ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 iphone ların tanesi 950 dolar touchlar 450 dolar hepsi sıfır kutusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 kaç cigabayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 8gb için bu fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 uçmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 istemeyen almaz saçma sapan yorumlar yapmayın. alacak olanlar pm atabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Cintonik said: uçmuş Bilgimiz olmadan atmamalıyız :p Sağda solda gördüğünüz "499$ iPhone 3G!!!!" ilanları "AT&T ile bilmemkaç ay filanca data pakedi kullanacağım + 500$ ödeyeceğim" diye sözleşme yapılarak alma fiyatı, sözleşmenin hemen iptali halinde ödenen toplam para 1100$ gibi birşeydi sanırım. Diplerini okumadan her reklama inanmayın yani, uçmuşu bırak uygun bile fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 yakında turkcellden iphone alıcam.da bi touch tam olarka nedir telefon mudur bilmyorum yani.ipod tarzı bşi almak istiyorum cunku.eğer o tarz bişiyse alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ipod tpuch sadece ipod. iphone ise hem telefon hem ipod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ipod touch 800 ytl gibi uçuk fiyata satılırken, Turkcell 1.500 ytl'den aşağı vermez iphone'u. Yurtdışı FTW. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 turkcell 1000 ytlden aşşagı satıcak.kaynak : ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Vodafone'a sordum 1350 ytl dediler, Turkcell'e sordum 1500-1600 ytl olacak diyorlar ancak kapasite hakkında bir bilgi bilmiyorlar ki büyük ihtimal bunlar 8 GB fiyatıdır. Edit: Buarada Apple, iPod Touch ve Nano için yeni tasarımlar yapmış bakmanızı tavsiye ederim. Bızık* *gereksiz olsun diye bızık koydum. Edit2:Amerika'da arkadaşımın arkadaşı var sözleşmesiz mi neyse işte oraya bağımlı kalmadan getirebilmen için 600-700$ 'a patlıyor demiş, ki buda 250-350$ kar demek bu arkadaş için, e tabi biraz daha az kar yapılarak sürümden kazanılabilinebilinebilinir. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 peki bunda versiyon kırdırmaya gerek kalmıyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 versiyon kırdırmak gerekıyor sanırım.acıkcası eger turkcell 1000 ytl cıvarına satacaksa garantı ıcın alınabılır ancak arkadasın fıyatları normal turkıye sartlarını göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 elesso said: kaç cigabaytabi gigabayt sunun dogru okunusu gozunuzu seviiim lan :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Masticore said: peki bunda versiyon kırdırmaya gerek kalmıyormu ?sadece bikac avrupa ulkesinde var o olay masti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 bütün iphone lar sim kilidi vs kırılmıs ve imei numarası türkiyede alınmıs biçimde gelecektir. 2 güne kadar gelen bi siparişle getirebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 iphoneların fiyatı normal bide şu touchlar 2.nesil mi merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 onu sormayı unuttum ama su anda apple store larda satılanlardan. sanırım 2. nesildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Baggio said: Cintonik said: uçmuş Bilgimiz olmadan atmamalıyız :p Sağda solda gördüğünüz "499$ iPhone 3G!!!!" ilanları "AT&T ile bilmemkaç ay filanca data pakedi kullanacağım + 500$ ödeyeceğim" diye sözleşme yapılarak alma fiyatı, sözleşmenin hemen iptali halinde ödenen toplam para 1100$ gibi birşeydi sanırım. Diplerini okumadan her reklama inanmayın yani, uçmuşu bırak uygun bile fiyat. Ama hakkaten uçmuş şimdi bu ilanı görünce anladım http://forum.paticik.com/read.php?27,3563945 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 uçuş diosun da unlock vs yapılmamıştır yazıyor. herneyse alan alır almayan almaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 iPhone 3G de şu anda yazılımsal Jailbreak metodu yok diye biliyorum. Turbosim diye özel bi aparat kullanıyorlar her ülkede çalışması için. O aparatı türkiye de nereden bulursunuz bilmiyorum, eğer almayı düşünen varsa bu konuları açıklığa kavuşturmasını tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Penthesilea said: elesso said: kaç cigabaytabi gigabayt sunun dogru okunusu gozunuzu seviiim lan :| o konu biraz tartışmalı yav,gavurlarda çelişkide o konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 bankamatik kartına taksit yapacaksan alayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 nakit olarak çalışıorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 roket adam said: iPhone 3G de şu anda yazılımsal Jailbreak metodu yok diye biliyorum. Turbosim diye özel bi aparat kullanıyorlar her ülkede çalışması için. O aparatı türkiye de nereden bulursunuz bilmiyorum, eğer almayı düşünen varsa bu konuları açıklığa kavuşturmasını tavsiye ederim. kesinlikle katılıyorum. tum avrupa genelinde iphone 3g kırdırmak imkansıza yakın birseyken, türkiyede iphone 3g henuz kırılmadı. ayrıca 3g teknolojisi henuz gelmeden, hatta wimax bile gelmeden ben 3g iphone aldım gazına gelmeyin. kullanamayacagınız ozellik icin ucuk fiyatlar odemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar