Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ders Kaydı yapmama yardım edebilecek pati var mı?


Çokakýllýadam

Öne çıkan mesajlar

Ders kaydı için verilen süreyi açtıysan, korkutmak gibi olmasın, geçmiş olsun. Bi süre uğraşman gerekicek.
O süre geçmediyse bizde işleyen sistemi söyliyim, belki aynıdır.
Ders kaydı zamanı internetten derslerini seçer, öğrenci harcının dekontunu alır, görevli rehber öğretim görevlisine gidersin. Adam internetten bakıp senin seçtiin dersleri onaylar. Ders seçim sayfasının onaylanmış halinin 3 adet çıktısını alır, rehber hocaya tekrar gidersin. Hoca da sen de 3 kağıdı imzalarsınız. Hoca o kağıtlardan 2sini ve dekontu alır, geriye kalan 3. kağıt sende kalır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oha abi bizde direk her şey kaos içinde. Okulun yanındaki kafelerden çıktı almak için sıra beklersin, o yetmez, rehber hocanın yerinde olmama ihtimali vardır, "cuma günü saat 2'ye kadar gel ben burdayım" diyen hoca olur mesela, cuma günü gidersin öğlen 11'den 14'e kadar beklersin hocayı gelmez, en sonunda birini çevirir sorarsın "x hoca nerde" diye, kadın o gün izinli çıkar, vs.

Ders seçimi sayfası genelde öğrenci bilgi sayfasında olur. Koca koca yazması lazım ders seçimi için tıklayınız tarzı. Yoksa da okulu arayıp sorabilirsin, ya da en olmadı bi tane okulun sitesini, çalışma şeklini falan bilen adam bulursun (şu an yapmaya çalıştıın şey de bu sanırım asfjh)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...