Baluu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Ben özellikle sekme teknolojisine hasta kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 buraya beğendim yazan eşektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 not: eşşekler yazabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 eşeklik ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 beğenenler fonksiyonellikle tasarımı birbirinden ayırmadan değerlendirdiği için beğeniyor bence.. eski tasarım üzerine aynı özellikler eklenebilirdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 tasarımı hiç bi zaman görsel olarak güzel olmadı facebook'un zaten, ama bu daha işlevsel. Eski tasarımda ilk zamanlarda kayboluyodum arayüzde. Her tarafta ayrı bi özellik var, bazı yerler aynı noktaya çıkıyo falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Yeni tasarımda kayboluyorum ben, eskisi çok daha işlevsel vede güzeldi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 alışınca farkı anlarsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ben kötü diye açtım iyi demesin kimse bu topakta lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Kullanmayı beceremeyip içinde kayboluyorsanız o ayrı, ama adamlar bence çok daha iyi bir hale sokmuşlar, daha rahat, kategoriler var, fazlaca arkadaşın olunca rahat bir biçimde takip edebiliyorsun alayını gene felan filan, artı daha hızlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Ben dağınık adamım ya, ilk sayfada herşeyin olması daha iyi bence. Yani grupları, tüm arkadaşları, wallu falan herşeyi aynı anda görmek daha mantıklı geliyo bana. Rahat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 bu aptal new facebooktan kurtulamıyorum. eski haline nasıl döndürüyorduk? önceden bişiler çıkıodu ekrana eskisine geçiş yapmak için ama çıkmıyor şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 bi garip ya alışamadım korkarım ki asosyal olucam:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 mulgear6 said: ben kötü diye açtım iyi demesin kimse bu topakta lol bariz iyi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Ya bırah sinan nesi iyi ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 yeni tasarım dağınık gelio bana :) Eskisi kolaydı, güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Patide bi yerde 1 - 1,5 ay önce bu konu hakkında açılan bir topikte eski tasarımın başka bir siteyi anımsatmasından dolayı yasal hedeler yüzünden tasarımda değişikliğe gidildiği falan söyleniyordu. ne kadar doğrudur bilemem :D Üşenmedim aradım buldum :D Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 http://www.new.facebook.com/home.php#/group.php?gid=25495244052&ref=nf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 iğrenç olmuş ya girip bakasım gelmiyor artık bu iğrenç tasarım yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Aynen ya peff, çok saçma. Dağınık yani sanki atmışlar misketleri etrafa dağılmışgibi ne bileyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ben zati onu kullanıodum... bişi deişmedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 yahu bu ne ya.bırakın düzeni bozmayın işte.herşey birbirine karısmıs.aradıklarımı bulamıorum 2 saatte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YLL Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 keşke simdi acık olsa da yenisiyle eskisini kıyaslasam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 şu aşağıya quickstart gibi araç çubuğu koymuşlar ya, o süper olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar