Lethious Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 aydın doğan'ın adam gibi adam olduğu gibi bir iddiam olmasa da, onun yaptığı yazılı açıklamayla, rte'nin televizyonda yaptığı açıklama arasındaki uslup farkı açıkça belli oluyor. görevini unutmaya başladı sanırsam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konusu burası diye buraya da yazıyorum ya ben olaya çok yanlış bakıyorum ya da RTE başbakan olmak için çok yanlış bir insan siz seçin Ardeth said: Bone said: Jadelith said: tamam işte al birini vur ötekine. nedense Tayyip birşeyler yapınca "ee bak Aydın Doğan da bunu yaptı" deniliyor. komik bir savunma yöntemi. Ben de tam buna benzer birşeye değinmek istemiştim. Geçen gün RTE konuşuyordu, "Aydın Doğan eğer sen açıklamazsan yaptıklarını ben açıklayacağım" diye. Bu nasıl bir başbakan yahu? Burdan şunu mu anlamamız gerekiyor, RTE'nin elinde aydın doğan'ın dolandırıcılık yaptığına dair belgeler ve bilgiler var fakat o bu konuda direk bir hukuksal işlem başlatmak yerine onları şantaj aleti olarak kullanıyor. Herifin fiziksel olarak birşey yapmasına gerek yok ki söyledikleri bile yetiyor. Adamın danışmanları olmasa neler diyecek kim bilir de, onlar dizginleyip ne kadar mal biri olduğunu insanların gözü önüne sermesine engel oluyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 aydın doğan türkiyenin en büyük çıbanıdır, kim sıkarsa ülkeyi belki bi anda 5 sene ileri götürür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 tayyibi sıkıncada fezaya mı eriyoruz o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 olabilir, ama ilk doğanı indirsinler al aşşağı, parasını da fakire fukaraya dağıtsınlar hırsızın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Benim hoşuma gidiyor bu durum.İkiside son derece kirli , ülke için zararlı kişiler.Başbakan dediğin böyle olmamalı dememek lazım adam senedir böyle başbakan işte alıştık bu duruma, başımıza geleni çekiyoruz o yüzden .Buna rağmen iki kirli insanın böyle kapışmasını keyifle seyretmeye davet ediyorum sizi.Olabilecek en kötü durum barışmaları olur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Doğan güzel dedi.Çıksın konuşalım diyor. Tayyipin yine yemez. Bu adam niye kimseyle konuşamıyor karşılıklı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Önündeki kağıtlar olmasa konuşamaz da o yüzden. Doğanla yaptıkları onca gizli işten sonra yermi yüz yüze tv de bunu tartışmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Tayyip kabul etse bile Doğan'ın teklifini ne konuşacaklar ki karşı karşıya? Başlasalar anlatmaya bildiklerini 2side batacak zaten. Bile bile ihtihar olur: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Doğan sağlam hamle yaptı. Rte nin bunu yapamayacağını bildiği için önce davrandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Tayyip'in başbakan olduğu aklına gelir, "ben koskoca başbakanım, seninle çıkıp televizyonda konuşmam" felan der, kıvırır. Ama hamle sağlam hakkaten. RTE Baykal'ın karşısına da çıkamamıştı, hazırlıksız yakalandığında feci saçmalıyor, esas yüzü ortaya çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Öyle bir kıvırma yaparsa tarihi fail olur. Zira tvlerde bas bas hodri meydan diye bağırıyor. Bence cevap vermez anca öyle geçiştirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 sg-1 said: Tayyip'in başbakan olduğu aklına gelir, "ben koskoca başbakanım, seninle çıkıp televizyonda konuşmam" felan der, kıvırır. Ama hamle sağlam hakkaten. RTE Baykal'ın karşısına da çıkamamıştı, hazırlıksız yakalandığında feci saçmalıyor, esas yüzü ortaya çıkıyor.tayip baykalla tartıştığında benim izlediğim rezil etmişti baykalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 byzasz said: sg-1 said: Tayyip'in başbakan olduğu aklına gelir, "ben koskoca başbakanım, seninle çıkıp televizyonda konuşmam" felan der, kıvırır. Ama hamle sağlam hakkaten. RTE Baykal'ın karşısına da çıkamamıştı, hazırlıksız yakalandığında feci saçmalıyor, esas yüzü ortaya çıkıyor.tayip baykalla tartıştığında benim izlediğim rezil etmişti baykalı... senin gözler taraflı demekki biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 2007 seçimlerinden önce sayfalarca ilan verdi Baykal, "gel canlı yayına çık benle" diye, ama RTE'nin bi tarafı yemedi. Ahmet Hakan said: ... Benim için işin en can alıcı tarafı şudur: Anayasa Mahkemesi’nin bir basiret gösterip AKP’yi kapatmaması, siyasi gerilimin düşürülmesi, cepheleşmenin yumuşatılması için bir imkán sunuyordu... Oysa şimdi görüyoruz ki Başbakan, bunu böyle yorumlamıyormuş... Meğer o, AKP’nin kapatılmamasını, "Tamam... Şimdi gözünün üstünde kaşın var diyeni oymanın vakti geldi" diye yorumluyormuş... Meğer o, AKP’nin kapatılmamasını, muhalifleri ezmenin, kelle alma çabasının, posta koyma gayretinin bir imkánı olarak görüyormuş... Yani mesele, "Aydın Doğan / Tayyip Erdoğan savaşı" falan değildir... Mesele, bu zihniyetteki bir Başbakan’ın nasıl durdurulacağı meselesidir... Tamamı: http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/9892597.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Şu yazı güzelmiş .sg-1 gitti ben cp yapim hehe. Al mektuplarını , ver mektuplarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Tartışmayı ve sonrası yorumları okuma fıratım olmadı. RTEnin Doğanı tehdit ettiği bak söyliyeceğim dediği konu neymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Zlaneth said: byzasz said: sg-1 said: Tayyip'in başbakan olduğu aklına gelir, "ben koskoca başbakanım, seninle çıkıp televizyonda konuşmam" felan der, kıvırır. Ama hamle sağlam hakkaten. RTE Baykal'ın karşısına da çıkamamıştı, hazırlıksız yakalandığında feci saçmalıyor, esas yüzü ortaya çıkıyor.tayip baykalla tartıştığında benim izlediğim rezil etmişti baykalı... senin gözler taraflı demekki biraz.şimdi uzun tartışmayacam ama rte ile baykal tartıştıklarında baykal istanbul belediyesi başkanlığıile ilgili çamur atmaya başlamıştı maymun olmuştu.. bu seçimde de zaten açık ara böle değil ama seçimi kaznacağı belliydi dolayısyla adam niye çıkıp rakibiyle gereksiz bir diyaloğa girsin.. bide bırakın bu 'mollasın kardeşim gizleme' triplerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Absolut said: Tartışmayı ve sonrası yorumları okuma fıratım olmadı. RTEnin Doğanı tehdit ettiği bak söyliyeceğim dediği konu neymiş? Bişi yok abi, klasik herkesin bildiği davaları söledi. Yok mektup yazmış doğan buna filan. Saçma sapan şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Flameoffear said: Önündeki kağıtlar olmasa konuşamaz da o yüzden. imzamı atarım bunun altına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Aydın Doğan kasetleri vermeye başladı.İlk kaset Zeki Ergezenden geliyor.Parçanın adı ''Dağa taşa Ne Mutlu Türküm Diyene yazacağına Ne Mutlu Müslümanım yaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Bu adam hala millet vekili değilmi, ben tam izleyemedim haberi. Ama laikliği kovmalıyız tarzı bi cümle sarfettiğini duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 haber ve video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Bu adamlari al-asagi etmek lazim artik. Tayyibide, bunuda, gulude. AKP toptan temizlenmeli. Bu video uzerine savunma yacak cikacak mi bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 temizlenmeli derken toplu idam ı mı kastediyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar