Esh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 2. si ne zaman geliyordu? biri googlelasin kasamicam asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 bi süre sonra o korku öğelerine alışıyosun vinghtor üzgünüm :p ben de ilk oynarken her kapıdan girdiğimde 360 derece manyak gibi dönüp etrafımı kolaçan ediyodum. Bi süre sonra zırhlar silahlar ammo falan artınca artık "öeh yabışsın sırtıma sonra öldürürüm" şeklinde bodoslama oynamaya başladım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 'yabış' sdgfg. ben baya 'HABIHIHI' diye titredim biyerde. gerildim gerildim gerildim sesler dindi. 2 tanede öldürmüşüm dedim başka çıkmaz şimdi. shiftle depara kalkmamla kafama inince HABIH diye zıpladım oturduğum yerde dfksdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MÖD Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 2008'in en iyi oyunu tartışmasız. Türünün en iyisi. Bir yerde filmi yapılacak diye duymuştum imdb'ye girip baktım ve 2011 yılı için bir development gördüm. Acaba?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 moriQ said: Oyun beklediğimden de iyi olmuş. 2 saattir tırsmaktan heryerime kramp girdi. Grafikler müzik ses efektleri harika. 9/10 +++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 şu benchlerde upgrade yapamıyorum yalnız. adjacent node diyor yaptırtmıyor upgrade falan. nedir olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MÖD Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Vingthor said: şu benchlerde upgrade yapamıyorum yalnız. adjacent node diyor yaptırtmıyor upgrade falan. nedir olayı? Upgrade yaparken bir yolu takip etmen gerek power node lar ile.Yani noktadan noktaya geçebilirsin sadece.Hangi bonus u istiyorsan ona göre ilerlemen gerekiyor upgrade ekranında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 mesajı yazdıktan 2 dakika sonra falan farkettim o olayı. ama sormuş bulunmuştum artık. saolasın (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 bugün bitirdim oyunu, çok keyif aldım. biraz daha iyi olabilirdi belki ama uzay atmosferini çok iyi vermişler. yalnız sonunda noluyor hiç anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Valla ben son demoyu adam o kadar yaratık/anormallik gördüğü için kafayı yiyor gibi yorumladım =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 o oyunun son bosunda bug vardı bende, bossu öldürdüğüm anda desktopa atıyordu beni, o yzüden hiç göremedim oyunun sonunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ben de goremedim oyunun sonunu ama korkudan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Bugün aldım bunu sonunda. Resident Evil serisini sevmeme rağmen kamera açısına uyuz olmuşumdur. Bunu da o yüzden oynamıyordum ama yapacak bir şey yok bir alayım dedim. Bilimkurgu severim, korku severim e survival oyunlarını da severim. Süper oldu. Kamera resident evil serisinin her oyunundan 80000 kat daha üstün, çünkü takılmıyor. Kotor kamerası gibi omuzdan takip ediyor, yani RE kamerasına yakın mod olarak ama düşmanlarınızı görebiliyorsunuz, sadece bazı noktalarda korkutmak için görmeni engelliyor. RE'deki gibi aksiyondayken düşmanı görememek olmuyor dsfsd Neyse yarısını bitirdim oyunun, başından kalkamadım resmen. Sanat eseri olmuş. Ayrıca bazı noktalarda kolay yöntemi çok geç fark ettiğim için çoook ammo harcadığım oldu, chapter 6'in sonundaki bossfighta geldiğimde slahım yoktu resmen. 10 denemeden sonra geriden load edip gereksiz herşeyi satıp store'dan ammo abanıp yaptım :D Adamlar mükemmel bir oyun yapmşlar tek kelimeyle, AA yetersiz kalıyor görsel olarak tek sorunu o. Onun dışında güncel oyunlarla aynı kalitede resmen görütüler. Sesler de imba. 2 sene öncesinin oyununa wot yazdım evet ama hak etmiş abicim. Hadi teyk keyr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 yeni oynuyom (daha önce açıp sadece 5 dakika oynayıp kapamıştım vaktim olmamıştı)... güzelmiş ama kontroller bir facia ya. bir de hafif ekranın solunda olması karakterin baya gıcık bir durum. kafa atasım geliyor monitöre bazen. ama ona rağmen oynuyom 2. chapter'ın ortalarına geldim, başarılı. ikinci bundan iyi mi yoksa daha mı kötü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 kontroldeki mallık vsync'ten kaynaklanıyo olabilir ekran kartı ayarlarından force off yap.. ilk oyunda öyle bi sorun vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 yok mouse lag'den bahsetmiyom, o dediğin gibi v-sync ile çözülüyo. beni gıcık eden şeyler karakterin sol tarafta oluşu ve aim mod'a geçince sensitivity'nin 4'te 1'ine falan düşmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Başta rahatsız ediyo ama atmosfere büyük katkısı var onun ya alışılıyo sonradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Sırf bu yüzden oyunu oynamamıştım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 %75 indirime girmiş 1 ve 2 steamde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 kaptım ama korkudan oynayamam muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 amazon.com'da dead space 2 5$ http://www.amazon.com/Electronic-Arts-40560ead-Space-21/dp/B004JHYZKQ/ref=sr_1_1_title_3?s=videogames&ie=UTF8&qid=1326409383&sr=1-1 yalnız steam'in sitesinde dead space 2 59.99, dead space pack 49.99 . 75% indirim olunca da 15$, 12.5$ olmuş hehe. steam activated değil bu arada amazondaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar