekerim :)
Llama Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 banada böyle topicler açılcakmı acaba
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 psıkopati said: BEN SESU'NUN BENİ SEVEBİLME İHTİMALİNİ[/u] SEVDİM %0,1 olsa da sesu bu seni sevmiyomuşki zaten ne kastınız bukadar
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 OHA TOPICLERE GEL YA NEDEN HEP BEN YOKKEN OLUYOR BOYLE SEYLER OF
calimero Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 efsane başlık da kilitlenir heralde yakında...
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Hala kitlenmemiş bu psikopati göründüğü gibi biri değil bence bişeyler war bunda:S
_Mikael_ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Dalga vuruyorum nasıl bir şey tam olarak iki tane anlamı var şimdi
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Oha lan efsanevi muhabbetler dönmüş kaçırmışım asdfdsfsdg Seksi kızlar nerede aahhahahahaha ahahaahahahhaha 19 sayfa okudum lan bir çırpıda. ahahahahhah pogodiye attığı mesajı da unutmamak lazım ya hakkaten tebrik ediyorum seni psıkopati ve soruyorum sexy kızlar nerede dsfsdgsdg mesaj yazamıyorum gülmekten.
Öne çıkan mesajlar