sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 bjk beraberliğe razıydı biraz daha istese yenerdi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 sexdrugsrocknroll said: bjk beraberliğe razıydı biraz daha istese yenerdi bence maç ile ilgili söylenebilecek tek şey bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Rezil bi maç, kazanmayı isteyen trabzon vardı sahada, ve beraberliğe razı bi şekilde 90dk top oynayan beşiktaş vardı, skorda beşiktaşın istediği gibi bitti, ama şu kadroyla beraberlik isteyenlerede yazıklar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 walla izlerken çok sıkıldm ben 2de2 yapan 2 takım güzel geçer falan diorum ama beklediğim gibi olmadı trabzon zor deplasman yani 1 puan kötü sonuç deil açıkcası bjk için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Bjk çok etkisizdi. Kazanabilirdik ama olmadı. Gökhan batırdı toplara koşmadı falan bi garipti. Defansımız baya iyiydi song-egemen çok iyiler böyle gider umarım. Bjkdada cisse ve zapotocny iyilerdi, tello batırdı. Neyse iki takımda yoluna devam edicek en azından kopan takım olmadı. Dostluk kazandı :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Lige bak puanı olmayan takım yok, tam puanı olan takımda yok =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 tello çok batırdı yau adamı koyuyolar sol beke böle oluyo seriç noldu güya adam aldık sol beke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Trabzon deplasmanından 3 puan çıkarmak inanılmaz zor yenilmemek iyi bence. Song-Egemen 2lisi özellikle Song muhteşem oynuyor. Önlerinde 2 tane sağlam ön libero var selçuk ve hüseyin bunlarda ortasahayı kitliyolar resmen.Ama işte Yattara oynamayınca hücumları etkisiz kalıyor ve uzaktan şutlarla gol arıyor Ts. Beşiktaş'ın defansını çok beğendim tello dışında , sivok ve zapo işi bilen kaliteli adamlar bu belli oluyor. Fakat tek forvet baya etkisiz kalıyor ileride Holosko oynadığı zaman forveti 2 liyo bazen ve beiktaş o dakikalarda gol buluyor. Olayı birde şöyle düşünmek lazım bence, ligin 2 tane iyi top oynayan kaliteli takımı birbirine üstünlük kuramadı , takımından buda kaçar mı denicek pozisyonu yok. Deplasman takımı olarak Beşiktaş'ın aldığı 1 puan iyidir bence. Zaten bakıcak olursak Beşiktaş oyun düzeni ile istediğini almıştır. Perşembe günü kazanmak isteyen bjk nin nasıl futbol oynadığını herkes izlesin Uefa eleme maçında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 maç show tv deymiş uefa bu arada. neyse maça gelirsek. yapılacak tek yorum sabaha kadar oynansa birileri bir mucize gerçekleştirmese gol olmazdı bence. iki takım da beraberliğe razı oynadılar. rıdvan'ın da dediği gibi dün gece 12 ye çeyrek kala bu maç berabere bitmişti zaten. ben beklemiyordum ertuğrul'dan böyle bir taktik ama bu hafta kaybedilecek bir trabzon deplasmanı perşembe günü oynanacak metalist maçı öncesi moralleri alt üst edecekti. fenerbahçe'nin hacettepeye yenildiği, galatasaray'ın berabere kaldığı bir haftada trabzon deplasmanında 1 puan kötü değil. gayet iyi. trabzon deplasmanına fenerbahçe de gidecek galatasaray'da. kolay lokma değil fakat beşiktaş biraz istekli oynasaydı yani kazanmak adına oynasaydı rahatlıkla kazanabilirdik. song için de ayrı paragraf, galatasaray meira yerine song u tutsaymış keşke. adam geldi 38 yaşına hala çılgınlar gibi oynuyor ya. her topu nasıl kesebilir bir insan ki? sivok - zapo uyumu da muhteşemdi. ibrahim toraman zapo daha iyi olur hem holosko oynayacak zaten önümüzdeki hafta. ertuğrul'un yapması gereken uefa kupaında seriç arkada tello önde başlayarak tello'yu eski etkinliğine kavuşturmak. sağdan soldan gelecek ortalarla duman ederiz metalist'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Song daha 32sinde üstelik de 38 falan yalan yahu, en fazla 1-2 yaş küçültmüştür küçülttüyse de. Canavar gibi adam, severim ben Song'u GS'nin geçen sene tek kaybıdır benim için. Şimdi de elimizde olsa gayet güzel olurdu Meira + Song'lu defans, Ya da Servet + Song, Meira önlerinde libero falan. Ama olmadı işte. Hala en sevdiğim oyunculardandır Song. Hızlıdır, arada depara kalkıp forvete koşmasıyla (gerçi Meira da yapıyo bunu artık aha song dedim adeta dün) tereyağından kıl çeker gibi mükemmel şekilde rakibin ayağından topu almasıyla, kayarak müdahaleleriyle falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 zydar said: Bir fenerli olarak zerre alakam yok maçla. Trabzonspor desen yıllarca neler yaptığını herkez biliyor. Beşiktaş desen zaten bişi demeye gerek yok. 2 rakibimiz. İki takıma da başarılar dilerim. Fenerim için olucak en iyi skor beraberliktir. 0-0 gayet güzel. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Maçtan notlar :p Song çok iyiydi. BJKnın tehlikeli olması muhtmel her atağını kesti, 3, 4 kişiyi tuttu resmen. Ertruğul Sağlam'ın beraberliğe razı oyununa deli oldum. TSLde şampiyonluğu hedefleyen bi takımın hiçbir maça beraberlik için çıkmaması lazım. Böyle küçük düşünen küçük adamlar istemiyorum artık. Yattara ve Holosko olsalar maç daha keyifli olurdu. Tello'nun bek oynamaması lazım. Hem defansif yönü zayıf, hem de solbek oynarken açıkta oynadığı gibi etkili değil ofansif anlamda. Öte yandan Aydın'da çok çok iyiydi. Serdar Özkan'la karşılaştırmam sonucunda söylüyorum. Yani solbekte Deli İbo oynarken tercih zor olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 tello şu anda dökülüyor ancak bence bu bir süre katlanmamız gereken bir acı. alışacaktır. sol kanatta şimdi çekeceğimiz acı ilerde çok büyük fayda sağlayacak. hem tello hem aydın oturursa, özgüven kazanırlarsa bu mevkilerinde harika bir sol kanada kavuşmuş oluruz. serdar k., zapo, sivok, tello zago, ronaldo, ahmet y. defans hattı gibi. yıllar sonra top bizim defanstaki birindeyken rahat rahat maç izliyorum. topu oyuna çok iyi sokabilen bir defans hattımız var. orta saha uğur-cisse ikilisi zaten formdayken çok iyi. e kanatlar, forvetler ve delgadonun da hastasıyız. bence bu takıma lazım olan tek şey zaman. ancak takımın istediğin kadar iyi olsun dünki gibi 1 puana oynarsan ilerideki adamların maçın en kötü oyuncuları olarak çıkar karşına doğal olarak. bunun yanında sürekli geride beklersen de tello gibi defansın sürekli oyun kurması için topu verdiği bekin de o kadar çok hataya zorlanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Dünkü maçta ben olsam, maçı kazanmak adına, ön liberolardan birini, uğur'u çıkarır yerine bek alırdım, mesela Deli ibo. Tello'u da orta sahaya çekerdim. Tello dün iki tane orta yaptı ikisi de etkiliydi, bu adamdan faydalanamıyor BJK geride oynatarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bana garip gelen bjk de hep şu sorun oldu. uzun boylu, yanındakine göre daha ağır oyuncu hep koşanlara ilk basan adam oldu. ve halen öyle. hep ilk müdahele zapodan. Allah'tan gökhan zan gibi değil. bu arada trabzon o çizgi gibi geldikleri pozisyonları adam gibi değerlindirse gol atardı 2-3 tane. yaratıcı oyuncuları yok. bizimde kaleyi bulan şutumuzu hatırlamıyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 BiTcH_oFBaT said: bizimde kaleyi bulan şutumuzu hatırlamıyorm Yok. Cisse'nin ceza sahası içinde bi şutu var defansa çarpmasa % 100 goldü. Başka da gole yaklaştığımız bi an yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 aktiftablet said: Dünkü maçta ben olsam, maçı kazanmak adına, ön liberolardan birini, uğur'u çıkarır yerine bek alırdım, mesela Deli ibo. Tello'u da orta sahaya çekerdim. Tello dün iki tane orta yaptı ikisi de etkiliydi, bu adamdan faydalanamıyor BJK geride oynatarak.abi şimdi bek olarak mı faydalanamıyor, yoksa mentaliteden dolayı mı faydalanamıyor? bence bizim takım ofansif oynasa adam gibi, tello sol bek oynarken, sol açık oynadığı zamana göre daha çok orta açma şansı bulur. zira sistemimizde sol açık ve sağ açık çizgiye ineyim orta yapayım oyuncuları değil. sürekli yer değiştiren oyuncular. holosko, aydın, serdar özkan, ekrem bunlar sadece kağıt üstünde sabit biryerdeler. maç içinde sola gidiyorlar ortaya gidiyorlar sağa gidiyorlar forvete gidiyorlar sürekli yer değiştiriyorlar. tello buna uygun bir oyuncu değil. aksine ofansif oynarsak, sürekli ileri çıkacak, bindirecek, bol bol orta yapacak, gerektiğinde şut çekecek. yani nokta atışı telloyu gösteriyor bizim sol bek sistem olarak. ancak sen takımı defansif oynatmaya çalışırsan tello errorü veriyor çünkü henüz o kadar hazır değil. ofansif oynamayı seven bir oyuncu tello Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 aktiftablet said: BiTcH_oFBaT said: bizimde kaleyi bulan şutumuzu hatırlamıyorm Yok. Cisse'nin ceza sahası içinde bi şutu var defansa çarpmasa % 100 goldü. Başka da gole yaklaştığımız bi an yok. di mi bide böyle şeyler oldu. iki takımın şularıda birilerine çarptı hep ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Dediğin tarzda oynayacak kadar iyi bir takım değil BJK. Çok daha fazla koşup, çok alandaraltıp çok iyi basması lazım. Tello dünkü maçta çok defa Trabzonun sağ açığıyla karşı karşıya kaldı az adamla yakalandığımız anlarda. Bunlara kesinlikle izin verilmemesi lazım. Euro'da milli takımın da sağ beki Sabri'ydi ama adam hiçbi zaman rakiple birebir kalmadı mesela. Yoksa dediğin oyun süperde, oynayacak takım BJK değil, henüz, belki 100 yıl sonra.. =) edik: ha Lig'de bir çok takıma karşı dediğin futbolu kabul ettirebliriz belki ama zor maçlar, uefa maçları falan, yemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 yani şimdi oynar oynamaz :) ama ertuğrulun oynatmaya çalıştığı futbolda bunu görüyorum ben. açıkçası ofansif oynadığımız maçlarda da başarılı oluyor. ama defansif oynatınca da trabzon maçındaki gibi bütün güvendiğimiz adamlar çöküyor. bobo delgado aydın serdar özkan tello. trabzon maçına baktığımızda en çok hayal kırıklığına uğradığımız oyuncular bunlar di mi? hepsinden ofansif birşeyler beklediğimiz için olabilir mi :D haa öte yandan şöyle birşey de var. önceki senelerde bu kadar defansif oynasaydık kesin gol yerdik pozisyon verirdik. ama zapo sivok cisse uğur 4'lüsünün oynadığı oyun da takdire değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Stoperler iyi hakikaten. Ne üdüğü belirsiz iki stoperin gelip, Avrupa üçüncüsü Türk milli takımının stoperlerini kesmesi de ne kadar acı bizim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 said: haa öte yandan şöyle birşey de var. önceki senelerde bu kadar defansif oynasaydık kesin gol yerdik pozisyon verirdik. bu maçta asıl sevindiren nokta bu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 45-60 arası trabzon beşiktaşın epeyce canını acıttı ama golü bulamadı. bu oyun ile 0-0 iyi bir skor. en azından puan kaybını trabzon deplasmanın da yaşadık. hacettepe yada antalya karşısında değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 lol avut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar