Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık iphone 3g ler - Touchlar

ohyeah

Öne çıkan mesajlar

Cintonik said:
uçmuş

Bilgimiz olmadan atmamalıyız :p

Sağda solda gördüğünüz "499$ iPhone 3G!!!!" ilanları "AT&T ile bilmemkaç ay filanca data pakedi kullanacağım + 500$ ödeyeceğim" diye sözleşme yapılarak alma fiyatı, sözleşmenin hemen iptali halinde ödenen toplam para 1100$ gibi birşeydi sanırım.

Diplerini okumadan her reklama inanmayın yani, uçmuşu bırak uygun bile fiyat.
Sosyal ağlarda paylaş

Vodafone'a sordum 1350 ytl dediler, Turkcell'e sordum 1500-1600 ytl olacak diyorlar ancak kapasite hakkında bir bilgi bilmiyorlar ki büyük ihtimal bunlar 8 GB fiyatıdır.

Edit: Buarada Apple, iPod Touch ve Nano için yeni tasarımlar yapmış bakmanızı tavsiye ederim. Bızık*

*gereksiz olsun diye bızık koydum.

Edit2:Amerika'da arkadaşımın arkadaşı var sözleşmesiz mi neyse işte oraya bağımlı kalmadan getirebilmen için 600-700$ 'a patlıyor demiş, ki buda 250-350$ kar demek bu arkadaş için, e tabi biraz daha az kar yapılarak sürümden kazanılabilinebilinebilinir. :P
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Cintonik said:
uçmuş

Bilgimiz olmadan atmamalıyız :p

Sağda solda gördüğünüz "499$ iPhone 3G!!!!" ilanları "AT&T ile bilmemkaç ay filanca data pakedi kullanacağım + 500$ ödeyeceğim" diye sözleşme yapılarak alma fiyatı, sözleşmenin hemen iptali halinde ödenen toplam para 1100$ gibi birşeydi sanırım.

Diplerini okumadan her reklama inanmayın yani, uçmuşu bırak uygun bile fiyat.

Ama hakkaten uçmuş şimdi bu ilanı görünce anladım http://forum.paticik.com/read.php?27,3563945
Sosyal ağlarda paylaş

roket adam said:
iPhone 3G de şu anda yazılımsal Jailbreak metodu yok diye biliyorum. Turbosim diye özel bi aparat kullanıyorlar her ülkede çalışması için. O aparatı türkiye de nereden bulursunuz bilmiyorum, eğer almayı düşünen varsa bu konuları açıklığa kavuşturmasını tavsiye ederim.

kesinlikle katılıyorum.
tum avrupa genelinde iphone 3g kırdırmak imkansıza yakın birseyken, türkiyede iphone 3g henuz kırılmadı.
ayrıca 3g teknolojisi henuz gelmeden, hatta wimax bile gelmeden ben 3g iphone aldım gazına gelmeyin.
kullanamayacagınız ozellik icin ucuk fiyatlar odemeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...