Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 valla ben de dövmeyi pek beğenmedim. "derimi kaldır, içimde bir dünya saklı" konulu dövmelerden bir tanesi.. içine et parçası ya da yaratık koysan daha da feci tabii, onu hiç yapma. lorem ipsum da büyü falan değil lan. gaz olmuş millet =) bakın lipsum.com'a.. kaldı ki anlamını geçtim, günümüzde web sitesi şablonlarında tüm harflerin geçtiği bir metin olduğu için kullanılan bir yazıyı dövme yaptırmaya gerek yok bence =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 dasaaa said: Namaste bi de Masagin(!) http://www.youtube.com/watch?v=Ev-wif4m88A&feature=user dasaaa'da yazdırabilirsin. trademark kopirayt istemem.. 洞山和尚、因僧問、如何是佛。 A monk asked Tozan, “What is Buddha?” 山云、麻三斤。 Tozan replied, “Masagin!” . şarkı süpermiş =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… pogodi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Aşk kalbimi yakan bir volkan gibidir,en sevdiğim tatlı kazandibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… oper Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 buraya reklam verebilirsiniz buraya bakarlar gibi bişe yazdır. sdf. hiç bişe gelmiyosa aklına. buraya yazacak bişe bulamadım yazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nomak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 7 tane profesyonel dövme taşıyorum fikrimi söyleyim sana. 1. başkasının çalışmasını taşıcaksın hiç takdir etmiyorum. 2. o dövmenin olayı var gibi içinden çıkanları yansıtıyor yada ruhunun yansıması. dergiden ordan burdan değilde kendini belirten tamamlıyan, öfkeli yada mutlu yanını yansıtan veya acılarını belirten kelimeleri geç daha güzel olur. Anneler gitti cennet yalan oldu der devam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Seph Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Gerçekten güzel dövme de içine ne yazdırcağını dışını yaptırmadan önce karar vermen mantıklı olmazmıydı:) Ya orayı doldurcak seni tatmin etcek bişi bulamazsan?Zorunluluktan içine sindiremediğin bişi yazdırmak mecburiyetinde kalmazsın işallah. Tavsiyem ise senin için önemini asla kaybetmiycek şeyler hakkında yazılar yazman.Ailenle ilgili anılar tarihler isimler vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… EarS Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ascii art yaptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Only god can judge me because carpe diem is eternal sorrow and yet darkness imprisoning me . yazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dory Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 alea iacta est edit: c/ple gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… huun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 bence bir süre boş bırak sen orayı. işte budur kararım, kimse döndüremez beni diyemediğin sürece ne yazdırsan ilerde pişman olma ihtimalin fazladır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… _ClymoR_ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Ya elfçe yazdır çok hoş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Est Sularus Oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Kızlara hava atmak için dövme yaptırmayın. _ClymoR_ said: Ya elfçe yazdır çok hoş olur Mesela. Rekor anlamsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 "NIPPLES!" yazdır, memelerinle uyumlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Boydan boya babu babu babubabubabubabu yazdırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Babubabu da gayet mantıklı, bravo Kaancığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cons Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bunu yazan tosun okuyana kosun yazdır. altınada dövmecinin numarasını yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Bismillahirrahmanirrahim yazdır. Türkiyede iş sorunun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rock Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Ben terminator kolundan yanayım. Yada kemiklerin de olabilir. Yazılar olsa güzel olur ama geçici olamayacak birşey bulman zor. Geçici olmayan birşey bulsan bile o işin felsefesini bilmiyorsan, kusura bakma ama özentiden başak birşey olmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nessarien Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Bu alana reklam x ytl diye yaptır dövme parasını çıkarırsın reklam alırsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ASL? yazdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Syn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Sırtına GAZİ yazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 #zurna fln yazdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 An Ex Por In Por Ylem Vas Ort Grav fln saydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 en sevdiğim şarkılardan birinin sözlerini yazdırırdım heralde ben. mesela pink floyd-echoes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki 5.sayfa (Toplam 6 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı dövme için yazı × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Aşk kalbimi yakan bir volkan gibidir,en sevdiğim tatlı kazandibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 buraya reklam verebilirsiniz buraya bakarlar gibi bişe yazdır. sdf. hiç bişe gelmiyosa aklına. buraya yazacak bişe bulamadım yazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 7 tane profesyonel dövme taşıyorum fikrimi söyleyim sana. 1. başkasının çalışmasını taşıcaksın hiç takdir etmiyorum. 2. o dövmenin olayı var gibi içinden çıkanları yansıtıyor yada ruhunun yansıması. dergiden ordan burdan değilde kendini belirten tamamlıyan, öfkeli yada mutlu yanını yansıtan veya acılarını belirten kelimeleri geç daha güzel olur. Anneler gitti cennet yalan oldu der devam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seph Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Gerçekten güzel dövme de içine ne yazdırcağını dışını yaptırmadan önce karar vermen mantıklı olmazmıydı:) Ya orayı doldurcak seni tatmin etcek bişi bulamazsan?Zorunluluktan içine sindiremediğin bişi yazdırmak mecburiyetinde kalmazsın işallah. Tavsiyem ise senin için önemini asla kaybetmiycek şeyler hakkında yazılar yazman.Ailenle ilgili anılar tarihler isimler vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ascii art yaptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Only god can judge me because carpe diem is eternal sorrow and yet darkness imprisoning me . yazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 alea iacta est edit: c/ple gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 bence bir süre boş bırak sen orayı. işte budur kararım, kimse döndüremez beni diyemediğin sürece ne yazdırsan ilerde pişman olma ihtimalin fazladır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Ya elfçe yazdır çok hoş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Est Sularus Oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Kızlara hava atmak için dövme yaptırmayın. _ClymoR_ said: Ya elfçe yazdır çok hoş olur Mesela. Rekor anlamsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 "NIPPLES!" yazdır, memelerinle uyumlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Boydan boya babu babu babubabubabubabu yazdırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Babubabu da gayet mantıklı, bravo Kaancığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bunu yazan tosun okuyana kosun yazdır. altınada dövmecinin numarasını yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Bismillahirrahmanirrahim yazdır. Türkiyede iş sorunun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Ben terminator kolundan yanayım. Yada kemiklerin de olabilir. Yazılar olsa güzel olur ama geçici olamayacak birşey bulman zor. Geçici olmayan birşey bulsan bile o işin felsefesini bilmiyorsan, kusura bakma ama özentiden başak birşey olmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Bu alana reklam x ytl diye yaptır dövme parasını çıkarırsın reklam alırsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ASL? yazdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Sırtına GAZİ yazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 #zurna fln yazdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 An Ex Por In Por Ylem Vas Ort Grav fln saydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 en sevdiğim şarkılardan birinin sözlerini yazdırırdım heralde ben. mesela pink floyd-echoes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar