Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dead Space

moriQ

Öne çıkan mesajlar

Virus said:
chapter 4 de destroy the asteroid gorevinde köprüden uzay yürüyüşü yaparken ölüyorum nasıl geçilecek bu bölüm bilen varmı :)

bende ölüyorum. uyarı şu "Warning. Multiple impacts detected across the starboard hall"

ipucu arıyorum şuan yazarım.
Sosyal ağlarda paylaş

fir3blad3 said:
inventory kullanımı mouse ile değil klavyeden klasik console mantığında. ama sürekli açmadığın için bir problem olmuyor. klavye mouse ikilisi ile güzel idare ediliyor.

mass effecttein inventorysinde yolumuzu bulduktan sonra , gerisi vız gelir :)
Sosyal ağlarda paylaş

oyun çok başarılı yahu

640x480 ve herşey kapalı oynamama rağmen baya tırstım. 2 saatten fazla kesintisiz oynanamıyo, çok geriyo.

yannız bi iki sorum var:
- limblere çalışmamız gerekiyo da, bacaklar olmuyo sanırım, bi tek kolları mı kastediyolar limb derken?
- arada bi fısıltılar duyuyorum, onlar nedir? gereksiz gerilim mi, senaryoya katkısı olmayan ama dikkatli dinleyince anlamlı olacak olmasa da olur easter egg gibi bişiler mi, yoksa hikayede yeri olan bişey mi?
- benchte silahımı upgrade ettim, damage ekledim. ama hata mı ettim? çok sık silah değişiyo mu oyunda? ne yapmalı upgradeleri?
Sosyal ağlarda paylaş

* bastan sona sadece 3 silah kullandim, o ilk silah, flamethrower ve jilet gibi bisi olan. tamamen sizin kendi tercihiniz. ben dmg ve capacity uzerine calismistim ilk silahta. * sesleri dinle tavbi, ama oyuna direk etkisi yok.
* kollar evet, daha dogrusu genel fikir olarak butun mob larda asil vucuttan cikan uzanakalari kesiceksin, ilerde o tarz mob lari gorunce anlarsin.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda bence en basarili silah pulse rifle. ozellikle range bakimindan cok iyi. ikinci ise force gun midir nedir. ates edince knockback yapiyo ve alternate fire'da bomba tarzi bisi atiyo, bu ozellikle suru halinde gezen ufak yaratiklar cok iyi. comic'i izleyip oyunu oynayin bu arada gercekten cok daha guzel oluyo. simdi downfall'u izliyecem bir de.
Sosyal ağlarda paylaş

valla bilmiyorum saglam necromorphlari (siyah olanlar) bile 10 kursunda falan yere seriyo dismember etmeden. tabi bu modifiyeli hali. son boss'u da pulse riflesiz nasil gecersiniz bilmiyorum cunku aradaki mesafeden dolayi contact midir nedir o charge olup atan silah, ripper, force gun midir nedir, yani kisaca kisa rangeli butun silahlar iptal oluyo. ve surekli haraket ettiginiz line gunlada tek atisla tutturmak zor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...