Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dövme için yazı

BaaL

Öne çıkan mesajlar

valla ben de dövmeyi pek beğenmedim. "derimi kaldır, içimde bir dünya saklı" konulu dövmelerden bir tanesi.. içine et parçası ya da yaratık koysan daha da feci tabii, onu hiç yapma.

lorem ipsum da büyü falan değil lan. gaz olmuş millet =) bakın lipsum.com'a.. kaldı ki anlamını geçtim, günümüzde web sitesi şablonlarında tüm harflerin geçtiği bir metin olduğu için kullanılan bir yazıyı dövme yaptırmaya gerek yok bence =P
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:
Namaste bi de Masagin(!)

http://www.youtube.com/watch?v=Ev-wif4m88A&feature=user

dasaaa'da yazdırabilirsin. trademark kopirayt istemem..

洞山和尚、因僧問、如何是佛。

A monk asked Tozan, “What is Buddha?”

山云、麻三斤。

Tozan replied, “Masagin!” .

şarkı süpermiş =D
Sosyal ağlarda paylaş

7 tane profesyonel dövme taşıyorum fikrimi söyleyim sana.

1. başkasının çalışmasını taşıcaksın hiç takdir etmiyorum.

2. o dövmenin olayı var gibi içinden çıkanları yansıtıyor yada ruhunun yansıması.

dergiden ordan burdan değilde kendini belirten tamamlıyan, öfkeli yada mutlu yanını yansıtan veya acılarını belirten kelimeleri geç daha güzel olur.
Anneler gitti cennet yalan oldu der devam ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçekten güzel dövme de içine ne yazdırcağını dışını yaptırmadan önce karar vermen mantıklı olmazmıydı:) Ya orayı doldurcak seni tatmin etcek bişi bulamazsan?Zorunluluktan içine sindiremediğin bişi yazdırmak mecburiyetinde kalmazsın işallah.

Tavsiyem ise senin için önemini asla kaybetmiycek şeyler hakkında yazılar yazman.Ailenle ilgili anılar tarihler isimler vs.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...