Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Siteyi dolaştım deli gibi halbuki adam cumartesi günü ders kaydı yap internetten demişti. Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Yüksek Meslek okulu 2 yıllık pazarlama. Teşekkür ediyorum sizlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Bence eğitim bölümüne yaz bunu elbet biri çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 yapmadığım stajın defterini doldurmama yardım edecek pati lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Ders kaydı için verilen süreyi açtıysan, korkutmak gibi olmasın, geçmiş olsun. Bi süre uğraşman gerekicek. O süre geçmediyse bizde işleyen sistemi söyliyim, belki aynıdır. Ders kaydı zamanı internetten derslerini seçer, öğrenci harcının dekontunu alır, görevli rehber öğretim görevlisine gidersin. Adam internetten bakıp senin seçtiin dersleri onaylar. Ders seçim sayfasının onaylanmış halinin 3 adet çıktısını alır, rehber hocaya tekrar gidersin. Hoca da sen de 3 kağıdı imzalarsınız. Hoca o kağıtlardan 2sini ve dekontu alır, geriye kalan 3. kağıt sende kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 oha abi o ne bürokrasi. bizde sistem her öğrenci için belirli bir tarih ve saat verir, zamanı gelen öğrenci girer sisteme, derslerini kotalar elverdiği ölçüde seçer. pazartesi dersler başlayana kadar da yine sistemden istediğini bırakır. sonra sabah derse girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Abi adam cumartesi ders kaydı yaptırabilirsin dedi. Ama işte sitede bulamadım nasıl yapıcam nereye basıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Oha abi bizde direk her şey kaos içinde. Okulun yanındaki kafelerden çıktı almak için sıra beklersin, o yetmez, rehber hocanın yerinde olmama ihtimali vardır, "cuma günü saat 2'ye kadar gel ben burdayım" diyen hoca olur mesela, cuma günü gidersin öğlen 11'den 14'e kadar beklersin hocayı gelmez, en sonunda birini çevirir sorarsın "x hoca nerde" diye, kadın o gün izinli çıkar, vs. Ders seçimi sayfası genelde öğrenci bilgi sayfasında olur. Koca koca yazması lazım ders seçimi için tıklayınız tarzı. Yoksa da okulu arayıp sorabilirsin, ya da en olmadı bi tane okulun sitesini, çalışma şeklini falan bilen adam bulursun (şu an yapmaya çalıştıın şey de bu sanırım asfjh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 geçen sene vekalet çıkardım.Her dönem arkadaş yapıyor. Kafam rahat =) sadece para yatırıyorum hesaba 3 saat sonra netten onaylıyorum.Arkadaş çıktımı alıyor imzalatıyor. 2-3 hafta sonra okula gidiyorum. ayrıca Koskoca üninin netten kayıtı nasıl olmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Hahah bizimkinin tek iyi yanı ders seçim olayı. Seçmiyosun herşeyi biz veriyoruz diyolar mutlu mesut okuluna gidiyorsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Abiler neden kendi üniversitelerinizi, anılarınızı anlatıyorsunuz sdf Pazartesi dersler başlıyor ve ben ders kaydı yaptırmadın yalvarıyorum size... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Havaya girdik bi anda =) Abi eğitime aktarıver bu topici nolur bak orda çok daha rahat çözersin işi. Eğer burda durursa bu topic ptesi okula gittiğinde öğrenci işlerinden halletmeye çabalarsın en kötü ama baya baya uğraşırsın =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 http://ogrenci.akdeniz.edu.tr/derskayit/giris.aspx böle bi yer buldum, bilmiyorum artık ne kadar doğru buldum. Da, yanlış anlamadıysam kayıt tarihini geçirdin. Edit: Yeni kayıtsan (ki ölesin diye tahmin ediyorum) 15'ine kadar vaktin varmış bu güzel mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Ben eğitime senin için topic açtım çok saçma bi hareket ama belki işe yarar bilen biri görür ilgilenir fasafadf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 TIH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Arkadaşlar çok teşekkür ediyorum hepinize. Sigismond link yolladı sağolsun yaptım sanırım. Orada büssürü ders var seçtim bazılarını. Birde öğretim üyesi soruyor, hep bayan seçsem fişlemezler dimi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Aslında hangi hoca iyidir hangisi kötüdür falan öğrenebileceğin bi öğrenci forumu falan wardır sizin okulun onu arayıp bulsan iyi olr =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar