Fly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 allah belasını versin artık hangi dişi varlıksa, 3 aydır EMRE ÇOCUĞUM ORADA OYNAMA EMRE NABIYON EMRE AŞAĞIDASIN HALA YEMEK HAZIR BALKONDAN AŞAĞI DÖKERİM HADİ OĞLUM EMRE NABER ZHEHEHE diye spam geçiyor, az önce de kum kaçar dedi ya hey allahım. öyle işte, iyi akşamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Aynısınından bizim burda bi kadın var, balkona çıkıp ZEKERRRİYAA ZEKERRRİYAA ZEKERRRİYAA diye bağırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 benim de eski komşum CANééééééééR diye bağırırdı. ama ince e ile böyle e i arası bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Yuh bizim eski sitede de vardı bi karı POLAAAAAAAAAAAAT diye bağrırdı. Ki polat diye biri de yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 çocukların balkona bağırmasından iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 karşı apartmandan bi kadının İBRAHİMCAAAAAN diye bağırdığını duydum. yazık lan çocuğa ibrahimcan ne =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Bekle emre geliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 kum candır her bebek yemeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 bizim sitede de bi kız aşşadan eve bağırıodu ANANEEEEEE ANANEEEEEE diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Sly-One said: benim de eski komşum CANééééééééR diye bağırırdı. ama ince e ile böyle e i arası bişey. oha aynısını bizim komuşumuz da yapardı. ülke genelinde yapılan bir tonlama demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 bunun tansaşta otomatik kapıdan geçme kafan sıkışır versiyonu vardı dün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ben salihe inanıyorum her mahallede bir salih var saaaliiiiieeEEEEEH diye bağıran bi kadın var belediyenin kadrolu adamı bu salihler aslında cia falan inanıyorum buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tilthas Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Berkay var bizim burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Bence isim önemsiz. Bunlar arkadaş grubu oluyolar 15 kişi snra aşagıdan bi sesleniyolar Mehmeeeet mehmeeet! Mehmeeet memeet memooo diye memetin keyfi olana kadar üstümü başımı parçalıyorum (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Aynısı kaynımda var aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Çocuğunu dürbünle gözetleyen adam geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Ben kuzenimle zırt pırt ŞÜKRÜÜÜÜÜÜ İN AŞŞAĞ YAVRUM diye bağırırız belki duymuşunuzdur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 şükredin lan benim apartmanda hayat yok nerdeyse. herkes mi yaşlı olur. yaş ortalaması 70 den az olamaz. Huzur evi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 bide bu tip kadınlar bilerek mi ne hep bööle melodik isimler koyuyolar çocuklarına.ya da bi şekilde oturtuyolar melodiye..o da bi maharet.. teprikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 geçen bi adam bağırıyodu bizim aşağıda CEMAAAAAAAAAAL CEMAAAAAAAAAAAL diye. uykumdan kaldırdı, 25 kere bağırmıştır herhalde. kalktım, balkona çıktım. "DUYMUYOSA YANINA GİT GERİZEKALIĞĞĞĞ" dedim. bi amca da "hakkaten beah" diye akabinde destekledi. adam gitti. deneyin zevkli oluyor sdf. // ütop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 7. kattan "AllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeğğğiiieeeyYYyyyyYyyy" diye bağıranı gördüm, arkadaşım Ali'ye seslenen annesi. Daha ilginicini görmem heradle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Gkgokhan said: Bekle emre geliyorum... bu pek komik değil açıkcası. fazlasıyla dramatik bir olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ayağı mayağı bağlıdır onun show yapiodur belki o kadar artislik şekilde düşülmez pek aşaıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baronthetable Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 O adam büyük olasılıkla 11 Eylül'de yanan ikiz kulelerin birinden kendini aşağı bırakıyor.Çünkü çıkış yolu yok başka en azundan çabuk öleyim demiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar