dory Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 okul baslamadi daha valla hatta bayrama kadar gitmeyi dusunmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Lise gibi bizimki 15 inde başlıyor kötü of! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 1 ay falan var daha bizimkine. Azıcık erteleseler de Wotlk'la beraber çıksa çılgın atsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 internet faturalarimi odemeden gitmicem zaten. deliririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Beyler %2 kaldı, bitene kadar topiği trollüyorum ama affola. Herneyse, beşiktaştaki evimize 3. aranıyor. Çok sempatiğiz, gece uyku mahmurluğuyla bakarsanız hatun gibiyimdir. Neden mi adam arıyoruz? Kira kol gibi de ondan. Ayrıca vdsl bağlıcaz para lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 aralık falan gibi wowu bıraktım şubatta wotlk çıkcak diye dingilim ne güzel oynardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Aha indi, o kadar online'ım ki offline'ım. evet bu söylediğim mantıklı değil ama Northrend'teyim ve mantıklı olmama gerek yok. SO LONG, SUCKERZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Ekran kartın yanar umarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Of ekmek ne şok ağızlısın ya, daha login olmadan dc veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Yüreğim kirli abi benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 leş ekmek.. uno ekmeği isteriz.. el değmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Ben de paladin değilim, yar etmem ki sana o dotayı. *48 dakika sonra, Ekmek'in evinin önüne bir FBI karavanı park eder* Ha Ha Ha!*dramatik yankı var burada* Sana lolileri ayrı bir harddiske sakla demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 dota bitti =) hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ALLAH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 abi bu lichkingi kesmedikmi wc3 te. niye geliyo hala yüzsüz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Fede bonus level açmış beyler, Lich King indirmiş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 71 oldun mu sen onu söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 *ufka bakar* 1.26 GBlık patch daha çıktı delikanlı. Hayat zor, blizzard kahpe delikanlı. Edit: Ama login menüde müzik dinliyorum ho ho ho. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 nasil anliyoruz beta key geldigini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 mailine geliyor iste tabi basvurdunsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 fede said: abi bu lichkingi kesmedikmi wc3 te. niye geliyo hala yüzsüz gibi. Oha n00ba gel. Archimonde u kestik lichkingi diil. Hatta tftda illidian yetosunu da kestik ama kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 dory said: mailine geliyor iste tabi basvurdunsa. basvurdum ama 2ay oldu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tilthas Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Xenocide said: lan delircem tüm bakırköyü dolaştım 1 tane battlefield 2 bulamadım. bakkalda bile WoW var. İstanbulda kalmadı bulamassın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Mew Mew Squad said: dory said: mailine geliyor iste tabi basvurdunsa. basvurdum ama 2ay oldu :/ herkese gelmiyo =// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bu beta testerlıkta niye şans yok bende ya stargate worlds'e heveslendik o kadar forumlarda takıldık adminlere yalvardık gelmedi perfect world'e adımızı yazdırdık ondan da bişi gelmedi ağlamak istioyrum sayın seyirciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar