Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dead Space

moriQ

Öne çıkan mesajlar

bi süre sonra o korku öğelerine alışıyosun vinghtor üzgünüm :p

ben de ilk oynarken her kapıdan girdiğimde 360 derece manyak gibi dönüp etrafımı kolaçan ediyodum. Bi süre sonra zırhlar silahlar ammo falan artınca artık "öeh yabışsın sırtıma sonra öldürürüm" şeklinde bodoslama oynamaya başladım sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

şu benchlerde upgrade yapamıyorum yalnız. adjacent node diyor yaptırtmıyor upgrade falan. nedir olayı?

Upgrade yaparken bir yolu takip etmen gerek power node lar ile.Yani noktadan noktaya geçebilirsin sadece.Hangi bonus u istiyorsan ona göre ilerlemen gerekiyor upgrade ekranında.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Bugün aldım bunu sonunda. Resident Evil serisini sevmeme rağmen kamera açısına uyuz olmuşumdur. Bunu da o yüzden oynamıyordum ama yapacak bir şey yok bir alayım dedim. Bilimkurgu severim, korku severim e survival oyunlarını da severim. Süper oldu. Kamera resident evil serisinin her oyunundan 80000 kat daha üstün, çünkü takılmıyor. Kotor kamerası gibi omuzdan takip ediyor, yani RE kamerasına yakın mod olarak ama düşmanlarınızı görebiliyorsunuz, sadece bazı noktalarda korkutmak için görmeni engelliyor. RE'deki gibi aksiyondayken düşmanı görememek olmuyor dsfsd

Neyse yarısını bitirdim oyunun, başından kalkamadım resmen. Sanat eseri olmuş. Ayrıca bazı noktalarda kolay yöntemi çok geç fark ettiğim için çoook ammo harcadığım oldu, chapter 6'in sonundaki bossfighta geldiğimde slahım yoktu resmen. 10 denemeden sonra geriden load edip gereksiz herşeyi satıp store'dan ammo abanıp yaptım :D

Adamlar mükemmel bir oyun yapmşlar tek kelimeyle, AA yetersiz kalıyor görsel olarak tek sorunu o. Onun dışında güncel oyunlarla aynı kalitede resmen görütüler. Sesler de imba.

2 sene öncesinin oyununa wot yazdım evet ama hak etmiş abicim. Hadi teyk keyr
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
yeni oynuyom (daha önce açıp sadece 5 dakika oynayıp kapamıştım vaktim olmamıştı)...

güzelmiş ama kontroller bir facia ya. bir de hafif ekranın solunda olması karakterin baya gıcık bir durum. kafa atasım geliyor monitöre bazen. ama ona rağmen oynuyom 2. chapter'ın ortalarına geldim, başarılı.

ikinci bundan iyi mi yoksa daha mı kötü?
Sosyal ağlarda paylaş

amazon.com'da dead space 2 5$ http://www.amazon.com/Electronic-Arts-40560ead-Space-21/dp/B004JHYZKQ/ref=sr_1_1_title_3?s=videogames&ie=UTF8&qid=1326409383&sr=1-1
yalnız steam'in sitesinde dead space 2 59.99, dead space pack 49.99 . 75% indirim olunca da 15$, 12.5$ olmuş hehe.

steam activated değil bu arada amazondaki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...